• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Ben 2 ay önce falan yaşadım. Sersem bir baş ağrısı dönme kararma vardı. Acile gittik hemen baktılar sorun yoktu açlık olabilir dediler. Zorlada olsa birşeyler yemiştim. Ayaklarımı yüksekte tutup dinlendim geçmişti. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüp yemek yemeye çalıştım şekerlerimi ölçtüm sıkıntı yoktu ama hala mide bulantısı devam ediyor 🥺🥺
Başımda dönüyor ama sanki gözlerim dönüyor gibi sağa sola çevirirken kafamı dönme oluyor dengem bozuluyor 🥺

Canım sende Kocaelideymişsin hangi hastaneye gidiyorsun
Darıca büyük anadolu hastanesi ve Anadolu sağlık merkezi iki hastaneye gidiyorum iki doktorum var daha hangisinde doğum yapacağim belli değil sen nereye gidiyorsun

Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏grubumuzun 5. Doğurmuş annesi olacaksın tabi çarşambaya kadar süpriz yapan bebek olmazsa 🤩

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun tüm güzel dualarımız seninle 🤗💕💕

Sağlıkla gelsin inşallah 🥰 Evet hangi ayda doğarsa dogsunlar hepimiz şubat annesi olacağız burdan birbirimize destek olalım her zaman 😊
Canım kızlar çok teşekkür ediyorum😍😍 Hepimiz sağlıcakla büyütelim bebitolarımızı🫶

Biraz uyumuşum çorba içtikten sonra kabus görerek uyandım. Eşim bu akşam da yok. Şu gece bir geçse yarın iyi Olcam öyle inanmak istiyorum.
Benim ateşim 38?7 den 38 e düştü. Islak havlu serdim başıma. Eşim gelecek iki saaat içinde doktora gideceğim . Böyle dayanamıyorum belki bir şey veririler

Back