- 30 Haziran 2013
- 21.769
- 1
- 17.679
- 498
yanına kahve götür ayilinca mutlaka sert kahve iç. baş ağrısı olmaz spinal olur muhtemelenValla sorma zorun da zoru. Aynen 1-2 hafta erken normal. Sağlıkla gelsin hepsi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanına kahve götür ayilinca mutlaka sert kahve iç. baş ağrısı olmaz spinal olur muhtemelenValla sorma zorun da zoru. Aynen 1-2 hafta erken normal. Sağlıkla gelsin hepsi
Öyle yapcam kuzu eşime söyledim büyük boy filtre kahvemi hazır et dedimyanına kahve götür ayilinca mutlaka sert kahve iç. baş ağrısı olmaz spinal olur muhtemelen
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüp yemek yemeye çalıştım şekerlerimi ölçtüm sıkıntı yoktu ama hala mide bulantısı devam ediyorBen 2 ay önce falan yaşadım. Sersem bir baş ağrısı dönme kararma vardı. Acile gittik hemen baktılar sorun yoktu açlık olabilir dediler. Zorlada olsa birşeyler yemiştim. Ayaklarımı yüksekte tutup dinlendim geçmişti. Geçmiş olsun.
Ben de 32. haftanın başından beri öyleyim....Yeni günceleme her gece 3den sonra uyanıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum tam dinlenme uykuya ihtiyac olduğu dönemde bu nerden çıktı
Sağlıkla kucağına al inşallah grubumuzun 5. Doğurmuş annesi olacaksın tabi çarşambaya kadar süpriz yapan bebek olmazsaTeşekkür ederim 37’de alıyorlar canım riske atmıyoruz hiç kordonu dolamış da dolamış kendine sıpa
Teşekkür ederim valla öyle
Spinal olunca mi kahve içiliyor? Ben de hiç olmadı çok şükür baş ağrısı. Genel anestezi de içiliyor diye biliyordum.yanına kahve götür ayilinca mutlaka sert kahve iç. baş ağrısı olmaz spinal olur muhtemelen
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun tüm güzel dualarımız seninleKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyım Ocak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Sağlıkla gelsin inşallah Evet hangi ayda doğarsa dogsunlar hepimiz şubat annesi olacağız burdan birbirimize destek olalım her zamanKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyım Ocak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Çokk teşekkür ederim umarım yükselmez benimsizinki normal yüksekliği yapıyor ama
Darıca büyük anadolu hastanesi ve Anadolu sağlık merkezi iki hastaneye gidiyorum iki doktorum var daha hangisinde doğum yapacağim belli değil sen nereye gidiyorsunCanım sende Kocaelideymişsin hangi hastaneye gidiyorsun
Bebişlerimiz teker teker şenlendiriyor dünyamızı Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallahKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyım Ocak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Sağlıkla kucağına al inşallah grubumuzun 5. Doğurmuş annesi olacaksın tabi çarşambaya kadar süpriz yapan bebek olmazsa
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun tüm güzel dualarımız seninle
Canım kızlar çok teşekkür ediyorum Hepimiz sağlıcakla büyütelim bebitolarımızıSağlıkla gelsin inşallah Evet hangi ayda doğarsa dogsunlar hepimiz şubat annesi olacağız burdan birbirimize destek olalım her zaman
Amin canım benim inşallahBebişlerimiz teker teker şenlendiriyor dünyamızı Sağlıkla ve kolaylıkla gelsin inşallah
yok artık oturmuştur o degismezÇokk teşekkür ederim umarım yükselmez benim
off spinalde hiç sorma oluyorSpinal olunca mi kahve içiliyor? Ben de hiç olmadı çok şükür baş ağrısı. Genel anestezi de içiliyor diye biliyordum.
inşallah olmaz baş ağrısı kahve azaltıyorÖyle yapcam kuzu eşime söyledim büyük boy filtre kahvemi hazır et dedim
Allah sağlıkla kavuştursun sizi güzel haberlerini bekliyoruzzzKızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyım Ocak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Aynen öyle. Ben hepiniz ile duygusal bağ kurdum gebelikte ve şimdi annelik yolunda devamSağlıkla gelsin inşallah Evet hangi ayda doğarsa dogsunlar hepimiz şubat annesi olacağız burdan birbirimize destek olalım her zaman
Benim ateşim 38?7 den 38 e düştü. Islak havlu serdim başıma. Eşim gelecek iki saaat içinde doktora gideceğim . Böyle dayanamıyorum belki bir şey veririlerBiraz uyumuşum çorba içtikten sonra kabus görerek uyandım. Eşim bu akşam da yok. Şu gece bir geçse yarın iyi Olcam öyle inanmak istiyorum.