- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.461
Uyanmıyorda öyle uyuyor. Gazını çıkarmaya çalışıyoruz ama yeterli gelmiyor demek kiGazi vardr.Benimki boyle yapip uyanio genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyanmıyorda öyle uyuyor. Gazını çıkarmaya çalışıyoruz ama yeterli gelmiyor demek kiGazi vardr.Benimki boyle yapip uyanio genelde
Banada kv sütün varmı diye sordu bebek ağlayıncaHangimiz nefret etmiyoruz ki görüöcem 3 kere geldi, üçünde de tek bahsettiği bu çocuğun sarılığı var en son e e var napalım dedim, sustu. Sinir ediyolar insanı. Saygıyı bozmayım diyorum ama insanın sabrını sınıyolar.
Ben ilk bebegımde de göbek düşene kadar yıkamadım, bunu da yıkamayacam. 10 günlük olduk ve hala düşmedi, düşecek gibi de durmuyor incelmedi öyle. Kokacak yakında çocuğum.
Ben kullaniyorum cok rahat görunmuyo icinde yatarken benimkide geneldede kendini aşagiya kaydiriyor bacaklarini sıkıstiriyor zaten cok az kullanabilcez galiba simdiden kücuk gibiKızlar aranızda yataş juno yatak kullanan var mı? Ben kızı koyuyorum içine gömülüyor gibi böyle çok derin sanki. Acaba yanlış mı yapıyorum normali mi bu sormak istedim
Benim bebeğim küçük biraz 47 cm doğdu acaba ondan mı dedim. 3 ay falan kullanılıyor sanırım. Başlarda hep onda yatırırım dedim ama daha hiç kullanamadım.Ben kullaniyorum cok rahat görunmuyo icinde yatarken benimkide geneldede kendini aşagiya kaydiriyor bacaklarini sıkıstiriyor zaten cok az kullanabilcez galiba simdiden kücuk gibi
Valla ben hamileliğimden beri çiğ köfte yemiyorum çocuk doktoruna sordum 1 aylık kontrolünde bir ümit yeme dedi yine yiyemedimÇiğ köfte zararlı değil diyorlar geçen gün kırkımızın çıktığı gün bana çiğ köfte yedirdiler. Ona zararlı değil dediklerine ben de çok şaşırdım
Benim bebeye uyumama güncellemesi geldi. Altı temiz karnı tok, gazını çıkarttım ama uyumuyor. Of bezdum
Benim kız da genel olarak huzursuz. Uykusu çok az, gaz da çıkarıyor ama yetmiyor olabilir. Bazen sessizce bakıyor bazen ağlıyor sabaha kadar cidden çok yorucuAglamiyorsa dua edin benimki hem tüm gün uyumuyor hem durmadan agliyor sakinlesmiyor gazdan
Evet tam uyudu diyorum sesler çıkarıyor bu sefer ben uyuyamıyorum. Sürekli öyle uyumuyo ama bazen yapıyor derin uyumadigi zamanKızlar benim bebeğim bütün uykusu boyunca ses çıkarıyor, ıkınıyor, gözleri yarı açılıyor kapanıyor 2 saat böyle uyuyor çok üzülüyorum böyle olan var mı
Biraz sağıp verince belki göğsün ranatlayıp akış da azalabilir canımKızlar benim kızım dün emerken sürekli memeyi atmaya ve ağlamaya başladı. Bırakıyordum kendi halinde emiyordu ben memeyi tutmuyordum bile ama zorla sürekli ben vermek zorunda kaldım öyle olunca. Sütün akış hızı çok sanırım benim, zaten fark ediyorum geçen durduk yere sol mememden tazyikli bir şekilde süt fışkırdı şok oldum. Emzirmeden önce biraz lavaboya ilk kısmı sağdım ve birkaç seferdir sadece tek göğüsten emziriyorum böyle olunca süt biraz azalırmış son postada rahatladı gibi azcık. Başına gelen başka tavsiyesi olan var mı acaba? Artık dedim sağıp vereyim bari ama o topa girmek istemiyorum çocuk güzel güzel emiyoken.
Atak haftasında olabilir belki o zamanda düzenleri şaşıyorBenim bebeye uyumama güncellemesi geldi. Altı temiz karnı tok, gazını çıkarttım ama uyumuyor. Of bezdum
Makas yapıp sıkmak sütün gelişini azaltıyormuş onu dene istersen canımKızlar benim kızım dün emerken sürekli memeyi atmaya ve ağlamaya başladı emerken. Bırakıyordum kendi halinde emiyordu ben memeyi tutmuyordum bile ama zorla sürekli ben vermek zorunda kaldım öyle olunca. Sütün akış hızı çok sanırım benim, zaten fark ediyorum geçen durduk yere sol mememden tazyikli bir şekilde süt fışkırdı şok oldum. Emzirmeden önce biraz lavaboya ilk kısmı sağdım ve birkaç seferdir sadece tek göğüsten emziriyorum böyle olunca süt biraz azalırmış son postada rahatladı gibi azcık. Başına gelen başka tavsiyesi olan var mı acaba? Artık dedim sağıp vereyim bari ama o topa girmek istemiyorum çocuk güzel güzel emiyoken.
Canım evet aynı şey bende de var tam 30 dk emiyordu genel olarak şu an bazen 25e düştü ama yetiyo bence daha çok çekebiliyolar ondanKızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ? Benimki ilk başlarda daha uzun sürede duruyordu memede ,ama şimdi 25-30 dk emiyor uyuyor ya da mayışıyor yetiyormu acaba
Emme süresi ne olmalı kızlar?
Deniyim canım bunu çok sağolMakas yapıp sıkmak sütün gelişini azaltıyormuş onu dene istersen canım
Emzirme eğitimi aldığımda 20-30 dk yeterli demişlerdi.Kızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ? Benimki ilk başlarda daha uzun sürede duruyordu memede ,ama şimdi 25-30 dk emiyor uyuyor ya da mayışıyor yetiyormu acaba
Valla altı temiz karnı tok gazını çıkarıyoruz. Dünyaya uyum sağlamaya çalışıyorlar herhalde öyle düşünüyorum. Hepimizinki böyle çünkü. Böyle kabul edip büyümesini bekliyorum yoksa kafayı yicemKızlar sanırım dün akşam hepimiz mesai yaptık. Normalde 2 gündür düzene sokmuştuk uykuyu ama dün akşam en son 4.30 da sakinledi. İlk 1 ay keçi melemesi gibi ses çıkarıyordu sürekli bi ara durdu ama son 3 günde tekrar başladı hem huzursuz hem sürekli mıkırdanıyor
Kendini daha geri vererek emzir canım ağzına tam tazyikli gelmiyor o zaman , bebeğin kafası yukarıda memen aşağıda dursun . 2 3 dakika geçince kendini yavaş yavaş doğrult . Öyle emziriyorum boğulması azaldıKızlar benim kızım dün emerken sürekli memeyi atmaya ve ağlamaya başladı emerken. Bırakıyordum kendi halinde emiyordu ben memeyi tutmuyordum bile ama zorla sürekli ben vermek zorunda kaldım öyle olunca. Sütün akış hızı çok sanırım benim, zaten fark ediyorum geçen durduk yere sol mememden tazyikli bir şekilde süt fışkırdı şok oldum. Emzirmeden önce biraz lavaboya ilk kısmı sağdım ve birkaç seferdir sadece tek göğüsten emziriyorum böyle olunca süt biraz azalırmış son postada rahatladı gibi azcık. Başına gelen başka tavsiyesi olan var mı acaba? Artık dedim sağıp vereyim bari ama o topa girmek istemiyorum çocuk güzel güzel emiyoken.
Dun gece 2 den sabah 7.30a kadar uyumama bagrinma kudurukluk bizdede vardi oglum.cumartesi gecesine hizli giris yapti canimiza ettiBenim bebeye uyumama güncellemesi geldi. Altı temiz karnı tok, gazını çıkarttım ama uyumuyor. Of bezdum
Onlardan biri de benim 2. Doğumun olmasına rağmen suni ile ilerlemedi doğumum, sözde 2.ler daha hızlı doğardı ve sezeryanla doğurdum.2022 Aralık anneleri grubuna katıldım ama bebiş hala gelmedi) 39+2 deyiz. 41 den sonra suni sancı vereceğiz dedi doktor ama suni sancı istemiyorum.
Epidural yada genel anestezi istiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce. Çünkü suni sancı alan bütün arkadaşlarım bir gün sancı çekip sezeryana alındı ;((
O o o en büyük mesele. Her gören sormazsa eksik kalıyor, gözlerine uyku girmiyorBanada kv sütün varmı diye sordu bebek ağlayınca
Bu sorular “mutlaka sorulması gereken 100 soru” arasında falan heralde
Yani hani bebekya ağlayacak , ağladığı için sütüm olmamış falan mı olması lazım ben çözemiyorum
Kendileri de kaçar çocuk büyütmüş insanlar , ama bi lohusa görünce demekki resetleniyor kafalar
Ayni sıkıntı bizde de var, bizimki başta güzel emiyor ama 5 dk sonra tazyikleniyor süt o zaman ağlıyor kafa atıyor memeye, makas yapma bende işe yaramadı maalesef çözüm bulursan yazıp beni de etiketler misin? Emzirmek çok güzel ama bu şekilde çaresiz kalınca kendi kendime stres yapıyorumKızlar benim kızım dün emerken sürekli memeyi atmaya ve ağlamaya başladı emerken. Bırakıyordum kendi halinde emiyordu ben memeyi tutmuyordum bile ama zorla sürekli ben vermek zorunda kaldım öyle olunca. Sütün akış hızı çok sanırım benim, zaten fark ediyorum geçen durduk yere sol mememden tazyikli bir şekilde süt fışkırdı şok oldum. Emzirmeden önce biraz lavaboya ilk kısmı sağdım ve birkaç seferdir sadece tek göğüsten emziriyorum böyle olunca süt biraz azalırmış son postada rahatladı gibi azcık. Başına gelen başka tavsiyesi olan var mı acaba? Artık dedim sağıp vereyim bari ama o topa girmek istemiyorum çocuk güzel güzel emiyoken.
Bana doktor 15 er dakika ver her memeyi demişti.yeme Faslı 45 dakikayı aşmasın yoksa bi düzeni olmaz bi yandan tekrar acıkmaya başlar dediKızlar bebekleriniz kaç dk emiyor ? Benimki ilk başlarda daha uzun sürede duruyordu memede ,ama şimdi 25-30 dk emiyor uyuyor ya da mayışıyor yetiyormu acaba