• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Aa nasıl olur benim doktorum direkt söyledi hareketler Yavaşlar sakın endişe etme diye. O yüzden içiniz ferah olsun benimkilerin de hareketleri çok yavaşladı 3-4 gün sonra anca kendine geldi
Ay iyi ya sabahtan beri canım sıkıldı endişelendim hep umarım biran önce düzelirler kıyamam 😓

Hiç çatlama var mo canım sende suan , 2 günde çatladım yaa ki o kadar dikkat ediyorum hayret ettim, bebek yagı surdum dün ondan sonra lierac surunce dökülme yapıyor pul pul, yapı var destekleyecegim demissin , o nedir tam olarak orayı anlayamadım 😉🙈
Ben de 14. Haftadan itibaren düzenli lierac kullandım tam 32. Haftaya kadar 0 çatlakla geldim ama 32. Haftada aniden karnımın yarısı mor mor çizgilerle doldu şu an 33+6 yım ve gittikçe artıyor ne yapacağımı bilemedim yapabilecek tek şey doğumdan sonra da devam etmek sanırım bir ihtimal derinleşmeyenler iyileşir belki

Ben de 14. Haftadan itibaren düzenli lierac kullandım tam 32. Haftaya kadar 0 çatlakla geldim ama 32. Haftada aniden karnımın yarısı mor mor çizgilerle doldu şu an 33+6 yım ve gittikçe artıyor ne yapacağımı bilemedim yapabilecek tek şey doğumdan sonra da devam etmek sanırım bir ihtimal derinleşmeyenler iyileşir belki
Ayy canım aynen yaa, full düzenli kullandım ve cok emindim çatlamayacagıma kreme iyi guvenmistim ama 2 gunde perişan oldum , bi de acıyor , zaman gectikce iyice çatlayacak demek ki :(

Kızlar yaşayan yada neden olduğunu bilen varsa lütfen yazabilir mi 🥺 öğleden sonra bir baş dönmesi başladı. Şekerim tansiyonum normal ama hala geçmedi. Yemek yiyemiyorum midem bulanıyor. Ağzımda büyüyor lokmalar. 32.haftadayım bu mide bulantısı ve baş dönmesi beni korkutuyor 🥺 bir problem yoktur dime bebeğimle ilgili 🙁🙁

Kızlar yaşayan yada neden olduğunu bilen varsa lütfen yazabilir mi 🥺 öğleden sonra bir baş dönmesi başladı. Şekerim tansiyonum normal ama hala geçmedi. Yemek yiyemiyorum midem bulanıyor. Ağzımda büyüyor lokmalar. 32.haftadayım bu mide bulantısı ve baş dönmesi beni korkutuyor 🥺 bir problem yoktur dime bebeğimle ilgili 🙁🙁
Ben 2 ay önce falan yaşadım. Sersem bir baş ağrısı dönme kararma vardı. Acile gittik hemen baktılar sorun yoktu açlık olabilir dediler. Zorlada olsa birşeyler yemiştim. Ayaklarımı yüksekte tutup dinlendim geçmişti. Geçmiş olsun.

Herkes çatlama konusunu konuşmuş. Deneyime dayanarak ilkim sıfır çatlama ile 37 haftaya kadar gitmiştim. Kremler falan tabi. Artık çatlama diyordum ki son hafta birden pat diye çatladı her yerim. Yapı ile alakalı ne yaparsanız yapın varsa illa oluyor kremlerle hafifletilir doğru. Hatta doğumdan sonra daha da belirgin olmuştu. Gölge gibi kaldılar. Ablam hiç birşey kullanmadı 2 çocuktada çatlama hiç yaşamadı.

Kızlar bu çarşamba sabah 8’de doğuma gireceğim çok heyecanlıyım 😂 Ocak bebesi olcak ama burdan devam ederim diye düşünüyorum
Yaa gün verdiler mi sana erken mi sanki seninle BDT aynı idi benim sağlıkla gelsin bebiş normal mi olacak

Yok kuzu ya normal zaten istemiyordum ama doğuramazmışım zaten. Kordonu dolamış boynuna. Suyumda hafif azalma var. Kolestaz falan derken riske atmayalım dedi doktorum tamam dedim
yok canım artık erken doğum sayılmaz hic risk alinmaz artik ayy sağlıkla gelsin minnoş. yaramazlık yapmış kordonunu dolayısıyla demek salı günü de benim kontrol var dr 40 a yürüyecek valla ona kalsa 😇😇

yok canım artık erken doğum sayılmaz hic risk alinmaz artik ayy sağlıkla gelsin minnoş. yaramazlık yapmış kordonunu dolayısıyla demek salı günü de benim kontrol var dr 40 a yürüyecek valla ona kalsa 😇😇
Amin canım benim. Ama bir şey diyeyim mi? Ben 40ı göremezmişim😂😂 o kadar zorlanıyorum ki yerimden kalkmak bir dert yatmak bir dert yürümek zaten ayrı işkence😂 İmkanı olan baba olsun diye boşa demiyorlar valla. Hepimiz sağlıcakla atlatalım sürecimizi ve bebişlerin ek gıdaya geçtiği zamanları da görürüz inşallah🙏🏼

Amin canım benim. Ama bir şey diyeyim mi? Ben 40ı göremezmişim😂😂 o kadar zorlanıyorum ki yerimden kalkmak bir dert yatmak bir dert yürümek zaten ayrı işkence😂 İmkanı olan baba olsun diye boşa demiyorlar valla. Hepimiz sağlıcakla atlatalım sürecimizi ve bebişlerin ek gıdaya geçtiği zamanları da görürüz inşallah🙏🏼
ahhh bacak arası vajina vulva eti kemiğiyle kopuyor yaa çok zor o acı inşallah şimdi sağlıkla gelsinler de hayırlısı olsun bir iki hafta erken gelmelerine sorun yok

Back