Canım ben de hep anne sütü veriyorum acaba mama vermiyorum diye mi düşmüyo diyip mamaya başlamayı bile düsünmedim değil. O cihazı hiç görmedim ben bizden hep kan aldılar ama minicik ya içim gidiyo kan alınırken. Bu arada allahıma şükürler olsun 9 a düşmüş canım
9 dan normal değerlere kaç günde düşer acaba
Ben de 2 saatte bir alarm kuruyorum ancak o şekilde yoksa ben de anlamıyorum. Bazen emziriyorum bırakıyorum parmaklarını emmeye başlıyor gene emziriyorum ya da kucağıma aldığımda meme aranıyor ya da başını kaldırıp sert hareketler yapıp yumruk sıkıyor bunlar hep açlık belirtisiymiş
Canım hastane dışında hiç çıkarmadım çıkarmayı da düşünmüyorum. Soğuk bi yerde yaşamıyosan sen bilirsin biz ankaradayız dışarı cıkarsak bile cocuğu pusete koyup üstünü örtüyotuz soğukta yüzünü açamam gene hava almamış oluyor
Attığın fotoyu gördüm benim de bebeğim şu an 9 günlük ve göbeği aynı böyle bağı düştü sadece böyle kanlı sekilde kaldı zıbını kan da oluyor bu şekilde bugün 2 doktor gördü ikisi de normal dedi 2 gün daja bekle öyle yıka dediler. Benim de 7. Gün düştü ben de bekleyeceğim tertemiz hala bebeğim hiç acelesi yok kurusun garanti olsun