- 20 Aralık 2022
- 76
- 104
- 8
- 29
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.441
kuzum mamaya karşı değilim her ağladığında mama vermek istemiyorum sadece önce memede dursun sonra yetmezse mamaya yöneleyim istiyorumCanim beni yanlis anlama bende o yoldan gectim ilk bebegimde bende mama ya karsydim emzirecem diodum.Sarilik oldu hastaneye yattik dustu eve geldik yeniden yukseldi yeniden yattik.Doktor mama ver dedi ben bir agliorum gormen lazim sanki dunyanin sonu gelmis doktor dediki bu her annenin basina geliyor korkma sutun var ama suan icin tam yeterli gelmiyor sarilktan kurtulana kadar mama ver sonra kesersin dedi.Oyle yaptim ama tabi ben biberonla vermistim sonrada yavas yavas beni birakti ama belki benimde payim vardir birakmasinda.
bebeğin ağladığını duyan mama ver neden mama vermiyosun diyo biri mama verirken gördüğünde aa sütün gelmiyor mu ben hiç mama vermedim diyo biri emzik ver diyo doktor yapma diyo zaten her düşünce aklımda o kadar çok ki yoruldum
Düzenim yok ne zaman kendim yemek yiyecek ne zaman o yiyecek ne zaman uyuyacam belli değil 20 gün oldu herşeyi bilmeden yapıyorum
Bebeği ne zaman besleyip ne zaman göğüslerimi sağmam lazım bilmiyorum
Bebeğimi besledikten 1yada 1 buçuk saat sonra kaldırıp tekrar beslemeye çalışıyorum sarılığı var diye uyandırmakta epey zor oluyo haliyle belkide bıraksam uyusa sorun olmaz ama bilmiyorum ki
Kontrolde kilo almıştı bezinide sayıyorum 6 7 den az olmuyor ama bu belirsizlik maf ediyor beni
çok karışığım tamam kaynanam yanımda ama yol göstermiyor benim ne kadar stresli olduğumun farkında bile değil