• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Arkadaslar bebeklerinizi disariya cikariyor musunuz kimisi cikar temiz havada uyur rahatlar diyor kimisi üsutur olmaz diyor
Ben çok istiyorum ama çıkarmadım hiç prematüre olduğu için korkuyorum biraz. Ama güneş olduğunda zubınla camın önünde günrşlendiriyorum birde camı acıyorum bi 5 dk temiz hava dolaşsın evde diye.
Ben ne zamandir cig kofte canim istiyor ama esim izin vermedi 🤦Bebek biraz buyusunxe oyle ye dio 🙂
Of sorma 1 sıkım yesem rahatlıcam Bende 🤣 qma bizimkinin ara ara çok sancısı oluyor korkuyorum yemeye

Selam arkadaşlar. Hala doğurmayanlardanım.
Geçen pazartesi 3 cm açıklığım vardı ve muayenede nişanım geldi ara ara doğum sancıları geliyor nst de de çıktı ama sonra kesiliyor. Bu arada bebek kilo almaya devam ediyo pazartesi günü 4 kiloyu bulabilirmiş o yüzden doktor doğumu başlatırız dedi. Başına böylr bir şey gelen var mı doğum açılma neden ilerlemez sancılar neden kesilir

Kızlar büyük çocuğunuza da bebeğin sütünden vermeyi düşündünüz mü?bağışıklık açısından iyi olur diye düşündüm.sağdığım sütten 6 yaşındaki oğluma da versem mi acaba?

Kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben sleepy almıştım ama memnun kalmadım yaa hep taşma yapıyor zıbınına geçiyor özellikle çişi
Hem normalini hem bio naturalini kullandım ama sevemedim
Sizler ne kullanıyorsunuz?

Kuzu göğüs pedi olmazsa olmuyor ya, ama bir çözüm olarak bebek temizleme pamuklar oluyor ya kare şeklinde onlar da iş görüyor. Ped kadar emici olmuyor ama
Benim bitmiş pedi kestim iki tarafa yapıştırdım bakalım ne kadar verim alıcam😃 yapışkanlık olarak philips aventten daha iyi emiciliği haber veririm 😃
Ben sleepy almıştım ama memnun kalmadım yaa hep taşma yapıyor zıbınına geçiyor özellikle çişi
Sleepy natural kullandım vanım hiç sızdırmadı beğendim ben pişik de olmadı

Canım taşma işi sanırım bezi yanlış bağlamaktan oluyor

Benim kullandığımda sünger filtre var bir güzel yıkayıp peteğin üstüne koyuyorum. Zaten çocuğa temas eden bir şey yok orada, burnunun ucuna gelen kısmı da iyice yıkarsın bir şey olmaz. Her seferinde atmaya güç mü yeter 😂
İlk bebeğimde aldığım orti bebenin yedek ucu hala duruyor heralde onunla büyütürüm bu yavruyu :D
Kızlar gümüş kapağın altına atletlerime göğüs pedi yapıştırıyorum ama 10 günde baya bi göğüs pedi bitti hiç ekonomim olmuyor. Ekonomik çözümleriniz neler sürekli akıyor yamyaş geziyorum ped bi nebze engelliyordu
Ben pamuklu mendilleri 4 kat yapıp koyuyorum ıslandıkca elimle yıkayıp temizler inş koyuyorum. Uğraşamam dersen günlük ped deneyebilirsin.
Çiğ köfte zararlı değil diyorlar geçen gün kırkımızın çıktığı gün bana çiğ köfte yedirdiler. Ona zararlı değil dediklerine ben de çok şaşırdım
Zararlı değil ama içindeki baharat bebekte inanılmsz gaz yapar
Kızlar büyük çocuğunuza da bebeğin sütünden vermeyi düşündünüz mü?bağışıklık açısından iyi olur diye düşündüm.sağdığım sütten 6 yaşındaki oğluma da versem mi acaba?
Ben teklif ettim ama istemedi, zorlamadım
Molfix ve goon karışık gidiyorum ikisinden de çok memnunum. Sızdırms pişik vs hiç yasamadık, ayrıca bez her daim kuru, yaklaşık 5 saatte bir bez değiştiriyorum kaka yapmadıgı sürece. Birsürü çiş olmasına rağmen üst yüzeyi kuru kalıyor.

Sarılığı atlatamayan bi biz mi kaldık ya yeter attık o kadar zorlanıyorum ki uyandırırken 2 saatte bi bucuk saatte bir emziriyorum kontrole gittik dr hala aynı rengi dedi hiç mi bu kadar emme iyi gelmiyor bu cocuğa ya. Kan aldırdık sonuç bekliyoruz 🥺 artık yerlere yapışıcam uykusuzluktan hepiniz öylesiniz biliyorum. 😣
Bizim de hala devam ediyor 24 günlüğüz.ama doktor 9 a düşünce 1 ay sonra gelin dedi ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü sarı

Bizim de hala devam ediyor 24 günlüğüz.ama doktor 9 a düşünce 1 ay sonra gelin dedi ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü sarı
Ah ahh uyanmıyor diye ağladığımı biliyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 26ya kadar yükseldi bizim sarıldığımız yeni yeni kendine geliyor daha çocuğum

Arkadaslar galiba oglum kolik 20günlukkten sebepsiz biranda aglama nöbetleri başladi kipkirmizi oluyor karni taş gibi gaz cikarsada rahatlayamiyor yavrum günduzleride hic uyumuyor sadece emerken yarim saat uyuyor okadar tecrubeli annelerden ilk bebegi kolik olan va mi masaj filan deniyorum ama olmuyo bide cok kusuyor acaba cok emdigi icin mi 1 saatte bir emmek istiyor

Bende sleepy kullaniyorum her ikisinide ilk başta benimde cok sızma oldu ama sanirim yanlis baglamadan sonradan dikkat ettim bir daha hic taşma yaşamadik bionatural cok kalin geldi birde bana sanki bebegi rahatsiz ediyor

Back