Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet benim normal de 16 hazirandı ama perinatolog güncelleyip 11 yaptı canım. Ya benim derdim kilo değil de işte hamilelikte zorlanmamak. Yoksa kilo her türlü veririzz

Ne alaka yaa millet her ay veriyor saçmalamışlar gebeyizzz biz gebeee

evet sanırım ben de alıcam. Hesap kesim tarihim 2 gün sonra inşallah indirim bitmez de alırım. Amazonda gözüme kestirdim bi tane #reklamdeğil
Aaa o zaman sat kardeşi olduk ehehehe 18 mart gözüküyor bakalım ne zaman gelecekler 😍😍😍

Kedikadinn Kedikadinn ay attığım mesaj gitmemiş herhalde ya alıntım da gitmiş 😔 benimde öyle kasığıma tepik yiyorum sürekli orda kolu mu var bacağımı nesi varsa artık özellikle o kısma çok vuruyır hatta bu sabah ayaktayken vurdu az daha işeyecektim oraya vurunca kaçıracak gibi oluyorum zor tutuyorum kendimi 🤣 inşallah ilerleyen aylarda aynılarını yapmaz yoksa tutabileceğimden emin değilim 🤣

Evet simdi gulebiliyorum buna ama o an gercekten cok rahatsiz edici oluyor ozellikle calisirken pes pese darbeler yiyince neye ugradigimi sasiriyorum :KK70:

Kedikadinn Kedikadinn ben de yaşadım geçen gün aynı şeyi bir kez oldu ondan çok önemsemedim ama inanılmaz bir acı duydum mesaneme feci bir baskı yaptı ayakta olsam kesin kaçırırdım altıma 🙄😁

Aynen kuzum bir de herkes henuz iyi gunlerin bunlar deyince bir korkmuyor degilim :halay:

Evet simdi gulebiliyorum buna ama o an gercekten cok rahatsiz edici oluyor ozellikle calisirken pes pese darbeler yiyince neye ugradigimi sasiriyorum :KK70:

Aynen kuzum bir de herkes henuz iyi gunlerin bunlar deyince bir korkmuyor degilim :halay:
ya zaten şu bu daha iyi günlerin lafına uyuz oluyoruuum. Hangi dönem de olursak olalım tutturmuşlar bi bu daha iyi günlerin hahahaa ben direkt diyorum başıma gelcekleri tahmin ediyorum sorun yok her şeye razıyım 😂😂

ya zaten şu bu daha iyi günlerin lafına uyuz oluyoruuum. Hangi dönem de olursak olalım tutturmuşlar bi bu daha iyi günlerin hahahaa ben direkt diyorum başıma gelcekleri tahmin ediyorum sorun yok her şeye razıyım 😂😂
Masumane soylenen bir soz olsa dahi insanin moralini bozmaktan baska bir sey yapmiyor. Destek olmaya yonelik seyler duymaya insanin daha cok ihtiyaci var su surecte de gel gor ki kadinin dusmani yine hep kadin oluyor :KK64:

Masumane soylenen bir soz olsa dahi insanin moralini bozmaktan baska bir sey yapmiyor. Destek olmaya yonelik seyler duymaya insanin daha cok ihtiyaci var su surecte de gel gor ki kadinin dusmani yine hep kadin oluyor :KK64:
Millet konusmak ıcın konusuyo işte ya saçma sapan,ee ne demısler erkekleeın askerlık hıkayesı kadınların dogum hıkayesı bıtmez,oysakı ne sacma bızler yapmayalım hıcbızamannkımseye soylemeyelım ılerde oyle,benım en fazla söyleyebileceğim hamilelik süreç olarak zor ama bebıtonun bi tekmesı herseyı unutturuyor olurdu herhalde🫠😀yok uyuyamıcan yok lohusalık depresyonu yok cok bunalımlı zamanlar dıyorlar valla ben bazen lohusalıktan hamılelıkten daha cok korkuyorum o ınsanlae yuzunden,ama hep pozıtıf dusunelım kı hersey cok guzel olsun🥰 maya91 maya91

Bide dur daha sen asıl 7.aydan sonra kılo alcaksın şişiceksın sen son aylarda gör lafı var nefret ettıgım.arkadas belkı almıcam,hep korkutuyorlar,hıcte oyle olmayacak dostlarım merak etmeyın gayet guzellıkler ıcınde tamamlayacagız hamıslıgı,sonrada mınnoslarımızla sarılcaz,sonra 2 yasına gelcekler anneeem dıye sarılcaklar hep bıze hep boyle seyler hayal edıyorum ben🥰

Ne alaka yaa millet her ay veriyor saçmalamışlar gebeyizzz biz gebeee
Evet yaaa eylül de vermişsin her şeyin normal gerek yok dedi. Dedim doktorum istedi TSH düşmüştü bir kaç ay sonra tekrar vermemi istemişti dedim de öyle aldılar. Kontrol ettirmek istiyorum desem almıcaklardı🤣

24+1 de +5.5 kilo ile gözümü açmış bulunmaktayım :110: 1 hafta da 1.2 kilo almışım 🙄
Jsbxjdjxjd kız iyisin sen ne diyosun benim 24 de +13 kilo snxjdnjxjd sonra daha da tartilmadim şuan kim bilir kaç oldu haberim yok 😆😆😆
Bence sen de iyisin😂 23+1 deyim en son +11dim geçen hafta. Bu hafta tartılmıyorum korkudan🤣🤣
Evet sjxnsjjdjdn eve de almadım tartı kafamı bozmamak için 😂😂
Kan, idrar tahlili verildi ve tetanoz olundu😬
Ali Rıza bey mod açıldı öyle mi jsnxjjdjd

X