2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba.. Ben 6+0 haftalk hamileyim BHCG değerim 18000 ama hala embrio gormedik kesem haftama göre normal büyüklükte ama içi boş bunu yaşayanlar var mi aranizda

Benim de 2 Ağustos tahmini doğum kontrol yarın bakalım kalbi duyacak mıyız?

Kızlar merhaba.. Ben 6+0 haftalk hamileyim BHCG değerim 18000 ama hala embrio gormedik kesem haftama göre normal büyüklükte ama içi boş bunu yaşayanlar var mi aranizda
Malesef benim ilk gebeligimde böyle olmuştu canım. 9 haftaya kadar doktordan kaçarak beklemiştim kürtaj için. Hatta benim beta değerim 20 binlerdeydi 6 haftalikken

Peki vajinal kasıntı yaşayan var mi aranızda insan bir şey sürmeye ya da bi müdahalede bulunmaya korkuyor, Dr fitil ve krem önerdi ama ben kullanmaya korkuyorum var mi boyle bir durum yaşayan ?

Peki vajinal kasıntı yaşayan var mi aranızda insan bir şey sürmeye ya da bi müdahalede bulunmaya korkuyor, Dr fitil ve krem önerdi ama ben kullanmaya korkuyorum var mi boyle bir durum yaşayan ?
Kullanmamazlık yapma çünkü gebelikte mantar çok yaygın canım enfeksiyona dönmesin tedavi edilmesi gerek muhtemelen travazol vermiştir iç çamaşırlarını tersten ütülemek işe yarıyor

Kullanmamazlık yapma çünkü gebelikte mantar çok yaygın canım enfeksiyona dönmesin tedavi edilmesi gerek muhtemelen travazol vermiştir iç çamaşırlarını tersten ütülemek işe yarıyor
Evet travacort verdi muadili sanırım bir de vagi flora rapid kullanabilirsin demisti doktorumu değiştiriyorum da Çarşamba günü kalp atışı icin gidecegiz insallah, o zamana kadar bir şey kullanmayıp bu hocaya da sorayım dedim ne bileyim daha cok erken olduğu icin kullanmak istemedim hep o kremlerin üstünde 3 Aydan önce kullanmayınız yazıyor en zor durumlar bunlar olsun da tabi can sıkıcı.

Doktorlar hep fayda zarar ilişkisine bakar ilaç konusunda antibiyotik fitil falanda vereceği zamanlar olacak. Ve gebelikte İnan çok yaygın mantar kim bilir kaç kere daha olacak
Tabi yine sen nasıl istersen bişey diyemiyorum bu konuda

Herkese merhaba oldukça şaşkın ve sinirliyim mutsuuzmda allah affetsin.8 aylık kızım var kan sulandırıcı igne ve coraspin ile 2 duusk bos gebelik) sonra oldu kızım. BuGUN BetA 880 CiKtİ.KaN SuLaNdİrİci KUllAnMaM gEreKİCeKMi YiNe KaFAmDA dElİ SORUlAr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…