2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba oldukça şaşkın ve sinirliyim mutsuuzmda allah affetsin.8 aylık kızım var kan sulandırıcı igne ve coraspin ile 2 duusk bos gebelik) sonra oldu kızım. BuGUN BetA 880 CiKtİ.KaN SuLaNdİrİci KUllAnMaM gEreKİCeKMi YiNe KaFAmDA dElİ SORUlAr😑😭
Gerekicektir mutlaka. Hayirli olsun. Birlikte buyurler 😬

Peki vajinal kasıntı yaşayan var mi aranızda insan bir şey sürmeye ya da bi müdahalede bulunmaya korkuyor, Dr fitil ve krem önerdi ama ben kullanmaya korkuyorum var mi boyle bir durum yaşayan ?
Kullanın hemen sakın aksatmayın enfeksiyon gebelikte çok tehlikeli oluyor bebek için. Korkmayın doktorunuz sizin için en iyi tedaviyi bilir🤗

Doktorlar hep fayda zarar ilişkisine bakar ilaç konusunda antibiyotik fitil falanda vereceği zamanlar olacak. Ve gebelikte İnan çok yaygın mantar kim bilir kaç kere daha olacak 🤷🏼‍♀️
Tabi yine sen nasıl istersen bişey diyemiyorum bu konuda😇
Yaa insallah çok olmaaaz 😔😔 çok teşekkür ederim canim bakalım ben de kullanicam zaten bu gidişle sadece az daha zaman kazanıyorum :)

bugün gördük çok şükür kalp atışını da biliyorsun burda dinletmiyorlar .rahatladım bugün herşey yolunda darısı bekleyen herkese inşallah
Hayırlı olsun beklenen bir bebis sanırım 😊😊tebrik ederim Umarım sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza 🙏🏻🙏🏻 Kalp atışını dinletmemelerinin sebebini biliyor musunuz bugün bir arkadasım da söyledi kendi dr u dinletmemiş zararlı diye öyle bir bilginiz var mi acaba ?

Kızlar ben fena şifayı kaptım sizce acile gitsem mi öksürmekten helak oldum hamileyim. Diye birşey yapamazlar ki dimi ama bilemedim yine de gitsem mi acaba

Bende 3 gün önce kötüydüm sağlık ocağına gittim hiç bişey vermedi dinlen ve bol C vitamini tüket diyip yolladı.
Öyle yapayım bari. Bende 🤭 zaten C vitamini tüketiyoruz ama işte insan korkuyor birde üstüne bugün bulantılarım da başladı büyük ihitimalle balgam kusturuyor 🤭

Kizlar yeni öğrendim beyan henüz 40 idi 2 gün önce. Kasıklarda sağ da bacağa doğru vuran bir sızı var sizler de ilk siralar böyle olmuş muydu

Günaydın, nasılsınız? Midesi yanan ya da bulanmaya başlayan var mı? 2 gün önce midem yanar gibiydi şimdi yine bomba gibiyim nazar değmesin. böyle hamileliğe can kurban. gerçi hiç belirti olmadığından bazen soruyorum kendime, hakikaten hamile miyim ya diye. henüz hiç doktora gitmediğimden hamileyim diye moda girmemeye çalışıyorum ben aslında. şimdilik kimyasalı eledik. ama geri kalan bir sürü ihtimal var. kanamam, ağrı olmadığından dış gebelik de değildir diye düşünüyorum. boş gebelik, kalp atışı oluşmaması(durması) kalıyor geriye. inşallah 8 haftalıkken doktora gittiğimde hüsran yaşamam. 11 gün kaldı. gün sayıyorum.

X