ben olsam bekleyemezdim 3-4 gün sonra başka bir doktora giderdimKızlar doktordan çıktım şimdi 5+4 üm karından görünmedi vajinal gördü ama keseyi gördü sadece 10 mm dedi yolksac ı sordum görüntü net değil göremedim 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ekrana baktım kesenin kenarında yüzük gibi bişey var ama belli belirsizoof of şimdi nasıl geçecek 10 gün boş gebelik mi diye kendimi yiyip durcam
ben de hamile gibi hissetmiyorum yalnız sayılmazsınYa cinsiyeti hissedenler cevap verin lutfen ben birak cinsiyeti hamile hissetmiyorum bende sorun mu var
ilkinin cinsiyeti neydi? bi anda üçleyince zor olur yaaValla deay insallah olur bebeleri 3 ler jubilemi yaparim
Ilki oglan 4 yasinda. Oglum cok hareketli ama bana hic yuku yok. Aksine cok yardimcidir cok soz dinler. Ikiz kardesi olsa eminim yine beni zorlamaz. Zor olur 2 bebek ama cok guzel olur. Benim annemin de ikiz kardesi var belki olurilkinin cinsiyeti neydi? bi anda üçleyince zor olur yaa
İstiyorsanız gönlünüzce olsun, ikiz geçmişi olunca artıyor ihtimalIlki oglan 4 yasinda. Oglum cok hareketli ama bana hic yuku yok. Aksine cok yardimcidir cok soz dinler. Ikiz kardesi olsa eminim yine beni zorlamaz. Zor olur 2 bebek ama cok guzel olur. Benim annemin de ikiz kardesi var belki olur
Ahahah yerim ya. Benmki de dun ben artik bebegimi dogurucam diyo. Doktora soyleyelim karnimdan cikarsin bebegimi diyo. Kardesinden bebegim diye bahsedioİstiyorsanız gönlünüzce olsun, ikiz geçmişi olunca artıyor ihtimalBenim de oğlum 5 buçuk yaşında bir yıldır dualar ediyor kardeşim gelsin diye sürekli şimdi karnında mi diye sorup duruyo
Yaa kuzum beniiimAhahah yerim ya. Benmki de dun ben artik bebegimi dogurucam diyo. Doktora soyleyelim karnimdan cikarsin bebegimi diyo. Kardesinden bebegim diye bahsedioKimyasalda kardesim olucak diye sevinmisti soylemedik o isin bittigini. Aylardir hamileyim saniyo. Artk cok sıkılmıs bebegini dogurcakmis o yuzden
O biraz daha buyuk daha bilincli laflara bak masallah. Omur boyu bu kadar duskun olsunlar kardeslerine insallahYaa kuzum beniiimbenim oğlum da aynı benim bebeğim olacak diyor sevmek isterseniz benden izin alıcaksınız diyor Ben karnım sisene kadar söylemek istemiyorum inanılmaz aceleci zaten sabrı da tükenmek üzere bu zamanlar neden geçmiyor deyip duruyo herkesin çabucak kardeşi oluyo ben bir yıldır dua ediyorum niye gelmiyor kardeşim diyo
evet anne tarafından geliyor ikiz ihtimali. inşallah öyle olur. ben rüyamda ikizlere hamileydim. çok üzüldüm. gerçekten üzülüyorum ikiz olursa. bende o güç yok. çıldırırımIlki oglan 4 yasinda. Oglum cok hareketli ama bana hic yuku yok. Aksine cok yardimcidir cok soz dinler. Ikiz kardesi olsa eminim yine beni zorlamaz. Zor olur 2 bebek ama cok guzel olur. Benim annemin de ikiz kardesi var belki olur
Amin inşallah hep sevip destek olsunlar birbirlerineO biraz daha buyuk daha bilincli laflara bak masallah. Omur boyu bu kadar duskun olsunlar kardeslerine insallah
İnşallah canım 1 saate anlarızHayir canim normal. Ben de hamile hissetmiorum. Daha cok erken kalbi duyulsun kipirtilari hissedilsin o zaman degisir
Hadi guzel haberlerle gel insallah
Senin kucuk bebegin var diye hatirliyorum. Benmki okula baslicak nerdeyse. Unuttum o zor gunleri dogumu falanevet anne tarafından geliyor ikiz ihtimali. inşallah öyle olur. ben rüyamda ikizlere hamileydim. çok üzüldüm. gerçekten üzülüyorum ikiz olursa. bende o güç yok. çıldırırım
Sat tarihlerimiz aynı, ben de geçen hafta alttan görmüştüm keseyi, inşallah ben de haftaya duyabilirim kalbini.Doktordan çıktım şimdi geçen gittiğimde alttan görebilmişti şimdi karından göründü rahat kalbi de duyduk şükür normalde 6+2 im bugün 6+0 çıktı iki gün ileri atalım satı dedi 29-30 ekimden hesaplayacaz artk
10 gün geçti tamSat tarihlerimiz aynı, ben de geçen hafta alttan görmüştüm keseyi, inşallah ben de haftaya duyabilirim kalbini.
Alttan bakmasıyla bugün arasında ne kadar bir zaman geçti?
Alttan baktığı gün ortalama hcg kaçtı sizin? yada o günden kaç gün önce hcg değerine baktırmıştınız?Sat tarihlerimiz aynı, ben de geçen hafta alttan görmüştüm keseyi, inşallah ben de haftaya duyabilirim kalbini.
Alttan bakmasıyla bugün arasında ne kadar bir zaman geçti?
Kalbini duymuş muydunuz peki?ben oğlumda vijanal yoldan gördükten 4-5 gün sonra gittiğimde karından görmüştük
Anladım, bir hafta erken olabilir o zaman. Neyse bekleriz artık :)10 gün geçti tam
Ben alttan bakılmadan 6 gün önce ölçtürdüm beta değerim 229 çıkmıştı. Daha sonra hiç ölçtürmedimPerşembe ölçtürdüm salı günü alttan gördü.Alttan baktığı gün ortalama hcg kaçtı sizin? yada o günden kaç gün önce hcg değerine baktırmıştınız?