2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

erken görmüşsünüz maşallah güzel artmış öyleyse değeriniz 1500 den önce vajinadan görünmüyo diye biliyorum çünkü
Öyle mi diyosunuz? Kanımın ikinci artışının güzel olduğunu görünce eşim 3. kez ölçtürmeme izin vermedi. Kan alınca her yerim morarıyor zaten güzel de artınca tamam dedi. Yani şimdi kaç hiç bilmiyorum. Doktorda alttan bakarak görünce keseyi bir daha da ölçtürme işine girişmedim hiç. Ama merak etmiyor da değilim :)

Öyle mi diyosunuz? Kanımın ikinci artışının güzel olduğunu görünce eşim 3. kez ölçtürmeme izin vermedi. Kan alınca her yerim morarıyor zaten güzel de artınca tamam dedi. Yani şimdi kaç hiç bilmiyorum. Doktorda alttan bakarak görünce keseyi bir daha da ölçtürme işine girişmedim hiç. Ama merak etmiyor da değilim :)
sizinki iki günde iki kattan biraz daha fazla artmış sanki, yada bakılan ultrason makinesi gelişmiş.. bazı sitelerde 1000 den itibaren görülebilir yazıyo çünkü ama maşallah barekallah inşallah kalp atışına darısı

sizinki iki günde iki kattan biraz daha fazla artmış sanki, yada bakılan ultrason makinesi gelişmiş.. bazı sitelerde 1000 den itibaren görülebilir yazıyo çünkü ama maşallah barekallah inşallah kalp atışına darısı
Amin inşallah, darısı o kalp atışlarını duymak isteyen tüm annelere :)

Kanama değil de kahverengi akıntım oldu doktor ultrason baktı rahimde kanama falan yok dedi yerleşme olabilirmiş
Iki ihtimal var ya gec dollenme ki basta deger istenildigi gibi artmayabiliomus. Ya da kimyasal gebelik. Kimyasalsa bi kac gun icinde kanama baslar degilse degerlerin zaten yukselmeye baslar

X