Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Philips avent'in cam biberonunu aldm 1 tane küçük 1 tane büyük olarak. plastik olanları da vardı bpa içermeyen ama cam daha sağlıklı geldi ondan aldım 🥹 umarım kabul eder çocuğum kullanır bunu 🙈 2 biberon yeter mi acaba 2 daha alsam mı farklı marka 🥹

Bende Philips avent'in cam biberonunu aldm 1 tane küçük 1 tane büyük olarak. plastik olanları da vardı bpa içermeyen ama cam daha sağlıklı geldi ondan aldım 🥹 umarım kabul eder çocuğum kullanır bunu 🙈 2 biberon yeter mi acaba 2 daha alsam mı farklı marka 🥹
Bence bekleyin.
Bana da arkadasim cam biberonlarini verdi Philips Avent'in. Onlara emzik almam lazim ama henuz almadim.

Bence almayın belki ihtiyaç olmaz emerse lazım olmuyor. Kız kardeşim çok almıştı hepsi kaldı.

Bence doğduktan sonra al canım, severse büyük boyunu alırsın sevmezse başka marka denersin 🥰

İnsanın her şeyden 2şer 3er alası geliyo arkadaşlar napıcasss böyleee 🥹 :KK70:
yılbaşından sonra her şeyin fiyatı artacak malum artmadan ne alabilirsem alayım derdindeyim de ama bu kez neyden kaç tane alayım fazla mı az mı onun derdine düştüm 🙈 Allah yardımcımız olsun canlarım

yılbaşından sonra her şeyin fiyatı artacak malum artmadan ne alabilirsem alayım derdindeyim de ama bu kez neyden kaç tane alayım fazla mı az mı onun derdine düştüm 🙈 Allah yardımcımız olsun canlarım

Alisveris yapmamak zor gercekten ama yapmayin. Zaten kesin cevreden de hediye vs. biseyler gelir. Hep duydugum alinan bir cok seyin sonradan kullanilmadan kuculdugu vs.
Her sey cok tatli gozuluyor ve almak istiyor insan ama yok henuz hic bir sey almadim. Sadece bebek olacak odadaki mobilyalardan bazilarini odayi bosaltmak icin sattim.

Ben de izinlerimin pesine dustum :) Eger seneye hak kazanacagim izinlerimi hamilelik izni oncesinde kullanmazsam yaniyormus bizim kurumda. Mart basindan itibaren hamilelik izni oncesine alayim dedim. Iyi oldu aslinda, ofise gelmek git gide zor hale geliyor benim icin.
bende 35-36 ya kadar çalışırım diyordm ama şu halde bile zor gidip geliyorum yollar büyüyor giderken gözümde 🥹
şimdi 32. haftam gelse de çıksam diye bekliyorum iznim de yok erken çıkamıyorum keşke sizin gibi iznim olsaydı hemn kullanırdım 🥹

Canım çok fazla şey alma kullanamadan büyüyorlar zaten. Bende çok heves ediyorum ama tutuyorum kendimi. Fazla fazla aldığın şeyin parasını bebeğin için başka bir şeye harcarsın.😊

Alisveris yapmamak zor gercekten ama yapmayin. Zaten kesin cevreden de hediye vs. biseyler gelir. Hep duydugum alinan bir cok seyin sonradan kullanilmadan kuculdugu vs.
Her sey cok tatli gozuluyor ve almak istiyor insan ama yok henuz hic bir sey almadim. Sadece bebek olacak odadaki mobilyalardan bazilarini odayi bosaltmak icin sattim.
evet gerçekten çok zor almayayım diyorum ama aklım kalıyor 🥹
Ama en son evlenirken hediye gelir diye annem borcam bardak cart curt aldırmadı kimse de getirmedi paşa paşa evlendikten sonra gittim kendim aldım :KK70: o yüzden bebeğimde de biri getirir diye bekleyemeyeceğim sanırım :KK70:

odasını henüz hazırlamadım kendim oturuyorum şuan odada keşke imkanım olsa da bende boşaltabilsem :KK43:

Normal doğumsa evet öyle oluyo diye biliyorum benim sezaryen olacağı için planlı olacak. Eşlerin girmemesi burada daha önce de konuşuldu benim eşim hhep girdi drla detaylı konuştuk o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık. Bir de devlet hastanesindeki doktorum bayaa araştırmacı bi doktor yenilikleri falan takip ediyor o daha çok hoşuma gitti
Ne güzel öyle konuşup girebilmesi ,o cok iyimis
Dogru sezaryen ise belli oluyor zaten
Benim nasıl olur bilmiyorum

Ne gibi seyler aldınız buyuk seyleri son aylarda alırım diye dusundum ben
Ben ilk en büyük parçayı aldım 🙈 arabasını aradan çıkardık. Şimdi ise kıyafet, müslin örtü vs alıyorum diğer ay beşik ve yatağı halledeceğiz. İlk etapta oda yapmayacağım. Kendimi maddi açıdan zorlamadan yavaş yavaş bitirmeyi planlıyorum.

evet gerçekten çok zor almayayım diyorum ama aklım kalıyor 🥹
Ama en son evlenirken hediye gelir diye annem borcam bardak cart curt aldırmadı kimse de getirmedi paşa paşa evlendikten sonra gittim kendim aldım :KK70: o yüzden bebeğimde de biri getirir diye bekleyemeyeceğim sanırım :KK70:

odasını henüz hazırlamadım kendim oturuyorum şuan odada keşke imkanım olsa da bende boşaltabilsem :KK43:
Yani hediye gelmezse alirsiniz tabi ki :) Ben dogum iznine ciktiktan sonra kiyafet vs. almaya baslayacagim. Yoksa her gun bakiyorum :))
Diger seyler bize arkadaslarimizdan geldigi ve gelecegi icin sansliyiz, onlari hic dusunmuyorum bile (anne yani yatagi, bebek arabasi, mama sandalyesi, araba koltugu vs.).

Kızlar meraba 12 haftalık oldum bugun, siz alısverıs yapmaya ne zaman başladınız?
Ben bebek arabası aldım daha yeni 🥲 ilk aldığım şey o oldu. Fiyatları en cok artacak seyler araba besik olur muhtemelen. Önce onlara bakmak daha mantıklı geliyor.
Cinsiyeti de öğrenmedim henüz, bekliyorum bir seyler almak için. Eşimle sabırsızlanıyoruz ama insanlar hep almamam gerekiyormuş gibi davranıyor, özellikle kayınvalidem. Bir şeyler bakınca bile olumsuz konuşuyor sanki. Diliyle bunu tam ifade etmese de ne düşündüğünü anlayabiliyorum. İster istemez moralim bozuluyor. Hayatta her şey olabilir, bunu yoksaymıyorum ama bunu sürekli düşünmek de istemiyorum. 🥹 ruhum daralmış sanki 😂

Ben bebek arabası aldım daha yeni 🥲 ilk aldığım şey o oldu. Fiyatları en cok artacak seyler araba besik olur muhtemelen. Önce onlara bakmak daha mantıklı geliyor.
Cinsiyeti de öğrenmedim henüz, bekliyorum bir seyler almak için. Eşimle sabırsızlanıyoruz ama insanlar hep almamam gerekiyormuş gibi davranıyor, özellikle kayınvalidem. Bir şeyler bakınca bile olumsuz konuşuyor sanki. Diliyle bunu tam ifade etmese de ne düşündüğünü anlayabiliyorum. İster istemez moralim bozuluyor. Hayatta her şey olabilir, bunu yoksaymıyorum ama bunu sürekli düşünmek de istemiyorum. 🥹 ruhum daralmış sanki 😂
Ne aldın canım bebek arabasını? Güle güle kullanın 🌸

X