2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burda 400 Euro. E bu da 6 bin TL küsur ediyor. Ankaraya gelmeyi düşünmüyorum 12. hafta gibi. Nerede daha uygunsa orda yaptırmak istiyorum, ya gelmeden önce burda, ya da gelince orda. Ben de 33 yaşındayım, 34 olucam Ocak'ta. Bu sebeple istiyorum. Burada ikili test vs yok. Kızımda hiçbir test yaptırmadık, insan doğum yapana kadar endişeleniyor, ben de yaptırmak endişeden kurtulmak istiyorum.
Genoks’u duymuştum. Arkadaşım yaptırmıştı 2 bin ya da 2500 tl ye bir araştırın isterseniz

Doktora giden kızlar bir sorum vardı öncelikle özele mi gittiniz devlete mi bir de ultrasonla bakarken eşleri de alıyorlar mı? Ocak ayında kimyasal gebelik gecirdigimde özelde de eşimi almamislardi
Ben özel tercih ettim. Devlette sıra gün bulmak çok zor oluyor. Eşimi aldılar benim ultrasonda. Doktor bizzat kendisi çağırdı hatta görmesi için.

Ya cinsiyeti hissedenler cevap verin lutfen ben birak cinsiyeti hamile hissetmiyorum bende sorun mu var
Hayir canim normal. Ben de hamile hissetmiorum. Daha cok erken kalbi duyulsun kipirtilari hissedilsin o zaman degisir
Birazdan betaya baktırmaya gidicem sırf merakımdan bakayım 2 katı mı olacak yaklaşık 36 saat oldu bakılalı
Hadi guzel haberlerle gel insallah

Ya cinsiyeti hissedenler cevap verin lutfen ben birak cinsiyeti hamile hissetmiyorum bende sorun mu var
Valla bende hamile hissetmiyorum ama içimden cinsiyeti hissediyorum yani bu hissetmek kesin öyle olacak diye bir şey değil ki. Kendinizi bu şekilde kötü hissetmeyin. Hamileliği hissetmek için önümüzde uzunnnn ama sağlıklı bir yol var 🥰🤲🏻

X