- 20 Temmuz 2020
- 359
- 1.715
Keseden sonra bakmayın dedi doktorKeseyi gördükten sonra beta ölçtürmeye gerek var mı acaba kızlar?
Doktorum bana öyle demiştiValla deay insallah olur bebeleri 3 ler jubilemi yaparim
Ay insallah olur insallah olurDoktorum bana öyle demiştieğer beta 2 katından fazla olursa ikiz olma ihtimali artar dedi
Genoks’u duymuştum. Arkadaşım yaptırmıştı 2 bin ya da 2500 tl ye bir araştırın istersenizBurda 400 Euro. E bu da 6 bin TL küsur ediyor. Ankaraya gelmeyi düşünmüyorum 12. hafta gibi. Nerede daha uygunsa orda yaptırmak istiyorum, ya gelmeden önce burda, ya da gelince orda. Ben de 33 yaşındayım, 34 olucam Ocak'ta. Bu sebeple istiyorum. Burada ikili test vs yok. Kızımda hiçbir test yaptırmadık, insan doğum yapana kadar endişeleniyor, ben de yaptırmak endişeden kurtulmak istiyorum.
Zaten kese göründükten sonra kimyasal olma ihtimali olmadığına göre sürekli ölçtürmek saçma olur sanırımKeseden sonra bakmayın dedi doktor
Ben özel tercih ettim. Devlette sıra gün bulmak çok zor oluyor. Eşimi aldılar benim ultrasonda. Doktor bizzat kendisi çağırdı hatta görmesi için.Doktora giden kızlar bir sorum vardı öncelikle özele mi gittiniz devlete mi bir de ultrasonla bakarken eşleri de alıyorlar mı? Ocak ayında kimyasal gebelik gecirdigimde özelde de eşimi almamislardi
Ben devlete gittim ilki için eşimi almadılar. Eşim baya bozulduDoktora giden kızlar bir sorum vardı öncelikle özele mi gittiniz devlete mi bir de ultrasonla bakarken eşleri de alıyorlar mı? Ocak ayında kimyasal gebelik gecirdigimde özelde de eşimi almamislardi
Ben de bu yüzden özele gideceğim sanırım ya zaten hangi devlete gideceğim doktor iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum ben bebeğimizin kalp atışını duyacaksam eşim neden duymasınBen devlete gittim ilki için eşimi almadılar. Eşim baya bozuldu
Bende özele gidiyorum . Keseyi görünce babası gel sende bak dediBen özel tercih ettim. Devlette sıra gün bulmak çok zor oluyor. Eşimi aldılar benim ultrasonda. Doktor bizzat kendisi çağırdı hatta görmesi için.
Asagi yukari ayniymis benimkide 7 binlerdeydiTransfer sonrası 18.gunde 6133 degerimiz
İnşallah sağlıcakla alırız kucağımızaAsagi yukari ayniymis benimkide 7 binlerdeydi
Kızımda hamileliğimi öğrenmeden hamile hissediyodum ve direk benim kızım olacak demiştim. Bu sefer bende hamile gibi hissetmiyorumYa cinsiyeti hissedenler cevap verin lutfen ben birak cinsiyeti hamile hissetmiyorum bende sorun mu var
Hayir canim normal. Ben de hamile hissetmiorum. Daha cok erken kalbi duyulsun kipirtilari hissedilsin o zaman degisirYa cinsiyeti hissedenler cevap verin lutfen ben birak cinsiyeti hamile hissetmiyorum bende sorun mu var
Hadi guzel haberlerle gel insallahBirazdan betaya baktırmaya gidicem sırf merakımdan bakayım 2 katı mı olacak yaklaşık 36 saat oldu bakılalı
Ben saçma şekilde rüyamda hep yemek görüyorum.mesela dün rüyamda salatalık yiyordum uyandım canım öyle bir istiyordu ki anlatamamYa cinsiyeti hissedenler cevap verin lutfen ben birak cinsiyeti hamile hissetmiyorum bende sorun mu var
Bana da annesi bakalım mı artık bebeğinize dedi. İnsan bir tuhaf oluyorBende özele gidiyorum . Keseyi görünce babası gel sende bak dedi
Aynen minicik ama insanın içine mutluluk dolduruyorBana da annesi bakalım mı artık bebeğinize dedi. İnsan bir tuhaf oluyor
Valla bende hamile hissetmiyorum ama içimden cinsiyeti hissediyorum yani bu hissetmek kesin öyle olacak diye bir şey değil ki. Kendinizi bu şekilde kötü hissetmeyin. Hamileliği hissetmek için önümüzde uzunnnn ama sağlıklı bir yol varYa cinsiyeti hissedenler cevap verin lutfen ben birak cinsiyeti hamile hissetmiyorum bende sorun mu var
Evet ya.Aynen minicik ama insanın içine mutluluk dolduruyor