2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende cok istiyorum yaptiricam sanirim strese girmek istemiyorum
Antalyadayim gecen sene sanirim 5 bine yaptirmisdi arkadasim
Burda 400 Euro. E bu da 6 bin TL küsur ediyor. Ankaraya gelmeyi düşünmüyorum 12. hafta gibi. Nerede daha uygunsa orda yaptırmak istiyorum, ya gelmeden önce burda, ya da gelince orda. Ben de 33 yaşındayım, 34 olucam Ocak'ta. Bu sebeple istiyorum. Burada ikili test vs yok. Kızımda hiçbir test yaptırmadık, insan doğum yapana kadar endişeleniyor, ben de yaptırmak endişeden kurtulmak istiyorum.

Kesinlikle yaptir canim bosver kafan rahat olsun nelere harcamiyoruz ki para bende arastiriyorum bilgi akisi olsun aramizda
Ama tahmini ankarada daha uygundur
Sanirim sen yurtdisindasin

Hamileliğini yeni öğrenenler ovulasyon yaptınız mı ? Söylenildiği gibi koyu çift çizgi çıkıyor mu gerçekten?
Ben ilk öğrendiğimde yapmıştım 23 le öğrendim daha koyu çıkmadı t çizgisi ama baya görünürdü sonrasında geçen gün yaptım denemek için t çizgisi siyah c çizgisi açık pembe çıktı yani hemen gözükmüyo hamileliğin biraz ilerlemesi gerek çift çizgi için ovülasyonda

Çok şükür ne güzel duymuşsunuz kalbini. Darısı başımıza Kalp atışını vajinal mi duydunuz ? Birde kese kaç mm çıkmıştı hatırlıyor musunuz ?
13.2 çıktı bugün geçen 7 gibiydi bunda karından gördü idrara sıkışık gel demişti o zaman daha rahat pluyormuş

Doktora giden kızlar bir sorum vardı öncelikle özele mi gittiniz devlete mi bir de ultrasonla bakarken eşleri de alıyorlar mı? Ocak ayında kimyasal gebelik gecirdigimde özelde de eşimi almamislardi

Doktora giden kızlar bir sorum vardı öncelikle özele mi gittiniz devlete mi bir de ultrasonla bakarken eşleri de alıyorlar mı? Ocak ayında kimyasal gebelik gecirdigimde özelde de eşimi almamislardi
Hastaneyle alakali olabilir mi canim o. Benm gittigim hastanede esimi de oglumu da almislardi kimyasal gebelik gecirdigimde. Vajinal muayene yapmadigi suree yanimdaydilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…