2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hcg kaçlardaydı ? genelde 6+0 olan haftanın sonlarına doğru belli oluyo diyorlar ona kadar olmazsa daha rahat geçiyormuş
Geçen hafta cuma 7000 kudurdu ondan sonra tekrar bakmadım birazdan tekrar acile kan vrrmeyi düşünüyorum

Iki ihtimal var ya gec dollenme ki basta deger istenildigi gibi artmayabiliomus. Ya da kimyasal gebelik. Kimyasalsa bi kac gun icinde kanama baslar degilse degerlerin zaten yukselmeye baslar

Iki ihtimal var ya gec dollenme ki basta deger istenildigi gibi artmayabiliomus. Ya da kimyasal gebelik. Kimyasalsa bi kac gun icinde kanama baslar degilse degerlerin zaten yukselmeye baslar
İnşallah birinci ihtimaldir

Kese büyüyor bozulma yok 2 günde 2 mm büyüdü boş gebelik sanırım düşük yapıyo olsam düşmeye başlardı canım hayırlısı allahtan nasipte yokmuş
Çok geçmiş olsun canım Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah İlk gittiğin doktorun yolk sacı görmüş müydü acaba?

Çok geçmiş olsun canım Allah en güzel zamanda nasip etsin inşallah İlk gittiğin doktorun yolk sacı görmüş müydü acaba?
Kese boyutu ilk gittiğimde henüz 5 mmdi 7 mm oldu görünmez ki Görse zaten boş gebelik diyemezdim canım tahmin ediyorum öyle.
Hayırlısı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…