6 yıl oldu onu hatırlayamıyorum ama keseyi ve yolk sac ı görmüştükKalbini duymuş muydunuz peki?
erken görmüşsünüz maşallah güzel artmış öyleyse değeriniz 1500 den önce vajinadan görünmüyo diye biliyorum çünküBen alttan bakılmadan 6 gün önce ölçtürdüm beta değerim 229 çıkmıştı. Daha sonra hiç ölçtürmedimPerşembe ölçtürdüm salı günü alttan gördü.
Benim geçen hafta 9 mmdi. Sadece keseyi gördüAy inşallah ya öyle düşünüyorum bakalım randevu bulabilirsem. 10mm kesede görünmez mi ya yolksac
Öyle mi diyosunuz? Kanımın ikinci artışının güzel olduğunu görünce eşim 3. kez ölçtürmeme izin vermedi. Kan alınca her yerim morarıyor zaten güzel de artınca tamam dedi. Yani şimdi kaç hiç bilmiyorum. Doktorda alttan bakarak görünce keseyi bir daha da ölçtürme işine girişmedim hiç. Ama merak etmiyor da değilim :)erken görmüşsünüz maşallah güzel artmış öyleyse değeriniz 1500 den önce vajinadan görünmüyo diye biliyorum çünkü
iki test de aynı hastanede mi yapıldı laboratuar farkı olabiliyor çünküKızlar pazartesi beta 488di. Bugün 1190 çıktı. Doktorum artış beklediğimden az pazartesi tekrar gel dedi. Çok moralim bozuk2 katı atmayıp sağlıklı gebelik geçiren yok mu
sizinki iki günde iki kattan biraz daha fazla artmış sanki, yada bakılan ultrason makinesi gelişmiş.. bazı sitelerde 1000 den itibaren görülebilir yazıyo çünkü ama maşallah barekallah inşallah kalp atışına darısıÖyle mi diyosunuz? Kanımın ikinci artışının güzel olduğunu görünce eşim 3. kez ölçtürmeme izin vermedi. Kan alınca her yerim morarıyor zaten güzel de artınca tamam dedi. Yani şimdi kaç hiç bilmiyorum. Doktorda alttan bakarak görünce keseyi bir daha da ölçtürme işine girişmedim hiç. Ama merak etmiyor da değilim :)
Aynı hastanede yaptırdımiki test de aynı hastanede mi yapıldı laboratuar farkı olabiliyor çünkü
biliyorum zor ama içini ferah tutmaya çalış pazartesiye kadar, hcg düşünce yükselmeyen bir hormon fakat sende düşüş yok az yükselme var umarım pazartesi günü artışın güzel olurAynı hastanede yaptırdım
Yuzde 60 bi artis yeterli olabiliyo kac haftalik suanKızlar pazartesi beta 488di. Bugün 1190 çıktı. Doktorum artış beklediğimden az pazartesi tekrar gel dedi. Çok moralim bozuk2 katı atmayıp sağlıklı gebelik geçiren yok mu
Amin inşallah teşekkür ederimbiliyorum zor ama içini ferah tutmaya çalış pazartesiye kadar, hcg düşünce yükselmeyen bir hormon fakat sende düşüş yok az yükselme var umarım pazartesi günü artışın güzel olur
Sat 4 Kasım. Yani 5 haftalık sanırımYuzde 60 bi artis yeterli olabiliyo kac haftalik suan
Amin inşallah, darısı o kalp atışlarını duymak isteyen tüm annelere :)sizinki iki günde iki kattan biraz daha fazla artmış sanki, yada bakılan ultrason makinesi gelişmiş.. bazı sitelerde 1000 den itibaren görülebilir yazıyo çünkü ama maşallah barekallah inşallah kalp atışına darısı
Ne desem bilemedim sagliklidir insallahSat 4 Kasım. Yani 5 haftalık sanırım
lekelenme yada kanama oldu mu peki?Sat 4 Kasım. Yani 5 haftalık sanırım
Kanama değil de kahverengi akıntım oldu doktor ultrason baktı rahimde kanama falan yok dedi yerleşme olabilirmişlekelenme yada kanama oldu mu peki?
Iki ihtimal var ya gec dollenme ki basta deger istenildigi gibi artmayabiliomus. Ya da kimyasal gebelik. Kimyasalsa bi kac gun icinde kanama baslar degilse degerlerin zaten yukselmeye baslarKanama değil de kahverengi akıntım oldu doktor ultrason baktı rahimde kanama falan yok dedi yerleşme olabilirmiş
Sizin kaçıncı hafta benim hiç bulantım dönmem yok haftama göre şuan normal mi ki 5. 6 haftadayimBen de öyle ayakta duramıyorum sürekli midem bulanıyo başım dönüyor, bol bol dinleniyorum
kanama yoksa endişelenme inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsinKanama değil de kahverengi akıntım oldu doktor ultrason baktı rahimde kanama falan yok dedi yerleşme olabilirmiş
hcg kaçlardaydı ? genelde 6+0 olan haftanın sonlarına doğru belli oluyo diyorlar ona kadar olmazsa daha rahat geçiyormuşSizin kaçıncı hafta benim hiç bulantım dönmem yok haftama göre şuan normal mi ki 5. 6 haftadayim