Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal normal yani bence normal çünkü geçen gün benimkide 25 30 dk hıçkırdı çok şaşırmıştım olur bence yaKızlar 20 dakikadır benim bebem hıçkırıyor bu normal mi
Bir de baş geliş artık tam orda hissediyorum tık tık tık
Ay bir korktum canım ya hala devam ediyor, kıyamam yorulmuştur ama elimden birşey gelmiyor kiNormal normal yani bence normal çünkü geçen gün benimkide 25 30 dk hıçkırdı çok şaşırmıştım olur bence ya
Yani bende ona engel olamamıştım su içtim bişiler yedim masaj yaptım pozisyon değiştirdim falan ama ı ıh. Sadece bir kere okadar uzun olmuştu. Bir sorun yoktur bence korkmaAy bir korktum canım ya hala devam ediyor, kıyamam yorulmuştur ama elimden birşey gelmiyor ki
Sebebini bilmiyorum canım ama benim de bir saat önce biraz burnum kanadı öyle çok fazla değil silince geliyor.Kızlar size birşey danışmak istiyorum. 2 3 gündür sabahları burnumu temizlerken içinden kurumuş kan çıkıyor. Sebebi nedir normal midir bilen var mı? Şimdi yine temizliyim dedim yine biraz kan çıktı. Anlamadım sebebini
İdare ediyoruz. Çok teşekkürler. Kızım hala çok küçük. Zor toparlıyor. Ama iyi olacak. Oğlum fena değil. Hala solunum desteği alıyorlar. Bir gün iyi bir gün sıkıntılı bir gün ehh diyerek günleri geçiriyoruz. Ocak gibi evde olmalarını umuyorum sizler nasılsınız? Kaç hafta oldunuz? Nasıl gidiyor? Hamileliğin tadını çıkarın. Çok zor ama gerçekten özleniyormuşorchagoci canım nasıl oldu bebişler ?
İnternetten bakınca kan hacmindeki artıştan dolayı yazıyor ama bende gidince sorarım. sen ölçtün mü tansiyonunu?Sebebini bilmiyorum canım ama benim de bir saat önce biraz burnum kanadı öyle çok fazla değil silince geliyor.
Doktora bir kere 14. Haftada olunca sormuştum . Tansiyonunu ölçelim hemen demişti
Maşallah canım senin plasenta previa çeşidi nedir benim marjinalisti yani bi ucu değiyor gibiydi rahim ağzına son zamanlarda plasenta ile rahim arasında yaklaşık 2 cm uzaklık oluştu.Kızlar bgun kntrlmuz vardı 34+4 2.600gr 46 cm olmsz ama çok harktlyz . Nst de sancı cikmyr ama kasiklrm vuryr çok. Buda anlmdm 14 Aralık verdi normlde bnm aralk sonuydu 37 hftda alck plesanta previa oldgu için daha da erken olblr tbiki kizimiza bgli.
Ben bugün kullandım zorlayı değil resmen imkansızlaştı lazere gitmediğime pişmanımBen öncesini düşünüyorum sonrasını değil. Ayna da kullansam git gide zorlaştı artık jilet kullanmak.
Nasıl sadece toplanıyor? Nasıl bir his? Progestanın hareketsizlik yaptığını sanmam. Aylardır kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadımKızlar biz 32 haftalık olduk bugün. Ama dünden beri çok fazla hareket etmiyor sadece toplanıyor sürekli. Hatta dün zorla birkaç kez ben rahatsız ettim hareket etsin diye öyle biraz oynadı. 3 gündür progestan içiyorum ondan olabilir mi acaba ya? Yarın doktorumu arayacagım ama içime dert oldu hala çok hareket etmiyor
Yok canım alet yoktu evde uzandım öyleİnternetten bakınca kan hacmindeki artıştan dolayı yazıyor ama bende gidince sorarım. sen ölçtün mü tansiyonunu?
Progestan annede uyku yapabiliyor ama bebek için öyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum. Ama endişe etme bence artık yerleri daralıyor. Benimde bi kaç gün önce öyle olmuştu dürtmemle bi kaç kez tek hareket etmişti korktum baya ama hastane randevuma az kalmıştı diye gitmedim hastaneye. Doktor sen yorulmuş olabilirsin sendeki yorgunluk bebeğe yansımıştır dedi, düşündüm gerçekten bir önceki gün arkadaşlarımla dışarıda buluşmuştum ve baya uzun oturmuştum birazda yürümüştüm ondandır dedimKızlar biz 32 haftalık olduk bugün. Ama dünden beri çok fazla hareket etmiyor sadece toplanıyor sürekli. Hatta dün zorla birkaç kez ben rahatsız ettim hareket etsin diye öyle biraz oynadı. 3 gündür progestan içiyorum ondan olabilir mi acaba ya? Yarın doktorumu arayacagım ama içime dert oldu hala çok hareket etmiyor
Günaydın aynı durum bende de vardı. Kaloriferleri yakmaya başlayınca oldu. Hava kuruduğu için. Ben bebişe aldığım buhar makinesini kullanıyorum odada bi kaç gündür düzeldi. Buhar makinesi almadıysanız kaloriferin üzerine ıslak havlu veya bi kase su koyun. Hava nemlenince geçiyor. Umarım size de iyi gelirKızlar size birşey danışmak istiyorum. 2 3 gündür sabahları burnumu temizlerken içinden kurumuş kan çıkıyor. Sebebi nedir normal midir bilen var mı? Şimdi yine temizliyim dedim yine biraz kan çıktı. Anlamadım sebebini
Günaydınn 2 hafta önce 3-4 gün hiç geçmeyen ve bazen artan çok şiddetli ağrılarım oldu. Ultrasonda bakıldığında hiç anormal bişey görmedi doktorum. O ağrıya bile normal dedi halbuki ben doğurduğumdan emindim kanama olmadığı, vajinada baskı hissetmediğini ve su gelmediği sürece, bebek hareketlerini de hissediyorsan sıkıntı yok dedi. Yani artık bebiş de kendine yer bulamıyor sanırım. Ondan oluyordur diye düşünüyorum. Artarsa doktoruna yine söylersin tabi.Günaydın kızlar
Benim dün akşam ve bu sabah regl sancısı gibi kasıklarımda ağrı başladı . İnce sızlıyor gibi sürekli .
Şimdi işe geldim ama hala devam ediyor neden acaba ?
İzin de almadım bir şey olmaz değil mi kızlar