Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani bende ona engel olamamıştım su içtim bişiler yedim masaj yaptım pozisyon değiştirdim falan ama ı ıh. Sadece bir kere okadar uzun olmuştu. Bir sorun yoktur bence korkma
Kızlar size birşey danışmak istiyorum. 2 3 gündür sabahları burnumu temizlerken içinden kurumuş kan çıkıyor. Sebebi nedir normal midir bilen var mı? Şimdi yine temizliyim dedim yine biraz kan çıktı. Anlamadım sebebini
Kızlar size birşey danışmak istiyorum. 2 3 gündür sabahları burnumu temizlerken içinden kurumuş kan çıkıyor. Sebebi nedir normal midir bilen var mı? Şimdi yine temizliyim dedim yine biraz kan çıktı. Anlamadım sebebini
Sebebini bilmiyorum canım ama benim de bir saat önce biraz burnum kanadı öyle çok fazla değil silince geliyor. Doktora bir kere 14. Haftada olunca sormuştum . Tansiyonunu ölçelim hemen demişti
Kızlar bgun kntrlmuz vardı 34+4 2.600gr 46 cm olmsz ama çok harktlyz . Nst de sancı cikmyr ama kasiklrm vuryr çok. Buda anlmdm 14 Aralık verdi normlde bnm aralk sonuydu 37 hftda alck plesanta previa oldgu için daha da erken olblr tbiki kizimiza bgli.