2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb kızlar 16 aylık kızım mama içiyor ve çok seviyor ben bıraktırmak istiyorum çünkü ek gıda yemiyor hiç mamada tok tutmuyor sürekli aç,bizim gibi mam içip bırakan varmı nasıl bi yol izlediniz neler yaptınız

Sevgili anneler
Tek uykuya geçenler, nasıl karar verdiniz? İki uyku uyuyoruz 1 er saat bazen ikisi de 20 dakika olmuyor, aklım karıştı, destekli uyku 15 dakikadan yarım aaate kayıyor bazen bilemedim.

Tecrübeleriniz neler

Benimki kendisi düşürdü uyumadı ilk uykuyu uyumak istemedi uyusana çok zor uyudu hemen uyandı vs öğlen 12-13 gibi uyuyor ortalama 1.5 saat uyuyor biraz az ama yetiyor ona demekki sonra gece uykusu

Benim kızımda mama içiyordu ben yavaş yavaş azalttım. Şimdi sadece iştahsız olduğu dönemlerde veriyorum. Bir de gece maması veriyorum. Yavaş yavaş azaltabilirsin.
Kızım kendisi gündüz tek uykuya geçti. Bi anda oldu. Ama toplamda 2 saat uyuyor bazen 3 ü buluyor. Sabah 7-7.30 arası uyanınca öğlen 12 de yatıyor 2-3 arası kalıyor.

Benimki kendisi düşürdü uyumadı ilk uykuyu uyumak istemedi uyusana çok zor uyudu hemen uyandı vs öğlen 12-13 gibi uyuyor ortalama 1.5 saat uyuyor biraz az ama yetiyor ona demekki sonra gece uykusu
Hım sagol cnm

Çift uyku ile 2saat ancak oluyor bizde zaten. Uyumadan öğle yemegi yiyor mu uyanınca mi? Biz sabah 9 kahvaltı 11 uyku 12 ogle yemeği yapıyorduk, ogle yemeğine kadar ara öğün yapıyor musunuz bu durunda

Bizim yemek işi çok sıkıntı yemiyor. Geleni ara öğün asla yapmıyor. Sabah 8 de yapıyor kahvaltı yapıyoruz. Ta öğlen 3 te yiyior bazen çok daha geç ve buna rağmen asla ara öğün yapmıyor. Benimde bu durum canımı sıkıyor

Gunduz uyumak istemezse.
Uyku saatinde hala cok dincse.
Zor uyursA.
Gece cok uyanirsa.
Sabah daha erken uyanirsa l
Tek.uyku vakti gelmis demektir. Benim oglum aslinda tek uyku istiyo ama tam uyku zamani abisini okuldan almamiz gerekiyo gidip. Onu birakacak kmse olmadigi icin aksam uykusunu 1 bucuk saat ileri cektim. Sabah 7 de uyaniyo 10 da 1 saat uyuyo. Oglen 2 bucukta yatip 4 bucuga kadar uyuyo. Haftasonu tek yapiyo oglen 1 den 4 bucuga 5 kadar. Aksam da 9 da paydos

Çok iyi ya tek uyku yaptığında uzun uyuyormuş benimki tek uyku yapıyor ama bazen 45 dk bazen 1 saat bazen 1.5 saat uyuyor 2 saat uyuduğu nadir hadi 1.5 saat yeter de kısa uyuduğu günler nasıl yetiyor o kadar uyku şaşırıyorum

Selam kızlar ben disim agriyordu doktora gittim ıltihap ilacı verdi geçen ayın 2sinde hasta olmuştum hala olmadım acaba ilaçlar geciktirmis olabilirmi

Selam kızlar ben disim agriyordu doktora gittim ıltihap ilacı verdi geçen ayın 2sinde hasta olmuştum hala olmadım acaba ilaçlar geciktirmis olabilirmi
Valla çok antibiyotik içtim geciktirdigine hiç şahit olmadım. Korunuyorsan stres kaynaklı gecikme de olabilir

Hanımlar merhaba benim oğlum 15 aylık 6. Aydan beri önlük kullanmadığımız bir an yok, çok fazla salyası akıyor. Kehribar var ama faydası olmadı. Var mı fikriniz

Hanımlar merhaba benim oğlum 15 aylık 6. Aydan beri önlük kullanmadığımız bir an yok, çok fazla salyası akıyor. Kehribar var ama faydası olmadı. Var mı fikriniz
Kehribar işe yaramaz diyor doktorlar her diş çıkarışında uzayıp gidiyor bizimkinin de salyaları durmuştu bir süredir yine başladı çözümü olur mu bilmiyorum olmaz gibi geliyor bana takipte kalayım

Baya aradan geçti ama ne oldu son durumunuz benimde lökositim 16 cikti

Hala olmadım bugünde mide bulantı hissi var üzerimde
Test neden yapmıyorsunuz? Bir de korunmak sizin için çok mu zor merak ettim. Önceki konuşmalardan doğru hatırlıyorsam eğer eşinizde size ve çocuklara değer veren biri değildi. Ona rağmen mi tekrar bir çocuk daha. Üstelik eğer hamile iseniz 4 olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…