2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam, grubu yeni buldum. :) Yürümeyen bebelerimiz varmış. Aceşe etmeyin yavaş olsun temkinli olsun. 10.aydan beri yürüyen bir cadım var. Gözü kara düşmekten korkmuyor. 4 azı dişimiz şişmiş zaten gece ve gündüz uykusunu sevmezdi daha beter oldu. Emzirmeyi bu ay kestim bir an önce gece uykusuna geçmeli yoksa kafayı yemek üzereyim. Gündüz de en fazla 45 dk uyuduğu için çıldırmak üzere olan bir anne var karşınızda 🤣

Kizlar merhaba ben grip oldum iki gun cift maskeyle gezdim gece ayri yattim ama bugun kizim hapşırmaya basladi benden geçmesinden cok korkuyorum bana tavsiye edebilceginiz bogaz spreyi var mi bebek icin genelde spreyler 3 yas uzeri internetten baktiklarim ..

Kizlar merhaba ben grip oldum iki gun cift maskeyle gezdim gece ayri yattim ama bugun kizim hapşırmaya basladi benden geçmesinden cok korkuyorum bana tavsiye edebilceginiz bogaz spreyi var mi bebek icin genelde spreyler 3 yas uzeri internetten baktiklarim ..
Bizimki de hasta, spreyler için şunu dedi bazı markalarda saglik Bakanlığı yüksek yaş diyor ama avrupada pediatrik olarak kullanilabiliyor diyor. Bize burun ve boğaz spreyi verdi. Isimleri istersen özelden yazabilirsin

Gecmis olsun

Umca damla verebilirsin geçmiş olsun ilerlemeden toparlar

X