Cnm gündüz ben de bakmiyorumki zaten çalıştığımdanSonrasında gelecek uyku dolu geceler için değer sankieşin destek olsa gündüz baksa sen uyusan atlatılmaz mı ki aman en iyisi destek almak gibi
Tatil günlerini kastetmiştim yaCnm gündüz ben de bakmiyorumki zaten çalıştığımdancalismasam bebe uyurken dinlenirdim işte. Böyle gece mesaisi gündüz mesai. Emmeye Formül mama ise sadece eşim de kalksın diyeceğim de, doğa kanunu ben mecburum bu satırları yazarken gece mesaisindeyim
Tatil dedigikac güncükTatil günlerini kastetmiştim yabir an önce düzelir inşallah
Evet evet benimde oğlumda bogumlar vardı minik minik hep gitti boyu uzadı ama hala gobdkli bı oğlan yemese de yapısal göbeği var belki de ondan iz yapıyor bezler yaŞu an 5 numara tam oluyor benim oğlana ya kilosu 9.6 ydı en son düz 10 olmamış olabilir ama tombik bi bebek değil uzadıkça kilo boya gidiyor bebe zayıf kalıyor cuk oturup göbüşte iz yapan bez artık iz bırakmamaya başladı bollaştı o yüzden 6 büyük gelir diye düşünüyorum ama büyüdükçe idrar miktarı da artıyor böyle de sızıyor kısır döngüdün akşam yemeğinden sonra mama içirmeden yatırdım taşmadan çıktık sabaha şükür böyle bi deniyim bakim birkaç gün bebiş zayıflayınca göbüşte iz bırakmıyor bizim çözümümüz bu zayıflamaktan kastım hiç kilo kaybetmedi şükür bu zamana kadar ama boyu uzadıkça beden zayıflıyor
Ya elenetal emzirme dönemi olan bana çok iyi geldi üç ay falan kullandım hem süt yapıyor bariz bir şekilde hem de enerji veriyor hatta yeni saç olusumumu falan da destekledi çok övgü okuyup aldım bu kadsr beklemiyordumm kesinlikle tavsiye ederimm süt yapmasa da olur artık ama için de lh hormonu var yapiyo yani ama diğer vitamin mineral oranlsri da güzel bi vitaminYok iki yasa dayanamambütün vitamin depolarim bitmis zaten. Doktor 5 haftalık iğne verdi uykusuzluk yorgunluk, bir yandan çalışma hayatı. Çok yorucu. Uykusuzluktan çarpıntı oluyor bazen bildiğin. Gunduz az emiyor ama gece minik vampir resmen.
Ay tatilde uykusuz geceler mizaten az uyuyorum kalanı da heba olacak bu sureci nasıl yöneteceğinlm bilmiyorum
Evet evet benimde oğlumda bogumlar vardı minik minik hep gitti boyu uzadı ama hala gobdkli bı oğlan yemese de yapısal göbeği var belki de ondan iz yapıyor bezler yabu arada 6 aldım ben denemelik yine iz yaptı ve baya baya büyük kendime bile taksam olur shshsh geri 5 e dönecegim o sebepten
Bebeklerde hep göbek oluyo heralde ya benim zayıf bebemde de varEvet evet benimde oğlumda bogumlar vardı minik minik hep gitti boyu uzadı ama hala gobdkli bı oğlan yemese de yapısal göbeği var belki de ondan iz yapıyor bezler yabu arada 6 aldım ben denemelik yine iz yaptı ve baya baya büyük kendime bile taksam olur shshsh geri 5 e dönecegim o sebepten
Oksuruk icin tereyag pekmez. Ates icin ayak altina sarimsakli yag surme. Grip icin de bilemiyorum valla benmki grip olmuyoGünaydın herkesehaftanız güzel geçsin inşallah
Hastalıklar başladı maalesef. Eşim okuldan alıyor eve getiriyor. Perişan durumdayız. Kızımın da sürekli burnunu temizliyorum. Uyuyamıyor. 2 gündür ateşi var. Doğal çözümler biliyor musunuz grip için? Ateşe çare bulamadım ama en azından hızlı atlatır belki. Farklı bi ilaç vermek istemiyorum çünkü
Birer cat kasigi koy cezveye ikisini de tereyag eriyene kadar isit. Ama kaynatmiorum ben. Onu biraz ilit surup gibi kasikla ver. Gun icinde 3 5 8 kere veriom benTereyağ pekmezi nasıl yapacağım peki? Ya benim bebe de ilk defa oldu.
Tamam canım çok sağol deneyeyim. Bugün şükür baya iyi uyandı. Ama yapıp vereyimBirer cat kasigi koy cezveye ikisini de tereyag eriyene kadar isit. Ama kaynatmiorum ben. Onu biraz ilit surup gibi kasikla ver. Gun icinde 3 5 8 kere veriom ben
Gecmis olsunGünaydın herkesehaftanız güzel geçsin inşallah
Hastalıklar başladı maalesef. Eşim okuldan alıyor eve getiriyor. Perişan durumdayız. Kızımın da sürekli burnunu temizliyorum. Uyuyamıyor. 2 gündür ateşi var. Doğal çözümler biliyor musunuz grip için? Ateşe çare bulamadım ama en azından hızlı atlatır belki. Farklı bi ilaç vermek istemiyorum çünkü
Canım benim kızımda aynı. Sürekli hasta ama grip falan değil ya dirençli ateş oluyor ya ishal ya da enfeksiyon. Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz. Ama son 4 aydır doğal takviye yapmaya çalışıyorum bir de maflor vermişti doktorumuz ishal olduğunu anladığım zaman ondan veriyorum. Bağışıklık içinde bu ikisini dene istersen bir doktor doğal elma sirkesini öneriyordu.Benim oğlum sürekli hastalanıyor ya mafoldu artık çocuk 15 aylık hayatinda defalarca kan verdik burun akıntısı ile başlıyor sonrası ateş bide ishal de eklendi şuan yine kan verdik sonuca göre antibiyotik başlayacak sanırım antibiyotik de bağırsaklari çok yoruyorBağışıklık güçlendirici ne kullanabilirim kizlar Arti çok istahsiz demiri de düşük gelmsti demir kullanıyoruz yüksek doz
Tam olarak aynı tablo ben antibiyotik kullanmak istemedikçe bı şekilde çocukts enfeksiyon oluyor ve mecbur kalıyoruz aşırı hassas tüm vitaminler yerlerde bu önerdiklerine de bakayım canım SagolCanım benim kızımda aynı. Sürekli hasta ama grip falan değil ya dirençli ateş oluyor ya ishal ya da enfeksiyon. Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz. Ama son 4 aydır doğal takviye yapmaya çalışıyorum bir de maflor vermişti doktorumuz ishal olduğunu anladığım zaman ondan veriyorum. Bağışıklık içinde bu ikisini dene istersen bir doktor doğal elma sirkesini öneriyordu.
Antibiyotik kullanirken mutlaka enterogermina kullan diyo benim oglumun doktoru. Siz de oyle yapabilirsiniz. Istah icin bisey diyemiycem cok gecmis olsunBenim oğlum sürekli hastalanıyor ya mafoldu artık çocuk 15 aylık hayatinda defalarca kan verdik burun akıntısı ile başlıyor sonrası ateş bide ishal de eklendi şuan yine kan verdik sonuca göre antibiyotik başlayacak sanırım antibiyotik de bağırsaklari çok yoruyorBağışıklık güçlendirici ne kullanabilirim kizlar Arti çok istahsiz demiri de düşük gelmsti demir kullanıyoruz yüksek doz
Bizim de tam aksine her değeri güzel aöa nasıl oljyor bende anlamıyorum. Sen bir süre dene bakalım. Ben faydasını gördüğüme inanıyorumTam olarak aynı tablo ben antibiyotik kullanmak istemedikçe bı şekilde çocukts enfeksiyon oluyor ve mecbur kalıyoruz aşırı hassas tüm vitaminler yerlerde bu önerdiklerine de bakayım canım SagolB12 normaldi oğlumun o da düşmüş demir zaten düşüktü takviyeler işe yaramamis yine düşük geldi her şeyi yerlerde oyuzden de çabuk hastalaniyor sanırım
B12 damla ile yükselir, et veya demir zengini bakliyat da tuketmeli yiyorsaTam olarak aynı tablo ben antibiyotik kullanmak istemedikçe bı şekilde çocukts enfeksiyon oluyor ve mecbur kalıyoruz aşırı hassas tüm vitaminler yerlerde bu önerdiklerine de bakayım canım SagolB12 normaldi oğlumun o da düşmüş demir zaten düşüktü takviyeler işe yaramamis yine düşük geldi her şeyi yerlerde oyuzden de çabuk hastalaniyor sanırım
İnsallahB12 damla ile yükselir, et veya demir zengini bakliyat da tuketmeli yiyorsa