HellooooooSelamlar kızlar
Normal. Bazen orasi kan toplamis gibi goruntu olur bazen mor olur. Azi disler cok zor. Cocuklari da anneleri de perisan ediyo. Sarimsak kürü oneririm hemen kesiyo agrisini ozellikle gece cok ise yariyoSon sayfalara bakınca diş mevzusunu çok gördüm. Azı dişi çıkan, çıkmakta olan var mı yaa? 1 haftadır azı dişi yeri aşırı kabarıktı. Son 2 gündür de hapşırık, burun akıntısı falan var. Bugun bi baktım o dediğim kabarikligin ucunda aşırı kizarik top gibi şişlik var, hani vücutta olan et benleri var ya görüntüsü ona benziyor. İlk azı dişi olduğundan normal mi değil mı bilemedim. Enfeksiyon vs mi yoksa normal mi acaba. Bilen varsa bi bakabilir mi?Eki Görüntüle 3337802
Ay nasıl bu kür yapayım bendeNormal. Bazen orasi kan toplamis gibi goruntu olur bazen mor olur. Azi disler cok zor. Cocuklari da anneleri de perisan ediyo. Sarimsak kürü oneririm hemen kesiyo agrisini ozellikle gece cok ise yariyo
Teşekkür ederim ya ilk azı olunca görüntü korkuttu beni. Nasil yapılıyor sarımsak kürü internette buldum sarımsak zeytinyağı karanfille yapılıyormuş o mu acaba?Normal. Bazen orasi kan toplamis gibi goruntu olur bazen mor olur. Azi disler cok zor. Cocuklari da anneleri de perisan ediyo. Sarimsak kürü oneririm hemen kesiyo agrisini ozellikle gece cok ise yariyo
Ay nasıl bu kür yapayım bende
Teşekkür ederim ya ilk azı olunca görüntü korkuttu beni. Nasil yapılıyor sarımsak kürü internette buldum sarımsak zeytinyağı karanfille yapılıyormuş o mu acaba?
Tamam canım çok sağol yapıp deneyeyim bende bakalım işe yarayacak mıBen yaparken 40 ml kavanoz lullandim. 2 dis sarimsagi 2 ye boldum icime koydum. Uzerini sizma zeytinyagiyla doldurdum. Gunes gore bi yerde 3 gun bekletip icinden sarimsaklari aldim dolaba koydum. Soguyunca kremsi bi kivam aldi. Buyuk oglum ne zaman dis cikarsa onu kullandim cok rahatladi. Kucugun henuz azi gibi bi girisimii yok
Insallah yararTamam canım çok sağol yapıp deneyeyim bende bakalım işe yarayacak mı
Kızlarr iyi akşamlar. Köpek dişlerini arka arkaya çıkaran bebişler nasıl atlattınız bu dönemi? Bugün Esmere bir kaşık bile yemek veremedimbiraz meyve yarım poğaçayla günü kapattık. Tv izleyerek bile almadı o kadar yani 4de şiş üst bir tane patlamış diğerleri beyaz az kaldl patlatır. Burnuda akmaya başladı dr diştendir diyor parol ver dedi tek seferlik 2,5mlm içim sızlıyor iki gecedir veriyorum bugün vermedim, ama 9ta uyuttum hiç uyumadı sürekli ağlıyor yerinde dönüyor o taraf bu tarafa sanki sancı çekiyor daha azılar bile çıkmadı((
Yurda dönüş tazminatini oddyen geliyormusIlk firsatta listeyi guncellicem. Ama merak ediyorum.hepiniz nasi donuyosumuz tekeeer teker anlatin hadi
Uyku problemimiz yok bizim şükür sadece sinir var kafa göz Allah ne verdiyseBu 15.aya gelen atak beni perrt etti. Birkaç gündür 1,5 saat salliyorum öyle uyuyir akşamları. Sizde de var mi
Biz geçtik sanırım o atak dönemini. Çok sıkıntı yaşamıştık. Ama şu sıralar yine aynı. Deli edecek beni. Gecenin bir yarısı uyanıyor.Bu 15.aya gelen atak beni perrt etti. Birkaç gündür 1,5 saat salliyorum öyle uyuyir akşamları. Sizde de var mi
Bizde 15ayda değilde bir haftadır öyleyiz. Gözü kapanıyor bir bakıyorum kalkmış kıs kıs gülüyor banaBu 15.aya gelen atak beni perrt etti. Birkaç gündür 1,5 saat salliyorum öyle uyuyir akşamları. Sizde de var mi