- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 29
Bende salı gideceğim. Hiç bir belirtim yokMerhaba canım.hayirli olsunbenimde salı günü kalp atışı için gidicem ama herhangi bi hissiyat midemde hissetmiyorum normal mi ki batma sancı fln kalp atışını oluşumunda biseyler hissedilmez mi ki tek ben mi böyleyim bilemedim
Salı günü gördüm keseyi 5+2deKeseden sonra mı oldu kaç gündür geliyor kanamam yerleşme kanamasidir kötüye yorma
Çok teşekkür ederim canım .. seninde bebeğin hayırlı olsun ..Yok canım hissedilmez o dediğin bebek yerleşme anında olan bişi .. bende de hiç bulantı yok şaka gibi kizlarimda olurdu bulantı kusma bunda hicbisi yok bende anlamadımMerhaba canım.hayirli olsunbenimde salı günü kalp atışı için gidicem ama herhangi bi hissiyat midemde hissetmiyorum normal mi ki batma sancı fln kalp atışını oluşumunda biseyler hissedilmez mi ki tek ben mi böyleyim bilemedim
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sağ salim alırsın bebeğini kucağına canımSalı günü gördüm keseyi 5+2de
Çarşamba gecesi lekelenme oldu hastaneye gittim yine oldu ama doktorun kasabına denk geldim dış gebelik olabilir dedi
Perşembe sabah kanamaya dönünce keseyi gören doktora gittim ilaç iğne verdi boş gebelikte olabilir düşük tehlikesi de olabilir yerleşme kanaması da dedi kan bildiğin kırmızı şuan maalesef 6+3te gidicem tekrar
Benim de bebek yapım 10 kasımBen sata göre 6+5im ama Bebeği yaptığımız güne göre ki günü biliyoruz 6+0'im. Bu gebelik hesaplama programlarında bu seçenek var ondan buldum. Yani asıl satım 26 Ekim ama Bebeğin yapıldığı tarihe göre sat 1 Kasım olmalı. Normal satı söylesem bebek 5 gün geriden geliyor geç döllenme dicek Ben sanirim direkt 1 Kasım sat dicem suyu hiç bulandirmicam. Zaten Sat bilgisi de Bebeğin yapıldığı net tarih bilinmediği için bir ortalama alınabilir diye kullaniliyor. Ben bildiğimden kullanmama gerek yok. Ama zaman boyle yavaş geçerken 7 haftalik olmayı beklerken birden 5 gün gerilemek ve yine 6. haftayı başa sarmak da can sıkıcı
İnşallah korktuğun olmaz yat ayakları dik bol bolSalı günü gördüm keseyi 5+2de
Çarşamba gecesi lekelenme oldu hastaneye gittim yine oldu ama doktorun kasabına denk geldim dış gebelik olabilir dedi
Perşembe sabah kanamaya dönünce keseyi gören doktora gittim ilaç iğne verdi boş gebelikte olabilir düşük tehlikesi de olabilir yerleşme kanaması da dedi kan bildiğin kırmızı şuan maalesef 6+3te gidicem tekrar
Canım benim yumurtlama günüm de 10 Kasım ben ovulasyon testi kullandım yumurtlma gününde deneme yaptım ve tuttu şükür .. benimki de kalp atışı için küçük daha yani tam 10 Kasım'da yumurta dollendi ..Benim de bebek yapım 10 kasımsanırım cumartesi ondan duyulmadı kalp 26 ekim sata göre düşünürsen küçük oluyor ama bin şükür aksilik olmasın da insan içi ferahlasın diye duymak istiyo işte meleğinin kalbişini
İnşallah bakalım yaÇok teşekkür ederim canım .. seninde bebeğin hayırlı olsun ..Yok canım hissedilmez o dediğin bebek yerleşme anında olan bişi .. bende de hiç bulantı yok şaka gibi kizlarimda olurdu bulantı kusma bunda hicbisi yok bende anlamadım
Ben gördüm 2 haftadır cumartesileriAnladım canım sağol
Bu baslıkta daha keseyi gören yok dimi?
Bende gördüm canım haftaya kalp atışi için gideceğimAnladım canım sağol
Bu baslıkta daha keseyi gören yok dimi?
Babamlara geldim kızımı da valizimide alıpİnşallah korktuğun olmaz yat ayakları dik bol bol
Aminn canım benim teşekkür ederimCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz sağ salim alırsın bebeğini kucağına canım
Brn dokyoruma ikisinin de olacagi bi gun geleyim dedim. Bana da 6+4e rabdevu verdi. Gec dollenme yoksa duyulur die dusunuorumSelam kızlar, ben de salı günü Allah nasip ederse doktora gitmeyi planlıyorum. Sat 26 Ekim uygulamaya göre salı günü 6+4 oluyorum acaba hem keseyi hem kalp atışını duyar mıyım ki
Sat 26 ekimse bugün 6+5 olması gerekiyor ama geç döllenme mi vardı acaba ondan mı öyle dedinSelam kızlar, ben de salı günü Allah nasip ederse doktora gitmeyi planlıyorum. Sat 26 Ekim uygulamaya göre salı günü 6+4 oluyorum acaba hem keseyi hem kalp atışını duyar mıyım ki
Bilmiyorum ki şuan uygulamada 6+2 gösteriyor kendim hesaplayarak söylemedimSat 26 ekimse bugün 6+5 olması gerekiyor ama geç döllenme mi vardı acaba ondan mı öyle dedin
Salı günü 7 haftalık olur tam
İnşallah duyarım ya teşekkür ederimBrn dokyoruma ikisinin de olacagi bi gun geleyim dedim. Bana da 6+4e rabdevu verdi. Gec dollenme yoksa duyulur die dusunuorum
Bi hata var canım sanırım 5 gün var aramızda çünküBilmiyorum ki şuan uygulamada 6+2 gösteriyor kendim hesaplayarak söylemedim
Ay yanlış söylemişim ya sat 29 EkimSat 26 ekimse bugün 6+5 olması gerekiyor ama geç döllenme mi vardı acaba ondan mı öyle dedin
Salı günü 7 haftalık olur tam
Heh tamam şimdi olduAy yanlış söylemişim ya sat 29 Ekim