- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
Benim geçen hafta çok ağrıdı belim ve bacağım ara ara geldi şiddetlendi birden kesildi şimdi hiç yok.
Benm de oluyo. Kanama yoksa dayanilmicak bi agri sanci yoksa sorun yok
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz.Evet ilk başlarda feci şekilde bel ağrısı çekiyordumşimdi çok nadiren oluyor
Oy maşallah canım karından mı gördünüz? Alttan mı? Değeriniz kaçtı görüldüğünde?Bende gördüm canım haftaya kalp atışi için gideceğim
Sizde kaç betada gördünüz acabaBen gördüm 2 haftadır cumartesileriama kalp atışı duyulmadı
Canım benımde 4 gunde 8.41 den 180 e cıktı doktorum cok guzel dedı ve reglime 180ken 5 gun vardı suandada reglıme 3 gun var korkulcak bısey yoktur Allahın ıznıyle doktorum tam bı hafta sonra göruselim dedı2 günde 6.5 kat artmış betam. Birşey deyin kizlar ne bu
Yaaa cok sevındım sizin adınıza hayırlı ugurlu olsun Rabbım tamamına erdırsın
Valla canım ben ilk gittim Dr ultrason da baktı hemen çıktı zaten kese 6+1 dedi .. kan vermedim sağlık ocağı na vercem onu ..Oy maşallah canım karından mı gördünüz? Alttan mı? Değeriniz kaçtı görüldüğünde?
Geçmiş olsun şimdi nasilsinCanım çok teşekkür ederim lekelenme başladı kanamaya döndü yatıyorum
Simdiden 10 beğenen oldu.hakikaten keseyi görenler beğenebilir mi? kaç kişi olduğunuzu görelim. ben takip edemedim bir kısmını.
Anladım, beni de eklemenizi rica ediyorum o zaman :) SAT 5 kasım, Tahmini doğum 14 Ağutos, İstanbul. Sanırım bunları belirtmem gerekiyorInsanin gruplasma içgüdüsünden mütevellit bir grup olup grupta kaç kişi olduğumuzu bilelim diye. Birbirimiz hakkında, gebelik durumuyla bağlantılı sayılabilecek genel bilgileri bilelim diye.
TeşekkürlerCanım benımde 4 gunde 8.41 den 180 e cıktı doktorum cok guzel dedı ve reglime 180ken 5 gun vardı suandada reglıme 3 gun var korkulcak bısey yoktur Allahın ıznıyle doktorum tam bı hafta sonra göruselim dedı
Teşekkür ederim Maalesef hiç bir değişiklik yok 4 gündür durmayan azalmayan bir kanamaGeçmiş olsun şimdi nasilsin
Ooo bu sırada beta değeriniz kaçtı acaba? Maşallah4+2 de gördük keseyi maşallah erken döllenme demekki pek de fikrim yok bakalım 10 gün sonra gideceğim tekrar
Merhaba cok gecmis olsun umarım bebeğiniz sağlıklı kalırTeşekkür ederim Maalesef hiç bir değişiklik yok 4 gündür durmayan azalmayan bir kanama
Teşekkür ederimMerhaba cok gecmis olsun umarım bebeğiniz sağlıklı kalırProgesteron değeriniz mi düşmüş? Doktor ne dedi bu durumla alakalı
Hiç kan vermedim test yaptım 2 gün geçince. Doktora gidince de keseyi gördü gönderdiOoo bu sırada beta değeriniz kaçtı acaba? Maşallah
Bende çarşamba tekrar kan vereceğim umarım düzenli artışı olur daha cok yeni benımkisi
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinleTeşekkür ederim
Kese günde 1 mm büyüyor ortalama bu güzel dedi
Progesteron bakmadı gerekte görmedi kanama alanını küçük olduğu için göremiyor maalesef
Düşük tehlikesi,boş gebelik, yada yerleşme kanaması olabileceğini söyledi iğne yaptı progestan verdi kontrole çağırdı
Doktora adetiniz geciktikten kaç gün sonra verdiniz? Cok erken öğrendiğim için mecbur kan vericemHiç kan vermedim test yaptım 2 gün geçince. Doktora gidince de keseyi gördü gönderdi
Çok teşekkür ederim aminn hepimiz inşallahİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle
Aynenn benim 22 ekim sat ama ben ovulasyon takibi yaptim 24 kasımda yumurtlama oldu 2 hafta var arada dr bunu göz önünde bulundurur umarımBendede aynen öyle. Sat 22ekim. Ama ilişki gününden dolayı biliyorumki geç ovulasyon oldu bende. Hatta adete yakın olduo yüzden doktorada bir iki hafta atıb söylicem satı. Çünki zaten insanı negative yüklüyorlar birde canımı sıknasınlar.