- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 30
Ben kalp atışını da duydum şükürler olsunhakikaten keseyi görenler beğenebilir mi? kaç kişi olduğunuzu görelim. ben takip edemedim bir kısmını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalp atışını da duydum şükürler olsunhakikaten keseyi görenler beğenebilir mi? kaç kişi olduğunuzu görelim. ben takip edemedim bir kısmını.
yaaa ne güzel. nazar değmesin. inşallah darısı hepimizin başına.Ben kalp atışını da duydum şükürler olsun
Valla ben hiç anlamıyorum canim kac haftalık vs. Ama uygulamada bugün tam 5 haftalık gosteriyor. 20 gün bekleyip direk kalp.atisina doktora gitmeyi düşünüyorum. Sen ne yapacaksın ne durumdasın verdin mi bir daha kanMaşaallah canım güzel artmış benimde carsamba 197 olmustu benim 4+3 seninki de 4+5 felan sanırım 2 gün vardı aramızda yanlış hatırlamıyorsam
Amiin inşallah herkes bebişinin güzel kalbini duysun sağlıkla kucağına alsınyaaa ne güzel. nazar değmesin. inşallah darısı hepimizin başına.
AmiiinAmiin inşallah herkes bebişinin güzel kalbini duysun sağlıkla kucağına alsın
2 katindan fazla artmis bu yeterli hiiic endise edilcek bisey yok. Ayni saatte vermis olsaniz sizinki de 2 bucuk 3 kati olurdu gibime geldiHerkese merhaba cuma saat 15.45 hcg 253 bugün 13.15 572 çıktı artış nasıl sizce. Genelde forumdan okuduğum sağlıklı gebeliklerde en az %60 dese de 3 ya da 4 katı artıyor. Benimki gibi olup kese ve kalp atışı duyan var mı acaba. İçim içimi yiyor
Yaa öyle mi diyorsunuz. İnşallah olur. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için2 katindan fazla artmis bu yeterli hiiic endise edilcek bisey yok. Ayni saatte vermis olsaniz sizinki de 2 bucuk 3 kati olurdu gibime geldi
Rica ederimYaa öyle mi diyorsunuz. İnşallah olur. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Bende salı günü gideceğim kalp atışına gittiğim gün benimde 6.2 oluyorBende aynı fikirdeyim erken gidince sürekli birsey söyleyip kafa karistiriyorlar gittiğine göre kalp atışı kese hepsini görmek isterim 6+2 de gideceğim daha ne kan verdim ne doktora gittim ilk defa olacak tabi sabretmek biraz zor ama acele etmekte istemiyorum
Benim geçen hafta çok ağrıdı belim ve bacağım ara ara geldi şiddetlendi birden kesildi şimdi hiç yok.Kizlar beliniz ağrıdı mi sizin ben daha yeni öğrendim. Dün bacahima kadar gelen ağrı bugün bel ağrısı. Siz ilk zamanlarda yaşadıniz mi.
Benm de oluyo. Kanama yoksa dayanilmicak bi agri sanci yoksa sorun yokKizlar beliniz ağrıdı mi sizin ben daha yeni öğrendim. Dün bacahima kadar gelen ağrı bugün bel ağrısı. Siz ilk zamanlarda yaşadıniz mi.
Noldu canım geçmiş olsunBen ele avuca sığmayan biriyim şu süreç İnan bana işkence geçecek inşallah Buda bitecek
Evet yaşıyorum kramp gibi ama değil çekiliyor sanki uzanıp dinlenmek rahatlatıyorKizlar beliniz ağrıdı mi sizin ben daha yeni öğrendim. Dün bacahima kadar gelen ağrı bugün bel ağrısı. Siz ilk zamanlarda yaşadıniz mi.
Yok haftaya uygun gideceğim doktora zaten. Altan bakınca 2000üstü hcg’de görülür diye düşünüyorum. İnşa Allah hepimizde güzel ilerlersiz kendiniz bilin de, erken doktora gitme durumunda kese göremeyince stres olmayın yeter. ben bir kere kimyasal gebelik yaşamıştım. dolayısıyla 2. hamileliğimde 5+6 sanıp ama 5+0de gitmiş olup kese göremeyince yine kimyasal sanıp ağlamıştım.
Evet ilk başlarda feci şekilde bel ağrısı çekiyordum şimdi çok nadiren oluyorKizlar beliniz ağrıdı mi sizin ben daha yeni öğrendim. Dün bacahima kadar gelen ağrı bugün bel ağrısı. Siz ilk zamanlarda yaşadıniz mi.
Canım çok teşekkür ederim lekelenme başladı kanamaya döndü yatıyorumNoldu canım geçmiş olsun
Merhaba canım.hayirli olsun benimde salı günü kalp atışı için gidicem ama herhangi bi hissiyat midemde hissetmiyorum normal mi ki batma sancı fln kalp atışını oluşumunda biseyler hissedilmez mi ki tek ben mi böyleyim bilemedimEvet canım dün gittim gordum 6+1 dedi Dr ama bebeği görmedi ya haftaya gel kalp atışını görürüz bebegide dedi .. bakalım gidicem kontrole yine sen gördün mü pekiEki Görüntüle 2968351
Keseden sonra mı oldu kaç gündür geliyor kanamam yerleşme kanamasidir kötüye yormaCanım çok teşekkür ederim lekelenme başladı kanamaya döndü yatıyorum