2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabaa bugün 2.8 den 9.2 ye yükselen beta sonucumla birlikte burda yerimi alıyorum Allahın izniylee🙏🏻🤗🤗
Kaçıncı çocuk,şehir: İlk çocuk, İzmir
Bebeğin Adı şuan yok çünkü o daha nokta kadar🙈🙏🏻🥰

M Mirune geldim kuzum yerimi alayım burda😗
Yaaa cok sevındım sizin adınıza hayırlı ugurlu olsun Rabbım tamamına erdırsın❤️😍

Insanin gruplasma içgüdüsünden mütevellit bir grup olup grupta kaç kişi olduğumuzu bilelim diye. Birbirimiz hakkında, gebelik durumuyla bağlantılı sayılabilecek genel bilgileri bilelim diye.
Anladım, beni de eklemenizi rica ediyorum o zaman :) SAT 5 kasım, Tahmini doğum 14 Ağutos, İstanbul. Sanırım bunları belirtmem gerekiyor

4+2 de gördük keseyi maşallah erken döllenme demekki pek de fikrim yok bakalım 10 gün sonra gideceğim tekrar 🥰
Ooo bu sırada beta değeriniz kaçtı acaba? Maşallah🙏🏻🤗

Bende çarşamba tekrar kan vereceğim umarım düzenli artışı olur daha cok yeni benımkisi🤭

Merhaba cok gecmis olsun umarım bebeğiniz sağlıklı kalır🙏🏻 Progesteron değeriniz mi düşmüş? Doktor ne dedi bu durumla alakalı
Teşekkür ederim 🙏🏼
Kese günde 1 mm büyüyor ortalama bu güzel dedi
Progesteron bakmadı gerekte görmedi kanama alanını küçük olduğu için göremiyor maalesef
Düşük tehlikesi,boş gebelik, yada yerleşme kanaması olabileceğini söyledi iğne yaptı progestan verdi kontrole çağırdı

Ooo bu sırada beta değeriniz kaçtı acaba? Maşallah🙏🏻🤗

Bende çarşamba tekrar kan vereceğim umarım düzenli artışı olur daha cok yeni benımkisi🤭
Hiç kan vermedim test yaptım 2 gün geçince. Doktora gidince de keseyi gördü gönderdi 😅

Teşekkür ederim 🙏🏼
Kese günde 1 mm büyüyor ortalama bu güzel dedi
Progesteron bakmadı gerekte görmedi kanama alanını küçük olduğu için göremiyor maalesef
Düşük tehlikesi,boş gebelik, yada yerleşme kanaması olabileceğini söyledi iğne yaptı progestan verdi kontrole çağırdı
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle🙏🏻

Bendede aynen öyle. Sat 22ekim. Ama ilişki gününden dolayı biliyorumki geç ovulasyon oldu bende. Hatta adete yakın oldu🙄 o yüzden doktorada bir iki hafta atıb söylicem satı. Çünki zaten insanı negative yüklüyorlar😂 birde canımı sıknasınlar.
Aynenn benim 22 ekim sat ama ben ovulasyon takibi yaptim 24 kasımda yumurtlama oldu 2 hafta var arada dr bunu göz önünde bulundurur umarım 🤗

X