Sata göre beklenen 18 Ağustos, ama bebeği 1 Aralık'ta yaptığınızı var sayarsak beklenen doğum 24 Ağustos oluyor. Ama Meylen haklı. İleride o 1 hafta aralığı yakalıyorlar. 1 hafta ileri geri çok fark etmiyor. Ama ilk haftalarda kese görme kalp atışı duyma kısmında erken gidilince ve görülmeyince boşuna stres yaşanıyor geç döllenmelerde. Misal ben önceki hamileleğimde 5+6'da kese görmeye gittim, hiçbir görülmedi ultrasonda. Nasıl ağlamıştım kimyasal ya da dış gebelik diye evhamlanıp. Meğer geç döllenmeymiş. 5+0da gitmişim kese görmeye. Bir sonraki gittiğimde gördüler keseyi.Günaydın kızlar nasılsınız??
Benim de sat 11 kasımdı ama yumurta catlaması tee 1 Aralıkta oldubende de geç döllenme denecek muhtemelen değil mi?
Benim kimyasal gebelik gecirdigim donem beta yuzde 55 60 larda artti ve progesteron 4 tu. Neden taa cuma gunune ultrasonProgesteron düşüklüğünden dış gebelikten şüphelendi sanırım. Dış gebelikte bu şekilde kanama olur mu bilmiyorum
Bendede aynen öyle. Sat 22ekim. Ama ilişki gününden dolayı biliyorumki geç ovulasyon oldu bende. Hatta adete yakın olduBen sata göre 6+5im ama Bebeği yaptığımız güne göre ki günü biliyoruz 6+0'im. Bu gebelik hesaplama programlarında bu seçenek var ondan buldum. Yani asıl satım 26 Ekim ama Bebeğin yapıldığı tarihe göre sat 1 Kasım olmalı. Normal satı söylesem bebek 5 gün geriden geliyor geç döllenme dicek Ben sanirim direkt 1 Kasım sat dicem suyu hiç bulandirmicam. Zaten Sat bilgisi de Bebeğin yapıldığı net tarih bilinmediği için bir ortalama alınabilir diye kullaniliyor. Ben bildiğimden kullanmama gerek yok. Ama zaman boyle yavaş geçerken 7 haftalik olmayı beklerken birden 5 gün gerilemek ve yine 6. haftayı başa sarmak da can sıkıcı
Şu an 5. Haftadayım sanırım henüz gözükmez dıye olabılırBenim kimyasal gebelik gecirdigim donem beta yuzde 55 60 larda artti ve progesteron 4 tu. Neden taa cuma gunune ultrason
Evet kuzum geç yumurtlayanlarda ilk baslarda böyle oluyormus ama bebekler gerçekten tahmini dogum tarihinden hep biraz daha önce doğuyorlar sanki çevremdekiler hep öyle doğduSata göre beklenen 18 Ağustos, ama bebeği 1 Aralık'ta yaptığınızı var sayarsak beklenen doğum 24 Ağustos oluyor. Ama Meylen haklı. İleride o 1 hafta aralığı yakalıyorlar. 1 hafta ileri geri çok fark etmiyor. Ama ilk haftalarda kese görme kalp atışı duyma kısmında erken gidilince ve görülmeyince boşuna stres yaşanıyor geç döllenmelerde. Misal ben önceki hamileleğimde 5+6'da kese görmeye gittim, hiçbir görülmedi ultrasonda. Nasıl ağlamıştım kimyasal ya da dış gebelik diye evhamlanıp. Meğer geç döllenmeymiş. 5+0da gitmişim kese görmeye. Bir sonraki gittiğimde gördüler keseyi.
inşallah. evet dediğin gibi genelde 38'den sonra geliyorlar bebekler. geç döllenmeden dolayı keseyi göremeyen olursa üzülmesin anlamında bahsettim. doktorlar zaten biliyorlar bu tür şeyleri. 8. 9. haftada ölçüm yapıp satını öne geri alabiliyorlar, böylece ileride bu ölçüme göre takibe devam edebiliyorlar. hatta kağan kocatepenin bununla ilgili bir videosu vardı. bulursam atarım.Evet kuzum geç yumurtlayanlarda ilk baslarda böyle oluyormus ama bebekler gerçekten tahmini dogum tarihinden hep biraz daha önce doğuyorlar sanki çevremdekiler hep öyle doğduinşallah bizimkilerde sağlıklı olurlar
siz kendiniz bilin de, erken doktora gitme durumunda kese göremeyince stres olmayın yeter. ben bir kere kimyasal gebelik yaşamıştım. dolayısıyla 2. hamileliğimde 5+6 sanıp ama 5+0de gitmiş olup kese göremeyince yine kimyasal sanıp ağlamıştım.Bendede aynen öyle. Sat 22ekim. Ama ilişki gününden dolayı biliyorumki geç ovulasyon oldu bende. Hatta adete yakın olduo yüzden doktorada bir iki hafta atıb söylicem satı. Çünki zaten insanı negative yüklüyorlar birde canımı sıknasınlar.
Anladım canım sağolinşallah. evet dediğin gibi genelde 38'den sonra geliyorlar bebekler. geç döllenmeden dolayı keseyi göremeyen olursa üzülmesin anlamında bahsettim. doktorlar zaten biliyorlar bu tür şeyleri. 8. 9. haftada ölçüm yapıp satını öne geri alabiliyorlar, böylece ileride bu ölçüme göre takibe devam edebiliyorlar. hatta kağan kocatepenin bununla ilgili bir videosu vardı. bulursam atarım.
var var. listede olanların çoğu gördü. 2 -3kişi kalbini de duydu hatta.Anladım canım sağol
Bu baslıkta daha keseyi gören yok dimi?
Ayy maşallahvar var. listede olanların çoğu gördü. 2 -3kişi kalbini de duydu hatta.
İnsanlar eğlence arıyorlar resmen yaSabah sabah size ekşınla geldim. Gecen ay belki hamile olabilirim die temmuz annelerini takip ediyodum. Biraz takip ettim biraz vakit bulamadim. Dedm bi bakiyim. Orda 3 uz bebek bekleyen bi kadin vardi kocasi aldatmis bosanmis. Kocasindan onceki sevgilisiyle gorusmeye baslayip ondan hamile kalmis. Tek seferlik iliskide 3 uz. Baya riskli gebelik hastaneye yatmalar. Eski sevgiliye kocaya hamile oldugunu soylemeler. Adamlar yumruk yumruga kavga etti karakolluk olundu falan. En son 3 uz ultrason fotosu atinca baska konulardan taniyan uye dedi ki bu yalan soyluyo. Usg goruntuleri google dan calma. Millet şok. Kadindan bi daha ses yok tabi. Sabah sabah ben de şok oldum tabialin bu bilgiyi naparsaniz yapin
Canım buna cevap verdim mi bilmiyorum dün biraz yoğundum köpeğim rahatsızlanmıstı.Yaaaa çok sevindim cnm görüyordum seni devamlı formda sağlıkla büyüsün bebeklerimiz
Bence sen şanslılar dansınAy canım sakin sezaryen yapma eğer normal yapabilirsen normal yap bir sıkıntı olmadığı sürece .. öyle düşündüğün kadar zor değil inanki ben çatala çıktım ilk çocukta dogruldum çocuk kayıp gelmiş bildiğim ebeyle durup birbirimize baktık şok olduk bir ano kadar korkutmuşlardi ki benide ama boş hepsi inanki
Zaten bu kadar özelini kolay anlatan bi kadın bence yalan söylüyordurSabah sabah size ekşınla geldim. Gecen ay belki hamile olabilirim die temmuz annelerini takip ediyodum. Biraz takip ettim biraz vakit bulamadim. Dedm bi bakiyim. Orda 3 uz bebek bekleyen bi kadin vardi kocasi aldatmis bosanmis. Kocasindan onceki sevgilisiyle gorusmeye baslayip ondan hamile kalmis. Tek seferlik iliskide 3 uz. Baya riskli gebelik hastaneye yatmalar. Eski sevgiliye kocaya hamile oldugunu soylemeler. Adamlar yumruk yumruga kavga etti karakolluk olundu falan. En son 3 uz ultrason fotosu atinca baska konulardan taniyan uye dedi ki bu yalan soyluyo. Usg goruntuleri google dan calma. Millet şok. Kadindan bi daha ses yok tabi. Sabah sabah ben de şok oldum tabialin bu bilgiyi naparsaniz yapin
AmanınnnSabah sabah size ekşınla geldim. Gecen ay belki hamile olabilirim die temmuz annelerini takip ediyodum. Biraz takip ettim biraz vakit bulamadim. Dedm bi bakiyim. Orda 3 uz bebek bekleyen bi kadin vardi kocasi aldatmis bosanmis. Kocasindan onceki sevgilisiyle gorusmeye baslayip ondan hamile kalmis. Tek seferlik iliskide 3 uz. Baya riskli gebelik hastaneye yatmalar. Eski sevgiliye kocaya hamile oldugunu soylemeler. Adamlar yumruk yumruga kavga etti karakolluk olundu falan. En son 3 uz ultrason fotosu atinca baska konulardan taniyan uye dedi ki bu yalan soyluyo. Usg goruntuleri google dan calma. Millet şok. Kadindan bi daha ses yok tabi. Sabah sabah ben de şok oldum tabialin bu bilgiyi naparsaniz yapin
Ben kese için gitmeyi düşünmüyorum. 7.haftayı bekleyip direkt kalp atışı için gideceğim.hakikaten keseyi görenler beğenebilir mi? kaç kişi olduğunuzu görelim. ben takip edemedim bir kısmını.
Saol canım inşallah o güzel haberleri de veririz :)Maşallah çok güzelartık darısı kese ve kalp atışına
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese aeatmadan versin inşallah:)Hadi gozun aydin
Mahidevransultan adiAmanınnnüyenin adı neydi şok ben şuan merak ettim