Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rüyamda bebeğim olmuş göğüslerimden nasıl süt geliyor anlatamam her yer süt olmuş biberonlara dolduruyorum diyorum ki bunları süt poşetlerine koyalım da yabana gitmesin
Rüyamda bebeğim olmuş göğüslerimden nasıl süt geliyor anlatamam her yer süt olmuş biberonlara dolduruyorum diyorum ki bunları süt poşetlerine koyalım da yabana gitmesin
Tek + var şuanda. Bende arama butonundan bununla ilgili mesajlara bakıyordum. Tansiyon yüksekliği ve ödem problemim yok. Eylül ayında verdiğim tetkik negatifti. Bugün tekrar yaptırdım. Detaylı bakılması için nereden randevu almam gerekiyor
Kendi kadın doğum doktorunuza bu durumu söyleyin onlar kendileri detaylı test için laboratuvara yönlendiriyor. Muhtemelen benimki gibi önemsiz bir şey çıkacaktır ama baktırmakta fayda var tabiki
Allah Allah neden detaylı bakmadı acaba. Neyse bi bildiği var demekki benim hemen detaylı isteyip proteinin sayısına bakılmıştı 97 olduğu görülünce rahatlamıştık. Ama sizinde benim gibi tek + muhtemelen sizinde öyle sıkıntı yapmayın