Yok canım 24 e randevu aldım geç gidicem biraz 6+4 felan oluyor ozaman kan vermicem tekrad stres yapıyorumValla ben hiç anlamıyorum canim kac haftalık vs. Ama uygulamada bugün tam 5 haftalık gosteriyor. 20 gün bekleyip direk kalp.atisina doktora gitmeyi düşünüyorum. Sen ne yapacaksın ne durumdasın verdin mi bir daha kan
Sat 8 Kasım 2 gün gecikince meraktan test yaptım hem yarını da doktora gittim .Doktora adetiniz geciktikten kaç gün sonra verdiniz? Cok erken öğrendiğim için mecbur kan vericem
Bende 24üne aldım. Eşim salıda gidelim dedi. Bakalım belki salı gitdim keseyi görmek içinYok canım 24 e randevu aldım geç gidicem biraz 6+4 felan oluyor ozaman kan vermicem tekrad stres yapıyorum
Sizin gibi bendede adete yakın yumurtlama olmuş. Spor diyetten qalibaAynenn benim 22 ekim sat ama ben ovulasyon takibi yaptim 24 kasımda yumurtlama oldu 2 hafta var arada dr bunu göz önünde bulundurur umarım
Ben 4+5 te görmüştümhakikaten keseyi görenler beğenebilir mi? kaç kişi olduğunuzu görelim. ben takip edemedim bir kısmını.
Yaa ne güzel masaAlllah4+2 de gördük keseyi maşallah erken döllenme demekki pek de fikrim yok bakalım 10 gün sonra gideceğim tekrar
Merak etim seninle 1 gün aramız var da benimde çarşamba kontrolüm nezaman duydunuz kalp atşnı ve nezaman yolk kesesini ve embriyoyu gördünüzBen kalp atışını da duydum şükürler olsun
Ben daha cok yeniyim ama bende de sadece karın şişliği, karın ağrısı , rahim batması ve gaz oluyo birde göğüs ucu hassasiyetiMide bulantısı, hamilelik belirtisi varmı sizde?bende gaz, gögüs ağrısı, bazende karın bel ağrısı başkada bir şey yok acaba normalmı
Bende böyleyim hatta gaz iyice hafifledi, bel ağrısı hiç yokMide bulantısı, hamilelik belirtisi varmı sizde?bende gaz, gögüs ağrısı, bazende karın bel ağrısı başkada bir şey yok acaba normalmı
Evet ilk başlarda bendede çokdu gaz, yediyimede dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım. İnsan çok şeyde okudukca daha bir endişeleniyorBende böyleyim hatta gaz iyice hafifledi, bel ağrısı hiç yokara sıra midem bulanıyor sadece
Evet bendede öyleBen daha cok yeniyim ama bende de sadece karın şişliği, karın ağrısı , rahim batması ve gaz oluyo birde göğüs ucu hassasiyetibulantılar genelde 7.haftadan sonra baslıyormus sanırım umarım baslamaz cok zor oluyor arkadasımdan biliyorum
Uyku bende de 3 gundur var. Geceden sabaha 9 saat rahat uyuyorum ki normalde 7 saat uyurum en fazla. Oglen bayiliyorum.resmen oturdugum yerde. Nasi uyudum ne ara uyudum anlayamiyorum. Oglum da yazik uyudugumu gorunce bana hic dokunmuyo allah ne verdiyse 2 3 4 saatEvet bendede öylebirde uykuluk hali eskiden çok rahat uyanan biri şimdi 10 alarmla zorla kalklyorum
Bende pcos var canım 45 50 gün arasında adet oluyorum zaten otuzden ovulasyon yaptım Aminn inşaallah hayırlısı ile alırız hepimiz kucağımizaSizin gibi bendede adete yakın yumurtlama olmuş. Spor diyetten qalibahayırlısı hepimiz için
16 kiloluk da bende var. Birinde almasak digerinde aliyoruz. Almasak iyi aslinda. Oturarak alirsan kucagina kucaginda tasimazsan daha guvenli olurKızlar benim 2 yaşında kızım var 13 kg felan ara ara kucağıma almak zorunda kalıyorum sizce sıkıntı olurmu gebelik için
Bu kadar kanama yerleşme kanaması olabilir mi acaba?Teşekkür ederim Maalesef hiç bir değişiklik yok 4 gündür durmayan azalmayan bir kanama
Bilinmezlik şuanBu kadar kanama yerleşme kanaması olabilir mi acaba?hepimiz duacıyız ne zaman kontrolün canım