2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk değerim 42.71 çıktı. 4 gün sonra da 283.78 çıktı:) henüz 4 haftalık galiba
Maşaallah canım güzel artmış benimde carsamba 197 olmustu benim 4+3 seninki de 4+5 felan sanırım 2 gün vardı aramızda yanlış hatırlamıyorsam

Merhaba perşembe günü kaset test yaptım silik pozitif çıkmıştı. Cuma kan verdim. 253 cikti değerim. Bugün yine kan vereceğim inşallah hayırla artmıştır. 17 ay önce kimyasal geçirmiştim. O zamandan sonra olmadı. Insallah Rabbım hayırla sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip eder hepimize. Allah in izniyle olursa 2. Olacak. 4 buçuk yaşında kızım var

Günaydın herkese.. sat 13 kasım, adetin geciktiği 4. Gündeyim. Gecikmenin olduğu ilk günden buyana içimden bir his buraya katılabileceğimi söylüyor. Henüz hiçbir test yapmadım. Pazartesi gününe kadar adet hala başlamazsa pzts test yapacağım diye söyledim kendi kendime ama içim kıpır kıpır. Dayanamayıp bugün test yapsam çıkar mı acaba?

4 gün gecikmeyle çıkar bence. İnşallah vardır bebiş

Günaydın.. evet çıkar eğer bende gecikmemin 3. Gününde yaptım ve koyu çizgiyle öğrendim.. inşallah allah gönlünüze göre versin

Kesin cikar varsa

Ben sata göre 6+5im ama Bebeği yaptığımız güne göre ki günü biliyoruz 6+0'im. Bu gebelik hesaplama programlarında bu seçenek var ondan buldum. Yani asıl satım 26 Ekim ama Bebeğin yapıldığı tarihe göre sat 1 Kasım olmalı. Normal satı söylesem bebek 5 gün geriden geliyor geç döllenme dicek Ben sanirim direkt 1 Kasım sat dicem suyu hiç bulandirmicam. Zaten Sat bilgisi de Bebeğin yapıldığı net tarih bilinmediği için bir ortalama alınabilir diye kullaniliyor. Ben bildiğimden kullanmama gerek yok. Ama zaman boyle yavaş geçerken 7 haftalik olmayı beklerken birden 5 gün gerilemek ve yine 6. haftayı başa sarmak da can sıkıcı

Ay bu hesaplar cok karisik

Ben 2 once yaptım cıktı canım inşaallah çıkar seninde

Sat 22 ekim 2. Cocuk ankara yaş 31

Sabah sabah size ekşınla geldim. Gecen ay belki hamile olabilirim die temmuz annelerini takip ediyodum. Biraz takip ettim biraz vakit bulamadim. Dedm bi bakiyim. Orda 3 uz bebek bekleyen bi kadin vardi kocasi aldatmis bosanmis. Kocasindan onceki sevgilisiyle gorusmeye baslayip ondan hamile kalmis. Tek seferlik iliskide 3 uz. Baya riskli gebelik hastaneye yatmalar. Eski sevgiliye kocaya hamile oldugunu soylemeler. Adamlar yumruk yumruga kavga etti karakolluk olundu falan. En son 3 uz ultrason fotosu atinca baska konulardan taniyan uye dedi ki bu yalan soyluyo. Usg goruntuleri google dan calma. Millet şok. Kadindan bi daha ses yok tabi. Sabah sabah ben de şok oldum tabi alin bu bilgiyi naparsaniz yapin

zaten gerçek olamayacak kadar ekstrem entrika dolu bir hikaye. yazarlığa savunup hayal güçlerini kullanıyolar, tepki geldikçe gaza geliyorlar. özellikle bir derdim var sayfasında sahte profillerle sahte hikayeler yazan çok oluyor. ne diyeyim işsiz insanlar. insanlar da ciddiye alarak zamanını ayırıyor ne bilsinler. umarım bizim grubumuza bir psikopat dahil olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…