2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zaten gerçek olamayacak kadar ekstrem entrika dolu bir hikaye. yazarlığa savunup hayal güçlerini kullanıyolar, tepki geldikçe gaza geliyorlar. özellikle bir derdim var sayfasında sahte profillerle sahte hikayeler yazan çok oluyor. ne diyeyim işsiz insanlar. insanlar da ciddiye alarak zamanını ayırıyor ne bilsinler. umarım bizim grubumuza bir psikopat dahil olmaz :KK70:
O kadar detaya bogdu ki kadin ben hic suphe etmedim gercekliginden😬 yazik herkes cok bozuldu tabi cunku kac aydir samimi iliskiler kurdular🤭🤭 insallah bize denk gelmez

Kese boyütu kacti kac olmus olctu mu?. Benmde benzer durum var ilk etapta beta dusuk basladi sonra (43) sonra iki kat artis oldu. Sadece 10. Gun ile 12. Gun arasinda artis cok az oldu. Kimyasal mi acaba diye dusunduk sonradan duzenli artti. 2 embriyo transfer edilmişti bana. Gecen hafta cuma keseyi gorduk crs günü de kesenin boyu duzenli artmisti. Ancak 6 hafta olmasi gerekirken 5 hafta keseye göre dedi. Haftayada kalp atisi icin cagirdi. Ama bende sizij gibi stresliyim. Acabalar kafami kurcalıyor
Bana hiç ölçüm yapmadı haftasını bile söylemedi.sadece daha büyümüş beklerdim dedi emin olmak için salı gel dedi.inan bu süreç benim ömründen yedi.

kızlar merhaba, 24 kasımda 1 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi. 9. Gün hcg 19, 12. Gün hcg 48, 16. Günde hcg 389 çıktı. Progesteron da 6 çıktı. 3-4 gündür de pıhtısız yoğun olmayan bir kanamam var. Yurt dışında yaşıyorum. Dr aradım haber bekliyorum . Yorumlarınız nedir?

Sabah sabah size ekşınla geldim. Gecen ay belki hamile olabilirim die temmuz annelerini takip ediyodum. Biraz takip ettim biraz vakit bulamadim. Dedm bi bakiyim. Orda 3 uz bebek bekleyen bi kadin vardi kocasi aldatmis bosanmis. Kocasindan onceki sevgilisiyle gorusmeye baslayip ondan hamile kalmis. Tek seferlik iliskide 3 uz. Baya riskli gebelik hastaneye yatmalar. Eski sevgiliye kocaya hamile oldugunu soylemeler. Adamlar yumruk yumruga kavga etti karakolluk olundu falan. En son 3 uz ultrason fotosu atinca baska konulardan taniyan uye dedi ki bu yalan soyluyo. Usg goruntuleri google dan calma. Millet şok. Kadindan bi daha ses yok tabi. Sabah sabah ben de şok oldum tabi😬 alin bu bilgiyi naparsaniz yapin🤭🤭
Bende bikaç hafta önce okumuştum orayı çok ilginç bi kadın zaten anlattıkları da garip bazı şeyler birbirini tutmuyor ikiz demiş üçüz demiş 🤦🏻‍♀️😂

kızlar merhaba, 24 kasımda 1 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi. 9. Gün hcg 19, 12. Gün hcg 48, 16. Günde hcg 389 çıktı. Progesteron da 6 çıktı. 3-4 gündür de pıhtısız yoğun olmayan bir kanamam var. Yurt dışında yaşıyorum. Dr aradım haber bekliyorum . Yorumlarınız nedir?
Beta artisi guzel ama progesteron dusuk. 15 olmali en dusuk diye biliyorum. Insallah bi sorun yoktur.

Aynı kanama bendede var pembeden Kırmızıya dönük yerleşme kanaması da olabilir düşük tehlikesi de olabilir dedi doktor canım geçmiö olsun

Ay bu hesaplar cok karisik😬
Valla google a yazınca çıkıyor, ben de anladığımdan değil. Ama satın bebeğin net olarak yapıldığı tarih bilinmediği durumlarda ortalama bir tarih versin diye kullanıldığını biliyorum. hamile kalma günü diye hesaplayınca 5 gün küçük çıkıyor hamileliğim. ben de her şeyi ona göre güncelledim, doğru orantılı takip etmek istiyorum. 1 hafta epey fark ediyor gelişimde.

Ben sata göre 6+5im ama Bebeği yaptığımız güne göre ki günü biliyoruz 6+0'im. Bu gebelik hesaplama programlarında bu seçenek var ondan buldum. Yani asıl satım 26 Ekim ama Bebeğin yapıldığı tarihe göre sat 1 Kasım olmalı. Normal satı söylesem bebek 5 gün geriden geliyor geç döllenme dicek Ben sanirim direkt 1 Kasım sat dicem suyu hiç bulandirmicam. Zaten Sat bilgisi de Bebeğin yapıldığı net tarih bilinmediği için bir ortalama alınabilir diye kullaniliyor. Ben bildiğimden kullanmama gerek yok. Ama zaman boyle yavaş geçerken 7 haftalik olmayı beklerken birden 5 gün gerilemek ve yine 6. haftayı başa sarmak da can sıkıcı 😂
Ama burda ultrason ölçümleri sata göre ayarlı ki yurtdışında ki arkadaşlarımda sat söylüyorlar canım 🤷🏼‍♀️

Ama burda ultrason ölçümleri sata göre ayarlı ki yurtdışında ki arkadaşlarımda sat söylüyorlar canım 🤷🏼‍♀️
Biliyorum ben de satı 1 Kasım olarak söylicem. Mantık aynı. Ben hep geç yumurtluyorum, Luna'da da geç yumurtlama olmuştu hep 5 gün geriden gelmişti ilk haftalarda. Bu kez yumurtlamamı takip ettim ve o gün beraber olarak hamile kaldım. Hamile kalınan güne göre hesap yapınca sat 5 gün öne geçiyor. yani karışık duruyor anlıyorum ama 14 Kasım'da döllenme olduğundan bebek 6 haftalık şu an. ben de ona göre hesaplıcam.

Biliyorum ben de satı 1 Kasım olarak söylicem. Mantık aynı. Ben hep geç yumurtluyorum, Luna'da da geç yumurtlama olmuştu hep 5 gün geriden gelmişti ilk haftalarda. Bu kez yumurtlamamı takip ettim ve o gün beraber olarak hamile kaldım. Hamile kalınan güne göre hesap yapınca sat 5 gün öne geçiyor. yani karışık duruyor anlıyorum ama 14 Kasım'da döllenme olduğundan bebek 6 haftalık şu an. ben de ona göre hesaplıcam.
Bende nisoşta hamile kaldığım günü biliyorum net 😂
5 gün çokta bişey değil ya yakalar ölçümü bence sen bilirsin yinede canım 🙏🏼

Bende nisoşta hamile kaldığım günü biliyorum net 😂
5 gün çokta bişey değil ya yakalar ölçümü bence sen bilirsin yinede canım 🙏🏼
ben yine bu bilgiyi veririm doktora :KK70: o bilir ne yapacağını. gerçi sonra gebelik şekeriyle bebek irileşiyor hayli hayli yakalayacak hatta daha da irileşecek. inşallah bu sefer gebelik şekeri çıkmaz ama nerdeyse eminim çıkacağına. sen nasılsın? nasıl gidiyor?

ben yine bu bilgiyi veririm doktora :KK70: o bilir ne yapacağını. gerçi sonra gebelik şekeriyle bebek irileşiyor hayli hayli yakalayacak hatta daha da irileşecek. inşallah bu sefer gebelik şekeri çıkmaz ama nerdeyse eminim çıkacağına. sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Aynı durumlar maalesef kanamam kesilmedi yatıp bekliyorum 🤷🏼‍♀️

Valla google a yazınca çıkıyor, ben de anladığımdan değil. Ama satın bebeğin net olarak yapıldığı tarih bilinmediği durumlarda ortalama bir tarih versin diye kullanıldığını biliyorum. hamile kalma günü diye hesaplayınca 5 gün küçük çıkıyor hamileliğim. ben de her şeyi ona göre güncelledim, doğru orantılı takip etmek istiyorum. 1 hafta epey fark ediyor gelişimde.
Bende şimdi ona göre hesapladım 31 Temmuz çıktı öne geçti 😂 ama ultrasona göre geç geliyor bu hesaplamada kalacam ortası olsun 😂

Günaydın kızlar nasılsınız??
Benim de sat 11 kasımdı ama yumurta catlaması tee 1 Aralıkta oldu😂 bende de geç döllenme denecek muhtemelen değil mi?

X