2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa hani olur ya bazen bi insana kocaman sarılmak istersin şuan öyle gerçekten 😟 Allah tekrarını yaşatmasın canım benim ❤️🙏🏼
Amin canım inşallah bir senedir mezarına gidemiyorum eşim götürmüyor beni .. her gittiğimde fenalaşıp hastanelik oluyorum hele şimdi hamileyim hiç götürmez .. olsun ben burdan da duamı ediyorum o zaten cennette içim rahat can benim canım değildi zaten emanet di Allah istedi verdi ve tekrar istedi aldı takdiri ilahi artık eskisi kadar üzülmüyorum çünkü yerini biliyorum şükür cennette .. buda imtihan kazanacağım inşallah 2 sene oldu Allah sefaatinfen mahrum etmesin insallah canım .. Allah kimseye yasatmasin bu acıyı ☺️☺️☺️

Elbette tutmaz yaninda veya kalbinde hicbiri birbirinin yerini tutmaz. Ama yeni bi bebek gundemi degistirir. Kendi gitmis olabilir. Ama benim bakis acima gore sana tesellisini gondermis. Allah dogmus dogacak hayattaki yavrularina uzun saglikli mutlu omurler versin hepsinin hayrini gor insallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun

Amin canım inşallah bir senedir mezarına gidemiyorum eşim götürmüyor beni .. her gittiğimde fenalaşıp hastanelik oluyorum hele şimdi hamileyim hiç götürmez .. olsun ben burdan da duamı ediyorum o zaten cennette içim rahat can benim canım değildi zaten emanet di Allah istedi verdi ve tekrar istedi aldı takdiri ilahi artık eskisi kadar üzülmüyorum çünkü yerini biliyorum şükür cennette .. buda imtihan kazanacağım inşallah 2 sene oldu Allah sefaatinfen mahrum etmesin insallah canım .. Allah kimseye yasatmasin bu acıyı ☺️☺️☺️
O cennette size şefaatçi olacak ❤️ çektiğin acıların mükafatını alacaksın ahirette canım benim. Rabbim tekrarını yaşatmasın, bundan sonra yüzünü hep güldürsün inşallah sana kocaman sarıldım ❤️

Kazanacaksın çok güçlüsün bebişin geldiğinde daha da güçlü olacaksın ❤️
Annelik başka bişey emanetçi emanetini aldı ama mükafatı çok büyük olacak inşallah 🙏🏼

O cennette size şefaatçi olacak ❤️ çektiğin acıların mükafatını alacaksın ahirette canım benim. Rabbim tekrarını yaşatmasın, bundan sonra yüzünü hep güldürsün inşallah sana kocaman sarıldım ❤️
Çok sağol canım ..4 yaşında bir kızım var şimdi ikinci kızım denizdi .. simdi yine gebeyim işte .. farketmez sağlıklı Salih bir evlat olsun ama oğlum olmasını isterim iki meyvedende hayırlısıyla tatmayi .. sağlıklı hayırlı olsun öncelikle gene rabbim ne verirse başımla beraber kız da olsa evlat erkek de olsa evlat ben bazen böyle deyince yanlış anlaşılıyor um da siz yanlış anlamayin lütfen ❤️❤️

Kazanacaksın çok güçlüsün bebişin geldiğinde daha da güçlü olacaksın ❤️
Annelik başka bişey emanetçi emanetini aldı ama mükafatı çok büyük olacak inşallah 🙏🏼
İnşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin hepimize inşallah .. rabbimin sevgili kuluymusum ki böyle ağır bir imtihanla sinadi beni her kul kaldıramaz .. her halime hamdolsun 🤍🤍🤲🤲🤲

Haftamız aynı 😍 keseyi gördnüzmü
Evet canım dün gittim gordum 6+1 dedi Dr ama bebeği görmedi ya haftaya gel kalp atışını görürüz bebegide dedi .. bakalım gidicem kontrole yine ☺️ sen gördün mü peki
IMG_20211210_094605.jpg

Evet canım dün gittim gordum 6+1 dedi Dr ama bebeği görmedi ya haftaya gel kalp atışını görürüz bebegide dedi .. bakalım gidicem kontrole yine ☺️ sen gördün mü pekiEki Görüntüle 2968351
Evet bende gördüm aMa benimki geç döllenme sanırım öyle dedi doktor. Ben 5+4 diye gittim ama hesabına göre 5+0 olabilirmiş. 18 aralıkta tekrar gidicem inşallah görebilirim 🥺

Evet bende gördüm aMa benimki geç döllenme sanırım öyle dedi doktor. Ben 5+4 diye gittim ama hesabına göre 5+0 olabilirmiş. 18 aralıkta tekrar gidicem inşallah görebilirim 🥺
Benimki de gittiğimde sata göre 5+6 ydi ama Dr ultrason da 6+1 dedi bende anlamadım.. valla bilemiyorum canım inanki ben 6. Haftadayim ama göremedim bebeği ve benimki geç döllenme değil 🤷

Evet kesen 19.6 mm çıkmış erken olmuş seninki:)) benim daha 5.5 mm çok küçükkk 🥺
Canım senin iki yada üç hafta sonra da görülme ihtimali var bebeğin .. baya küçük seninki 8. Haftada duyarsın kalp atışını belkide .. sağlıklı olsunda bişi olmaz geç olsun canım 🥰

Canım senin iki yada üç hafta sonra da görülme ihtimali var bebeğin .. baya küçük seninki 8. Haftada duyarsın kalp atışını belkide .. sağlıklı olsunda bişi olmaz geç olsun canım 🥰
Evet ya geç olsun güç olmasın modundayım inşallah duyarımda artık ne zaman isterse o zaman duyursun kendini 😍

X