- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
2. kan tahlili sonucu degerim 687 cikti. 311 ilk yaptirdigim sonuctu. resmen tekrar hamileyim. bugün doktoruma kontrole gidecegim bakalim ne diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalbi atsin saglikli olsunda dinleyemesek de olurDinletmiyorlar kuzum gösteriyorlar sadece inşallah sizde görürsünüz
Aynen canım ona zararı olacaksa duymasana olur miniciktikalbi atsin saglikli olsunda dinleyemesek de olur☺
darisi basimaAynen canım ona zararı olacaksa duymasana olur minicikti
Inşallah canım hemen gecer zamandarisi basima
Çok güzel haber hayırlı olsun gebeliginiz2. kan tahlili sonucu degerim 687 cikti. 311 ilk yaptirdigim sonuctu. resmen tekrar hamileyim. bugün doktoruma kontrole gidecegim bakalim ne diyecek
Aynen canım kontrol altına almış olursun hemTeşekkür ederim canım aynen normalde yapmıyorlarmış benim sekerim olduğu için yapıldı. Bende giderim o zaman hemen dahiliyeye.
biz soyledik canim. Kasik agrisi bendede vardi 2-3 gundur gecti gibi yorulunca agriyor biraz sadeceHanımlar merhaba
Doktorum haftaya keseyi görmek için çağırdı beni de.
Belirtim de pek yok dün çok yorulmuştum kasık ağrım oldu sol taraf ağrıyor hep, öyle uyuyakalmışım.
Ailelerinize söylediniz mi ben zor tutuyorum kendimi anneme söylememek için
Biz söylemedik kuzumHanımlar merhaba
Doktorum haftaya keseyi görmek için çağırdı beni de.
Belirtim de pek yok dün çok yorulmuştum kasık ağrım oldu sol taraf ağrıyor hep, öyle uyuyakalmışım.
Ailelerinize söylediniz mi ben zor tutuyorum kendimi anneme söylememek için
Biz söylemedik kuzum
biz soyledik canim. Kasik agrisi bendede vardi 2-3 gundur gecti gibi yorulunca agriyor biraz sadece
tebrik ederim hayirli olsunselam herkese
bugün öylesine test yapıp öğrendim hala çok duygusalım...
Benimde öyle oldu canım benim hoş geldim aramıza hayırlı olsun bebişinselam herkese
bugün öylesine test yapıp öğrendim hala çok duygusalım...
satlarınız neydi kızlar ben en son 30 martta adet olmuştum ve pkos olduğu için dengesizdi.
sizlerin nasıl?
ben 30 yaşındayım ilk bebeğim olacak iki yıldır tedaviler aşılamalar hiçbiri olmamıştı en son koronadan önce tüp bebeği konuşuyorduk doktorla.
28 mart benimkisatlarınız neydi kızlar ben en son 30 martta adet olmuştum ve pkos olduğu için dengesizdi.
sizlerin nasıl?
ben 30 yaşındayım ilk bebeğim olacak iki yıldır tedaviler aşılamalar hiçbiri olmamıştı en son koronadan önce tüp bebeği konuşuyorduk doktorla.
hayirli olsun :) benimki de 28 mart ayniyiz seninle28 mart benimki
aaa ne guzelhayirli olsun :) benimki de 28 mart ayniyiz seninle