Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
satlarınız neydi kızlar ben en son 30 martta adet olmuştum ve pkos olduğu için dengesizdi.
sizlerin nasıl?
ben 30 yaşındayım ilk bebeğim olacak iki yıldır tedaviler aşılamalar hiçbiri olmamıştı en son koronadan önce tüp bebeği konuşuyorduk doktorla.
satlarınız neydi kızlar ben en son 30 martta adet olmuştum ve pkos olduğu için dengesizdi.
sizlerin nasıl?
ben 30 yaşındayım ilk bebeğim olacak iki yıldır tedaviler aşılamalar hiçbiri olmamıştı en son koronadan önce tüp bebeği konuşuyorduk doktorla.
sizlerin nasıl?
Kızlar doktorum haftaya gel keseyi görelim dedi ama haftaya anca 6. Haftada olacağım acaba bekleyip 7 veya 8de mi gitsem kalp atışı için yoksa gideyim mi keseyi görmeye ?