2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar doktorum haftaya gel keseyi görelim dedi ama haftaya anca 6. Haftada olacağım acaba bekleyip 7 veya 8de mi gitsem kalp atışı için yoksa gideyim mi keseyi görmeye ?
6. haftanin sonlarina dogru duyulur sanki kalp atisi ama garanti olsun dersen 7. haftayi bekle canim

ben pazartesi tekrar kan vereceğim gitmişken doktorumla da bir görüşürüm bugün kan sonucumu attım yazıştık vifolic başlattı şimdilik bunu kullan kese kalp atışına kadar dedi

Ben de evde idrarla koyulasmayi takip ediyorum malum durumlardan 2 günde bir hastaneye gidemeyecegim için hem içim daha rahat böyle, iyi gidiyor sanki koyulaşma.

224 ile öğrendim ilk gebeliğimi. Şimdi kaçtır bilmiyorum ama bugün koyuydu epey diğerlerine göre.

Gün aşırı yapıyorum.

Eklentiler

• IMG_20200501_075912.jpg
    IMG_20200501_075912.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben de evde idrarla koyulasmayi takip ediyorum malum durumlardan 2 günde bir hastaneye gidemeyecegim için hem içim daha rahat böyle, iyi gidiyor sanki koyulaşma.

224 ile öğrendim ilk gebeliğimi. Şimdi kaçtır bilmiyorum ama bugün koyuydu epey diğerlerine göre.

Gün aşırı yapıyorum.
Benim testim senin son testin gibiydi 5000 lerde geldi 😊

Gün aşırı yapıyorum.
bende koyulasma takip etmistim canim ilk kan testimin sonucu cikmadigi icin ilk degerim 2300du🙈

bende koyulasma takip etmistim canim ilk kan testimin sonucu cikmadigi icin ilk degerim 2300du🙈

Oo maşallah canım benim geç döllenme olabilir dedi doktor haftaya anca o değerlere gelirim herhalde 😊

Benim testim senin son testin gibiydi 5000 lerde geldi 😊

Daha o kadar gelmemiştir herhalde canım ama yükselmiştir yine de içim rahatlıyor böyle görünce 😊

Mayısın 11inde gideceğim doktora o zamana kadar benim de gelir belki 5000lere keseyi de bebeği de görürüz inşallah 🤲

Oo maşallah canım benim geç döllenme olabilir dedi doktor haftaya anca o değerlere gelirim herhalde 😊

Daha o kadar gelmemiştir herhalde canım ama yükselmiştir yine de içim rahatlıyor böyle görünce 😊

Mayısın 11inde gideceğim doktora o zamana kadar benim de gelir belki 5000lere keseyi de bebeği de görürüz inşallah 🤲
Lila merhaba ben de 11 Mayıs da gidicem dr a inşallah güzel haberler alırız sağlıkla tamamına da erer inşallah 🙏🏻 senin sat bat ne zaman 6. Haftandaysan çoktaan 5000 lere gelmiştir 2 güne bir iki katına çıkıyor 🥰

Lila merhaba ben de 11 Mayıs da gidicem dr a inşallah güzel haberler alırız sağlıkla tamamına da erer inşallah 🙏🏻 senin sat bat ne zaman 6. Haftandaysan çoktaan 5000 lere gelmiştir 2 güne bir iki katına çıkıyor 🥰

Merhaba , 5+1 deyim daha ama geç döllenme, pazartesi 224 çıktı değerim daha gelmemiştir 5000e 😊

İnşallah güzel haberler alırız, acaba kalp atışı oluşur mu o zamana duymasak da görür müyüz ki 🙄

5+1 deyim daha ama geç döllenme, pazartesi 224 çıktı değerim daha gelmemiştir 5000e 😊

İnşallah güzel haberler alırız, acaba kalp atışı oluşur mu o zamana duymasak da görür müyüz ki 🙄
Benim de tam tersi erken döllenme aslında son adet 31 Mart daydı 21 Nisan da çift çizgi gördüm ben 11 ine oyüzden kalp atışı duymaya gidicez Allah’ın izniyle doğum tarihi hesaplayamıyorum oyüzden 1 hafta önce Aralık oluyor 1 hafta sonra Ocak 🤪

_Lila _Lila sen adet tarihine göre mi 5+1 sin ben acaba 4 + da mıyım 5 + da mıyım ki döllenme gününe göre hesaplarsam 5 son adete göre hesaplarsam 4 artı
Dr a gidince netleşecek inşallah artık

Ben cocuk açısından zararı olur mundiye merak ettim gerci kesin degil hamileleik dün test yaptim cok silik cıktı
Yani bende hamileyken de ikisini de yapan var demek istedim yani ben tutmayı düşünmüyorum vitaminsiz susuz kalmak doğru olmaz sonra kazalarını tutarsın en uygunu bu bence

Oruç tutsak sıkıntı olur mu sizle ne düşünüyorsnz

Ben öğrendiğimin ertesi gün bıraktım çünkü bol su içmek lazım, ve uzun süre aç kalmak da doğru değil diye okudum, hem dinimiz de böyle biseye kolaylık sağlamış zaten sonra kazasını yapabiliyoruz.

Yine de kendin araştır karar ver canım ben de etkilemek istemem
😊

_Lila _Lila sen adet tarihine göre mi 5+1 sin ben acaba 4 + da mıyım 5 + da mıyım ki döllenme gününe göre hesaplarsam 5 son adete göre hesaplarsam 4 artı
Dr a gidince netleşecek inşallah artık

Son adet tarihine göre 5+1deyim ama ultrasonda ölçümlere göre de doktor söylüyor diye biliyorum.

Ya ben bugün belli degil daha hamilelik diye tuttum şimdi bozsam 61 gün öü tutmam lazmben de cocuk için zararlı olır diye düşünüyorum

X