- 15 Mayıs 2017
- 66
- 28
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
o zaman benimki aralık mı acaba :)4+4 bugun 3 ocak dogum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman benimki aralık mı acaba :)4+4 bugun 3 ocak dogum
Seninki baya olmuş canım12 ya da 15 mart başlangıç, tarihi hatırlamıyorum ki hiç :) baktığımda 5790 gelmişti.
biz yeni öğrendik amaSeninki baya olmuş canım
galiba ocak değil :)biz yeni öğrendik ama
Assos folic 1Hangi folik asidi kullaniyorsun?
Maşallah
gec dollenme falan olmussa ocak olur yineo zaman benimki aralık mı acaba :)
İnşallah yetişeceğimOcak anneleri bu kadar miyiz daha☺
bekliyoruzİnşallah yetişeceğim
Aralık sanırım canım bizim şuan 6 haftalık benim şuan aralıgın son haftaları doğacak sanırımKdr1643 canım buraya gel
Ben de henüz bilmiyorum Ocak annesi mi olacağım Aralık mi ama buraya geçtim
Aralık sanırım canım bizim şuan 6 haftalık benim şuan aralıgın son haftaları doğacak sanırım
Bel agrisi devam. Hic gecmiyorki Ama olsun bebesim icin degerGünaydın kızlar :) kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Hangi belirtileriniz var bugün ?
Çok şanslısınGünaydınn :) Kendimi hiç hamile gibi hissettmiyorum Hiçbir belirtim yok akıntı haricinde
Yaa çok tatlısınız. Tek sorun bel ağrısı olsun tabi ki değer.Bel agrisi devam. Hic gecmiyorki☺ Ama olsun bebesim icin deger
Sen de cok tatlisin Ben bugun ikiz bebeklerim olacagini gordum ruyamda bakalim ustum mu acik kalmis yoksa icime mi dogmus gorcezYaa çok tatlısınız. Tek sorun bel ağrısı olsun tabi ki değer.
Kaçıncı haftadasın bakalım keseyi görebilir misinBen bugün ilk kontrolüme gidicem heyecanlıyım biraz
Ya ikiz miii ben de rüyamda biseyler görmek istiyorum bebegime dairSen de cok tatlisin Ben bugun ikiz bebeklerim olacagini gordum ruyamda bakalim ustum mu acik kalmis yoksa icime mi dogmus gorcez