2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada oruç tutabiliyor musunuz ya da tutmaya düşünüyor musunuz
gebeliğimi öğrenmeden önce 3 gün tuttum.. öğrendikten sonra bıraktım.. Şeker hastasıyım hap kullanıyordum.. Onuda bıraktım.. İnsüline geçtim.. İnsülin yapınca aç kalınamıyor maalesef.. O yüzden tutamıyorum.. Sen ?

Herkese merhaba Rabbim güzel haber alanlara evlatlarını sağlıkla hayırla huzurla kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Güzel haber bekleyenlere de en kısa sürede sağlıkla hayırla huzurla güzel haberlerini nasip etsin inşallah 🙏🏻
ben de çok şükür güzel haberimi aldım erken yumurtlama olduğunu biliyorum ama son adet tatihine göre mi doğum olur yoksaerken döllenmeye göre mi siİn bhcg değerleriniz nasıl acaba 👀

Herkese merhaba Rabbim güzel haber alanlara evlatlarını sağlıkla hayırla huzurla kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Güzel haber bekleyenlere de en kısa sürede sağlıkla hayırla huzurla güzel haberlerini nasip etsin inşallah 🙏🏻
ben de çok şükür güzel haberimi aldım erken yumurtlama olduğunu biliyorum ama son adet tatihine göre mi doğum olur yoksaerken döllenmeye göre mi siİn bhcg değerleriniz nasıl acaba 👀
Oncelikle hayirli olsun. Son adet tarihine gore hesaplaniyor dogum. Benim 4+2 de 2300 cikmisti 2 gun erken yumurtladim ben de

Amin inşallah hoşgeldin aramıza 😊 4 haftalıkken bhcg 127 ydi bakalım artacak mı ? Senin kaç çıktı canım

Vajinal muayeneyle bebeğimizi gördük kalp atışlarını da gösterdi doktorumuz.😊😊 6 hafta kabul etti. Şeker için ogtt testi yaptik. Kan verdik evimize dönüyoruz

Vajinal muayeneyle bebeğimizi gördük kalp atışlarını da gösterdi doktorumuz.😊😊 6 hafta kabul etti. Şeker için ogtt testi yaptik. Kan verdik evimize dönüyoruz
aaa masallah cok tebrik ederim. Biz de haftaya cuma duycaz bakalim insallah kalp atisini🧿🙏🏻

HAdi gözün aydın canım 😊 kanı şeker için mi verdin?
Sen dahiliyeye mi gittin ben sadece ilacı bıraktım. Yeniden dahiliyeye mi gitmem gerek
Benim dahiliye uzmanı doktorum vardı zaten.. İlacı kesince ertesi gün hemen ona gittim.. Çünkü hemen yükselebiliyor şekerim.. Günde 4 kez insülin verdi.. Takipte olcaz bakalım..

HAdi gözün aydın canım 😊 kanı şeker için mi verdin?

Benim dahiliye uzmanı doktorum vardı zaten.. İlacı kesince ertesi gün hemen ona gittim.. Çünkü hemen yükselebiliyor şekerim.. Günde 4 kez insülin verdi.. Takipte olcaz bakalım..
Teşekkür ederim canım aynen normalde yapmıyorlarmış benim sekerim olduğu için yapıldı. Bende giderim o zaman hemen dahiliyeye.

X