2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
tek dileğim bir an önce kalp atışını sağlıklı olduğunu duymak şu an.
ben de oruç tutmuyorum beyin ve kalp gelişiminin en hızlı olduğu dönemdeyiz. vitaminsiz susuz kalmak istemem

Ya ben bugün belli degil daha hamilelik diye tuttum şimdi bozsam 61 gün öü tutmam lazmben de cocuk için zararlı olır diye düşünüyorum

Yok bugün bozma, ben de öğrendiğim gün tuttum o kadar da bişey olmaz 😊

Yaa daha neler görücez 😊 ben en çok cinsiyetini merak ediyorum

Onu ben de merak ediyorum ama o en stressiz olay bence hiç farketmez çünkü sağlıklı olsun yeter ki 🥰

evet ne zormuş
değer yükselecek mi kese görünecek mi kalbi atacak mı eli ayağı tam mı 😢
ben çok duygusallaştım

Yalnız değilim o zaman 😀

Eşim kızıyor diye pek bişey diyemiyorum ona ama cidden içten içe düşünüp duruyorum.

Bol bol dua etmek lazım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz 🥰 🤲

Yalnız değilim o zaman 😀

Eşim kızıyor diye pek bişey diyemiyorum ona ama cidden içten içe düşünüp duruyorum.

Bol bol dua etmek lazım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz 🥰 🤲
dün öğrendim.
inanamadım, halbuki öylesine test yapmıştım.
o kadar istenen, beklenen bir bebekti ki salgını bile önemsemedim.
dünden beri ağlıyorum.
eşim bana abartma der gibi düşünmüştüm ama o daha beter çıktı benden.
evde o hal ilan edildi
yememem gerekenler listesi falanlar filanlar 😂
biz karı koca abarttık biraz dünden beri. ben sıkıldım normale dönelim artık demeye başladım 😂😂😂

Çok sağ olun bugün bozmayayım o zaman sonraki günler tutmam ama hamile degilsem tutmadgim oruclar boşa gidecek kafamda deli sorular
niye boşa gitsin sonra kazasını yaparsınız 🥰
ne kadar gecikti adetiniz?
yarın yine test yapın arkadaşın dediği gibi. hakkımızda hayırlısı olsun

niye boşa gitsin sonra kazasını yaparsınız 🥰
ne kadar gecikti adetiniz?
yarın yine test yapın arkadaşın dediği gibi. hakkımızda hayırlısı olsun
Dün test yaptim ama silik cikti adetime 4 gün var ama ebnm adetim normalde hep erken olur bide ikinci hamilelik oluvak bu belirtisini biliyorum yani karnıma doğru birden eğilince bir batma oldu sanki ilk gebeliğimdede öyle olmuştu o yüzden şüphelenip test yaptim ikimcisini haftaya yaparim diye düünüyordum

dün öğrendim.
dünden beri ağlıyorum.
evde o hal ilan edildi
biz karı koca abarttık biraz dünden beri. ben sıkıldım normale dönelim artık demeye başladım 😂😂😂
En tatlı gunlerin canım benim tadını çıkar 😊😊

dün öğrendim.
dünden beri ağlıyorum.
evde o hal ilan edildi

Haha ne güzel canım, benim eşim daha inanamadi gibi geliyor bana anca kalp atışını filan duyunca inanacak 😅

Ben de sabırsızlanıyorum çook sürekli kendimi dinliyorum hafiften midem bulanıyor mu ağzımda metalik tad var mı hızlı kalktım gözüm karardı acaba gebelikten mi diye inşallah bu sabırsız bekleyişlerimizin sonu da hayıra çıkar güzel güzel gümbür gümbür sağlıkla duyarız ❤️ Adet bekle ol geçsin yumurtlama bekle döllenme bekle çift çizgi bekle gör görünce bhcg bekle kese bekle kalp atışı bekle 🤣 ay bizimle ve sağlıklı olduklarını bilelim de 🧿

Mrb canm benm son adet tarihim 25 Mart p.tesi gün kan testi yaptm 558 çıktı dün de verdim sağlık ocağında henüz çıkmadı ya bekliyrm inslahhhh yükselmiştir

Merhaba, ben de idrar testiyle evde kontrol ediyorum belli ki yükseliyor koyulaşıyor çünkü.

Sen doktora ne zaman gideceksin ?

X