2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar benim bulantılar gittikçe çoğalıyor. Boş midede sıkıntı yok ama yemek yiyince bulanıyor. Bugünde herzamankinden sıcak. Soğuk su iyi geldi şimdilik. Şeffaf akıntı oldu gündüz umarım normaldir. Yeni gelen anne adaylarımız hoşgeldin iz. :)

Kizlar yardımcı olur musunuz acaba acill. 6. Haftam bastm çok kötü iştahsizlik karın ağrısı fln yaşadm başımı kaldiramadm 1 hafta sürdü 7 biti şuan 7+2 ama 3-4 gündür tüm belirtiler bittik yemek yiyorum enerjigm uyuyorum fazla tuvalete çıkmıyorum acil cevp verirmisnz ?. Buarada hastaneye gittgmzde 5+6 di doktor kese var bebek deyince onu 2 hafta snra gel görürüz ddi sorun yok ddi napmam lazm boş gebelik mi acaba ağrım veya kanamam lekenmede olmadı bilgisi olan yazarmi ??

Kizlar yardımcı olur musunuz acaba acill. 6. Haftam bastm çok kötü iştahsizlik karın ağrısı fln yaşadm başımı kaldiramadm 1 hafta sürdü 7 biti şuan 7+2 ama 3-4 gündür tüm belirtiler bittik yemek yiyorum enerjigm uyuyorum fazla tuvalete çıkmıyorum acil cevp verirmisnz ?. Buarada hastaneye gittgmzde 5+6 di doktor kese var bebek deyince onu 2 hafta snra gel görürüz ddi sorun yok ddi napmam lazm boş gebelik mi acaba ağrım veya kanamam lekenmede olmadı bilgisi olan yazarmi ??
Yok canım kötü düşünme lütfen normal bunlar

Deli olacm resmen randevum ayin 20 de ama belirti olmadığı için içim içimi yiyor sabahtan araştrma yapıyorum boş gebelik lekenme yda kanaama oluyormuş bnde yok şükür ama neden çok kötüyken birden iyi oldum
Hayır hayır gayet normal hiç sıkma tatlı canını 😍🥰 benim geçen hafta kalp sesi duyulmadı ama çoğu arkadaş o zamanda duymuş benimki geç döllenme olduğu için biraz geç geliyo

Hayır hayır gayet normal hiç sıkma tatlı canını 😍🥰 benim geçen hafta kalp sesi duyulmadı ama çoğu arkadaş o zamanda duymuş benimki geç döllenme olduğu için biraz geç geliyo
Yok bende duyulmadı demedi henüz gitmedim çünkü sadece üzüldgm şey çok kötüyken abdest bile alırken sudan midem bulanirken neden 3-4 gündür hissetmiyorum bişi kafam ona takik

Öncelikle sakin ol canım. Kontrol zamanını bekle. Umarım herşey yolundadır

X