Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
Yok canım benimde bitane 10 yaşında oğlum var o doğduğundan beri tedavi görüyordum olsun die olmadı nasip şimdiyeymiş canım bizede çok büyük süpriz oldu canım
Merhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
Hoş.geldin maşallah bir tecrübeli anne daha Bilmediklerimizi senden öğreniriz artık :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Adet tarihlerimiz hemen hemen aynı benimde 31 mart :)
Yok canım benimde bitane 10 yaşında oğlum var o doğduğundan beri tedavi görüyordum olsun die olmadı nasip şimdiyeymiş canım bizede çok büyük süpriz oldu canım
Merhaba bende katıldım aranıza son adet tarihim 8 Nisan daha dün öğrendim hamileliği mi 6 ve 3 yaşında 2 oğlum var bakalım 3. Bebeğim ne gelecek hepinize hayırlı olsun bebişleriniz
Merhaba bende katıldım aranıza son adet tarihim 8 Nisan daha dün öğrendim hamileliği mi 6 ve 3 yaşında 2 oğlum var bakalım 3. Bebeğim ne gelecek hepinize hayırlı olsun bebişleriniz