- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.401
Hnnshn-27-10.01.2021kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
Balkizin_annesiii - 27- 02.01.2021 -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hnnshn-27-10.01.2021kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
Canım çok sevindim hayırlı olsunnKızlar doktordan geldim şükür kalp atışı başlamış çok kısa süre dinledik
6+4 dedi haftasına.
Ama kahverengi akıntım var doktor sorun olmaz dedi kana dönerse gel hemen dedi.
Canım ben istememe rağmen planlı gebelik olmasına rağmen haberi alınca bi keşke olmasamıydı dedim kızım küçükmü dedim (4yaşında) onu ihmal edermiyim dedim. Ama bugün kalp sesini duyunca açıp açıp bakıyorum kağıda hala alışabilmiş değilim ama zamanla kendini belli ettikçe alışıcazKızlar şu 2 gündür hiç iyi değilim.Neden böyle oldum anlamıyorum.Sanki bebeği istemiyomuşum gibi,acaba diyorum kendimi artık olmaz die şartlamıştım ondanmı böyle oldum.Sürekli bi ağlama modu moral 0 napıcam ben böyle yaa hiç iyi değilim
Bende bu moddayim valla ama benm kizim kucuk o yuzden kendimi sucluyon. Ilkine hamile kalmak icin 1 yil bekledik. Ikincisidr olmaz die korunmadim ama oldu iste .Canım ben istememe rağmen planlı gebelik olmasına rağmen haberi alınca bi keşke olmasamıydı dedim kızım küçükmü dedim (4yaşında) onu ihmal edermiyim dedim. Ama bugün kalp sesini duyunca açıp açıp bakıyorum kağıda hala alışabilmiş değilim ama zamanla kendini belli ettikçe alışıcaz
Rahatlatıcı cevabınız için teşekkür ederim .Mümkün olduğunca daha da dikkat ediyorum. Aklım hep orada benim sonum da ablanızın ki gibi olur umarım.Daha evvel boş gebelik geçirdim yolk kesesi varmiş sizin bi defa boş gebelik ihtimali yok.
birde doktorum boş gebekik tekrar etmez.İhtimalk çok dusuk demişti.
Benim ablaminda o şekilde oldu ve tam 9. haftada kalp atişlarini aldilar.boş yere stres yapti.Şimdk kizi 10 yaşında:)
hiç stres yapmayin.inşallah guzel haberlerle gelirsiniz.lekelenmeleriniz varmiş bolca dinlenin
İstanbulda Tüp bebek öncesi genetik yapıldı . Pıhtılaşma sorunu çıktı. İğne şeklinde uzun bir süre kullandım . Bu gebelik spontane oldu. Ağızdan kan sulandırıcı kullanmaya başlayınca lekelenme başladı kestiler. Progestan kullanmaya başladım.bütün bu Kayıpların sebebini öğrenebildinizmi? Benimde iki boş kese iki kimyasal oldu pıhtılaşma bozukluğu çıktı. İkinci boş kese de Dr kesenin bozuk olduğunu söylemişti kan değerleri de zaten cok düşüktü sonuç kürtaj. Pıhtılaşma bozukluğu için genetik tahlil yaptırmadıysan mutlaka yaptır başka Bi Dr a da gidebilirsin ikinci bir göz olsun
Canım ben 5+5 de gittim görmedim doktor normal dedi bugün gittim 6+6 kalp atışını bile duydukMerhaba hanımlar bende 6 haftalık hamileyim , bu gün doktor kontrolünde kese 5 haftalık ama bebek gözükmüyor boş gebelik ihtimali var dedi doktor, siz beş haftalıkkken bebeği görebildinizmi?
Her hamilelik bir olmaz canım bende kızımda 8. Haftada başlamıştı bulantı şimdi 5. Haftada başladı . Bencede doktor erken telaşlandırmış gibi geldi banada belki geç döllenmedirDoktor çok erken telaşlandırmış gibi hissetsemde ,içim rahat etmiyor .tabi bide benim 1 haftadır çok kusmam ,ağzıma yiyecek koyamama durumum vardı. bu gün bir anda yemeye başladım .iyice kendimi şüpheye itiyorum ,çünkü bu ikinci hamileliğim 5 yaşında oğlum var, onda dokuz ay mide bulantısı yaşamıştım ,
tugcekb-29-3.01.2021kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
BEYAZ DUAtugcekb-29-3.01.2021
demetoviç - 27 - 15.01.2020kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
archimom /37 / 15.01.2021kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
Aynen bizimde süpriz canım 10 sene uğraş olmasın.Artık bitti istemiyorum dediğim anda hamile olduğumu öğrendim.Allahtan benimde eşim aynı çok olumlu ağla iyice dök içini bana dio rahatlarsın dio inşallah biranönce düzeliriz canımben de oyleyim offfff... bizim ki sürpriz yumurta beklemedigim anda hamile kaldigimi ögrendim. Bugün kalp atisini duydum bildigin hamileyim falan bir tuhaf hissettim. hic hazir degilim sanki esim cok olumlu benim de. Ondan kuvvet aliyorum. Benim oglum kardes istemiyor ben o yuzden cok uzuluyorum.