- 4 Ocak 2015
- 4.095
- 3.474
- 41
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.321
Ben kan verdim sonucumu bekliyorum şimdi 10 dk ya çıkar heycandan kalbim durcak sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doktordan geldim şükür kalp atışı başlamış çok kısa süre dinledik
6+4 dedi haftasına.
Ama kahverengi akıntım var doktor sorun olmaz dedi kana dönerse gel hemen dedi.
Ben kan verdim sonucumu bekliyorum şimdi 10 dk ya çıkar heycandan kalbim durcak sanki
Ayy ne güzel pıt pıt pıt..
İnanılmaz bir duygu de mi
Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin bebişlerimizi
Ayy maşallah canım ne güzel Rabbim sağ salim kucağına vermwyi nasip etsin inşallah canım aminn
canim hayirli olsun☺
Canım benim 5 + 4 görünüyordu adetime göre ama doktor ölçtü 5 + 6 dedi Bize de zaten normalde çok erken bu kadar erken dinletmiyorum dedi ama ben de kanpatılaşması olduğu için iğne başlayacağımız için erken gidip baktık Aslında doktor bize Tölerans tanıdıGözün aydın canım kaçıncı günde duydun ben 5+5 de gittim duymadım yarın inşallah
Teşekkür ederimGözününz aydın. Tebrik ederim
Amin canım inşallah hepimizinMaşallah Allah
sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminnKızlaaar selam herkese dönüyorum şimdi kontrolden şükür kalp sesini duyduk ama çok geç yumurtlama olmuş o yüzden son adeti 28 marttan 2 nisana çekti adetim düzensizdi çünkü bi kaç aydır
cikti mi sonucun canimMaşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn
kacıncı haftadasınız kaç gün geçti adetten çıktı mı sonuçBen kan verdim sonucumu bekliyorum şimdi 10 dk ya çıkar heycandan kalbim durcak sanki
Amiiin canım çok teşekkür ederimMaşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn
Bugün 8. Günüm canımkacıncı haftadasınız kaç gün geçti adetten çıktı mı sonuç
tebrik ederimKızlar sonucum 532 çıktı.Şimdi doktoru bekliyorum
Çok teşekkürler canım iyi değilmi sonucum salı gününe göre güzel karlanmıştebrik ederim
gayet iyi canim bence haftaya da keseyi gorursunÇok teşekkürler canım iyi değilmi sonucum salı gününe göre güzel karlanmış
adetinizden 8 gün mü geçti?Bugün 8. Günüm canım
salı gününe göre çok iyiKızlar sonucum 532 çıktı.Şimdi doktoru bekliyorum
Kızlaaar selam herkese dönüyorum şimdi kontrolden şükür kalp sesini duyduk ama çok geç yumurtlama olmuş o yüzden son adeti 28 marttan 2 nisana çekti adetim düzensizdi çünkü bi kaç aydır