2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba arkadaşlar . Grupta yeniyim . Herkesin hayırlı olsun . Allah sağlıkla kucağımıza almaYı nasip etsin. Benim Sat 3 nisan . adetlerim düzensiz olduğundan biraz bekleyip 4 mayısta ilk kanımı verdim 71 , iki gün sonra da 245 çıktı.bir daha kan istemedi. Doktorum 10 gün sonda gel dedi . 3 gündür günde bir kez hafif kahverengi lekelenme oluyor. Bugün muayene olmaya gittiğimde kese ve kalp atışı bekliyordum sadece keseyi gördü ama şekli yuvarlak değil oval ( bana göre görüntü fasulye gibiydi ) içinde yolk kesesi var . Doktorum Şuan bir şey diyemem dedi kesenin şekli hoşuma gitmedi yuvarlak olsa net bir şey söylerim dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Başımdan 1 boş gebelik ,3 kimyasal ,1 dış ve 1 tüp bebekdeneyimi geçti . Çok endişeliyim. Kese hakkında bilginiz var mı? Kese fasulye gibi olup Sağlıklı gebelik olan duydunuz mu?

Kizlar yardımcı olur musunuz acaba acill. 6. Haftam bastm çok kötü iştahsizlik karın ağrısı fln yaşadm başımı kaldiramadm 1 hafta sürdü 7 biti şuan 7+2 ama 3-4 gündür tüm belirtiler bittik yemek yiyorum enerjigm uyuyorum fazla tuvalete çıkmıyorum acil cevp verirmisnz ?. Buarada hastaneye gittgmzde 5+6 di doktor kese var bebek deyince onu 2 hafta snra gel görürüz ddi sorun yok ddi napmam lazm boş gebelik mi acaba ağrım veya kanamam lekenmede olmadı bilgisi olan yazarmi ??
Vucudun gebelige alisti herhalde canim bu yorgunluk falan zaten hamilelik boyuca devam etmiyo icini ferah tut

Merhaba arkadaşlar . Grupta yeniyim . Herkesin hayırlı olsun . Allah sağlıkla kucağımıza almaYı nasip etsin. Benim Sat 3 nisan . adetlerim düzensiz olduğundan biraz bekleyip 4 mayısta ilk kanımı verdim 71 , iki gün sonra da 245 çıktı.bir daha kan istemedi. Doktorum 10 gün sonda gel dedi . 3 gündür günde bir kez hafif kahverengi lekelenme oluyor. Bugün muayene olmaya gittiğimde kese ve kalp atışı bekliyordum sadece keseyi gördü ama şekli yuvarlak değil oval ( bana göre görüntü fasulye gibiydi ) içinde yolk kesesi var . Doktorum Şuan bir şey diyemem dedi kesenin şekli hoşuma gitmedi yuvarlak olsa net bir şey söylerim dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Başımdan 1 boş gebelik ,3 kimyasal ,1 dış ve 1 tüp bebekdeneyimi geçti . Çok endişeliyim. Kese hakkında bilginiz var mı? Kese fasulye gibi olup Sağlıklı gebelik olan duydunuz mu?
bütün bu Kayıpların sebebini öğrenebildinizmi? Benimde iki boş kese iki kimyasal oldu pıhtılaşma bozukluğu çıktı. İkinci boş kese de Dr kesenin bozuk olduğunu söylemişti kan değerleri de zaten cok düşüktü sonuç kürtaj. Pıhtılaşma bozukluğu için genetik tahlil yaptırmadıysan mutlaka yaptır başka Bi Dr a da gidebilirsin ikinci bir göz olsun

Kızlar şu 2 gündür hiç iyi değilim.Neden böyle oldum anlamıyorum.Sanki bebeği istemiyomuşum gibi,acaba diyorum kendimi artık olmaz die şartlamıştım ondanmı böyle oldum.Sürekli bi ağlama modu moral 0 napıcam ben böyle yaa hiç iyi değilim

Daha evvel boş gebelik geçirdim yolk kesesi varmiş sizin bi defa boş gebelik ihtimali yok.
birde doktorum boş gebekik tekrar etmez.İhtimalk çok dusuk demişti.
Benim ablaminda o şekilde oldu ve tam 9. haftada kalp atişlarini aldilar.boş yere stres yapti.Şimdk kizi 10 yaşında:)
hiç stres yapmayin.inşallah guzel haberlerle gelirsiniz.lekelenmeleriniz varmiş bolca dinlenin

Kızlar şu 2 gündür hiç iyi değilim.Neden böyle oldum anlamıyorum.Sanki bebeği istemiyomuşum gibi,acaba diyorum kendimi artık olmaz die şartlamıştım ondanmı böyle oldum.Sürekli bi ağlama modu moral 0 napıcam ben böyle yaa hiç iyi değilim
ilk hamilelikse eger başta bu moda giriyor insan ama geçici.
Bebek oynamaya başlayinca daha bi benimsiyor insan

ben de oyleyim offfff... bizim ki sürpriz yumurta beklemedigim anda hamile kaldigimi ögrendim. Bugün kalp atisini duydum bildigin hamileyim falan bir tuhaf hissettim. hic hazir degilim sanki esim cok olumlu benim de. Ondan kuvvet aliyorum. Benim oglum kardes istemiyor ben o yuzden cok uzuluyorum.

Merhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
Merhabalar gruba yeni üye geldi 😄 son adet tarihim 11 Nisan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🥰🥰
Merhaba bende katıldım aranıza son adet tarihim 8 Nisan daha dün öğrendim hamileliği mi 6 ve 3 yaşında 2 oğlum var bakalım 3. Bebeğim ne gelecek hepinize hayırlı olsun bebişleriniz
Tebrik ederim hoş geldiniz☺️

Selam kızlar benim bulantılar gittikçe çoğalıyor. Boş midede sıkıntı yok ama yemek yiyince bulanıyor. Bugünde herzamankinden sıcak. Soğuk su iyi geldi şimdilik. Şeffaf akıntı oldu gündüz umarım normaldir. Yeni gelen anne adaylarımız hoşgeldin iz. :)
Canım ben bu gün midemi hiç boş tutmamaya çalıştım.yarım saatte bir az tuzlu bir erik yedim.o mu iyi geldi bilmiyorum ama düne göre çok iyiyim elhamdulillah

X