2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ya ben baya kötü hissediyorum kendimi mide bulantısı yok ama tuhaf bi kasılma gibi bişey var. İnanılmaz yorgun bitkin hissediyorum ama uyuyamıyorum da ayaklarımın altı çok fena yanıyo. Bide her yerim ağrıyo hani grip olunca insanın heryeri dökülür tüm kemikler eklemler ben de öyle hissediyorum. Anlamadım hamilelikten mi yoksa cidden normal hasta mı oldum. Siz de var mı benzer şeyler yoksa bi sağlık ocağına mı gitsem

Bende birazdan hastaneye gidicem randevum var tekrar kan vericem kızlar,Salı akşamı 151.7 di değerim tahminen bugün kaç olması gerekiyo
2 günde bi iki katı dedikleri için perşembe akşamı 300 civarı bugün de 400 gibi bişey olması beklenebilir. Ama %60 artış yeterli diyenler de var. İnşallah yükseltmiştir.

Bende de bulanti vs yok simdilik . Tam tersi okadar acikiyorum ki midem kaziniyor gibi oluor sanki birsey yemessem acliktan ölecekmis gibi oluyorum birde bütün gün uyuyorum 😅 midem bulansads fazla kilo almadam diyorum 😅

Kuzum 6.hafta içinde benim de öyleydi. Deki gibi yiyordum. 🙈 Ne zaman ki 6+1 oldum işler tersine döndü 🤢 inşallah senin öyle olmaz. Yemek daha güzel valla 😄 zaten kilo alcaz boşver 😂😂

Kızlar ya ben baya kötü hissediyorum kendimi mide bulantısı yok ama tuhaf bi kasılma gibi bişey var. İnanılmaz yorgun bitkin hissediyorum ama uyuyamıyorum da ayaklarımın altı çok fena yanıyo. Bide her yerim ağrıyo hani grip olunca insanın heryeri dökülür tüm kemikler eklemler ben de öyle hissediyorum. Anlamadım hamilelikten mi yoksa cidden normal hasta mı oldum. Siz de var mı benzer şeyler yoksa bi sağlık ocağına mı gitsem

Bn hamile olduğumun ipuçlarını senin dediğin gibi anladım. Burnum akıodu halsizdim boğazlarım şişmişti. Yemek yemek istemiyordum halsizdim hep. Sonra geçti ama 😌😌😌
Beden bebeğe odaklandığı için bazen anne halsiz kalabiliyormuş

Cano ben böyle yersem 30 kiloyu asar alicagim kilo baya meyillim
Ztn kilo almaya

Verili kuzum ya takılma. Vermesek veremesek ne? Bir can dünyaya getiriyorsun. 😌

Ben akşamları bulantım için yürüyüş yapıyorum eşimle. Belki sana da iyi gelir Bi dene. Ya da salatalık gibi şeyler tüket. Az kalorili

Bn hamile olduğumun ipuçlarını senin dediğin gibi anladım. Burnum akıodu halsizdim boğazlarım şişmişti. Yemek yemek istemiyordum halsizdim hep. Sonra geçti ama 😌😌😌
Beden bebeğe odaklandığı için bazen anne halsiz kalabiliyormuş
Benim başta hiç böyle belirtiler yoktu klasik adet belirtileriydi bel kasık ağrısı, göğüslerin şişmesi ağrıması. Dünden beri böyleyim. Benimki de geçsin ya korktum cidden 9.ayın sonuna kadar böyle giderse hayat durur valla 😂

Benim başta hiç böyle belirtiler yoktu klasik adet belirtileriydi bel kasık ağrısı, göğüslerin şişmesi ağrıması. Dünden beri böyleyim. Benimki de geçsin ya korktum cidden 9.ayın sonuna kadar böyle giderse hayat durur valla 😂

Hepsi geçici kuzum 🤗🤗 hepsi geçecek. Bedenimize süre verelim biraz. Tamamen sistemini değiştiriyor şuan. Tabi biraz sancılı olacak.
💐

Benim bugece çok zor geçti. Mide yanmasını bi türlü bastıramadım. Dik yatma yı denemiştim bu kez onu da yemedi. Gece çıkarttım tamam rahatladım dedim ne mümkün sürekli mide ekşimesi. Çok zorlandım çok... bi an önce geçsin nolur 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Kızlar doktordan geldim şükür kalp atışı başlamış çok kısa süre dinledik 😍

6+4 dedi haftasına.

Ama kahverengi akıntım var doktor sorun olmaz dedi kana dönerse gel hemen dedi.
Ayy maşallah canım ne güzel Rabbim sağ salim kucağına vermwyi nasip etsin inşallah canım aminn

X