2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bulantı durumları nasıl? Ben bugün yine kötü oldum ya. Birşey yiyemedim daha. 9da kalktım 🙈 kusamıyorum da. 🤦‍♀️

Ay ne güzel yiyebiliyorsun. Ben de salatalık yiyordum ama kötü yapmaya başlayınca bıraktım. Galeta iyi geliyordu bugün o da işe yaramıyor.
buna yemek denirse iste🙈 meyveyle karin doymuyorki sirf bebege vitamin gitsin diye zorla yiyorum meyveyi bide ogleden sonra corba iciyorum azicik

buna yemek denirse iste🙈 meyveyle karin doymuyorki sirf bebege vitamin gitsin diye zorla yiyorum meyveyi bide ogleden sonra corba iciyorum azicik

Bugün bn de deneyeceğim çorba içmeyi. Sıvı şeyler pek tüketemiyoruö ya. Sadece çay içebiliyorum. O da zararlı diye açık 4 bardak içiyorum Bi günde.

Kızlar bulantı durumları nasıl? Ben bugün yine kötü oldum ya. Birşey yiyemedim daha. 9da kalktım 🙈 kusamıyorum da. 🤦‍♀️
Benim sabah bulantım oluyo kusuyorum sonra 🙄 kahvaltıyı o kadar yavaş yapıyorum ki minik minik yiyorum aynı zamanda hamilr kaldık arkadaşımın ne gögüs ağrısı ne bulantı hiç bişeyi yok ben lohusa gibi yatıyorum gün boyu midem bulanıyo herkes farklı yaşıyo 😕

Benim sabah bulantım oluyo kusuyorum sonra 🙄 kahvaltıyı o kadar yavaş yapıyorum ki minik minik yiyorum aynı zamanda hamilr kaldık arkadaşımın ne gögüs ağrısı ne bulantı hiç bişeyi yok ben lohusa gibi yatıyorum gün boyu midem bulanıyo herkes farklı yaşıyo 😕

Evet canım öyle. Benim de görümcem yeni doğum yaptı. Hamileyken 1 kere kusmayı bırak bulantısı bile hiç olmamış.

Bizimle kalıp sağlıcakla doğsunlar da.
Yapıcak bişey yok.
Katlanıcaz biraz daha.

Evet canım öyle. Benim de görümcem yeni doğum yaptı. Hamileyken 1 kere kusmayı bırak bulantısı bile hiç olmamış.

Bizimle kalıp sağlıcakla doğsunlar da.
Yapıcak bişey yok.
Katlanıcaz biraz daha.
Evet ya bazen bulantım olmuyo acaba bi sorun mu var diyorum doktorum da kusman iyidir dedi sağlıkla gelsin de dünyaya her şeye razıyım 😊

X