- 28 Şubat 2020
- 1.678
- 2.235
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.261
yarın benim de tam 5 hafta, yarın akşam 9 da keseyi görmeye gideceğiz inş karından gözükür de vajinale geerek kalmaz
İnşallah canım. İnş görürsünüz bebişinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın benim de tam 5 hafta, yarın akşam 9 da keseyi görmeye gideceğiz inş karından gözükür de vajinale geerek kalmaz
Aynen iyi geliyor o bende kızıma hmileyken 5ay kustum ozamanlar çok kötüydü şimdilik midem çok iyi ama çok şükür inş daha da olmaz gerçekten çok Zor bulanti yaşayan bilir bitek inş hepinizin biran önce biter kizlarKumda kavrulmus leblebi iyi geliuo bulantiya onu dene istersen canim ayva da geçiriyo
Onu ilk defa duyuyorum. Sıkışık olduğunda daha mı kolay görünüyor acaba
Evet karından daha iyi görülüyormuş.
Bi bakayım canım teşekkür ederimKuzum internette var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ben de yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
5+1/5+6 demek 6. Haftanın içindesin demek canım yani doğru gösteriyorVallahi benim burda 6 hafta gösteriyo ama telefona bi program yükledim onda 5+1 olarak gösteriyo
Canım aramızda 1 gün var seninle ne durumdasın ben 5-+5 de gittim sadece keseyi gördük kontrolüm yarın sen ne zaman gittinİnşallah canım. İnş görürsünüz bebişinizi
İnşallah canım o pıt pıt seslerini duyarsın bizede haber verirsinKızlar benimde yarın kontrolüm var kalp sesini duycam inşallah çok heyecanlıyım
inşallah yoktur ben 3 tane düşük yaşadığım için sık sık baktırıyorm bide iğne oluyorm bi yandan o yüzden cuma günü de doktora gidicem inş ultrason da çıkar Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin biz aynı gidiyoruz o zaman snnle, benm döngüm 30 gün de 1 snn 32 sanırım herşeyin hyırlısı inşallah ❤
hemde nasil. Beni uyutsalar bulanti gecince uyandirsalar diyorumKızlar siz de bulantı yaşarken hayattan soğuyor musunuz?içimden hiçbişey yapmak gelmiyor bulantı zamanlarında.
Bi iş falan yapayım diyorum ama hiçbişey istemiyor canım.inşallah atlatırız bir an öncehemde nasil. Beni uyutsalar bulanti gecince uyandirsalar diyorum
Gözün aydın canım kaçıncı günde duydun ben 5+5 de gittim duymadım yarın inşallahSelam kızlar nasılsınız biz şükürler olsun duyduk kalp atışını ama daha ufak minnoşum artık kan pıhtılaşması iğnelerine başlıycaz İnş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer minnoşumu ❤
Canım aramızda 1 gün var seninle ne durumdasın ben 5-+5 de gittim sadece keseyi gördük kontrolüm yarın sen ne zaman gittin
ben yemek yapiyorum sadece baska hicbi is yapmiyorumBi iş falan yapayım diyorum ama hiçbişey istemiyor canım.inşallah atlatırız bir an önce
Hemde ne fena sürekli çıkaracakmışım gibi ağzımı kapalı tutuyorum şuan bile bulantım varKızlar siz de bulantı yaşarken hayattan soğuyor musunuz?içimden hiçbişey yapmak gelmiyor bulantı zamanlarında.
Selam kızlar nasılsınız biz şükürler olsun duyduk kalp atışını ama daha ufak minnoşum artık kan pıhtılaşması iğnelerine başlıycaz İnş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer minnoşumu
Ben 7 sinde gittim vajinal yaptı benimde duyulmadı normal dedi birde yarın gidicem bakalım inşallah duyarımKuzum ben de 13 mayısta gittim. Vajinalden kontrol etti doktor. Çok şükür kalp sesini duyduk ama Bi tık düşük çıktı. Haftaya tekrar randevu verdi. Bir daha gidicem