2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kumda kavrulmus leblebi iyi geliuo bulantiya onu dene istersen canim ayva da geçiriyo
Aynen iyi geliyor o bende kızıma hmileyken 5ay kustum ozamanlar çok kötüydü şimdilik midem çok iyi ama çok şükür inş daha da olmaz gerçekten çok Zor bulanti yaşayan bilir bitek inş hepinizin biran önce biter kizlar

inşallah yoktur ben 3 tane düşük yaşadığım için sık sık baktırıyorm bide iğne oluyorm bi yandan o yüzden cuma günü de doktora gidicem inş ultrason da çıkar 🥰 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin biz aynı gidiyoruz o zaman snnle, benm döngüm 30 gün de 1 snn 32 sanırım herşeyin hyırlısı inşallah ❤👍🏻

Amin canım benim insallah hayırlısı olur.. Ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum hem belki o zaman kalp atışlarını da duyabilirim

Canım aramızda 1 gün var seninle 🥰 ne durumdasın ben 5-+5 de gittim sadece keseyi gördük kontrolüm yarın sen ne zaman gittin

Kuzum ben de 13 mayısta gittim. Vajinalden kontrol etti doktor. Çok şükür kalp sesini duyduk ama Bi tık düşük çıktı. Haftaya tekrar randevu verdi. Bir daha gidicem

X