- 29 Haziran 2016
- 4.200
- 4.776
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Tebrikler canımKızlar selam bende 2 gün önce öğrendim hamileliğimi ilk beta 156 bugün yaptırdım 401,75 çıktı ovülasyonla takip etmiştim çatlamanın 15. Günü bugün ocak annesi oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canımKızlar selam bende 2 gün önce öğrendim hamileliğimi ilk beta 156 bugün yaptırdım 401,75 çıktı ovülasyonla takip etmiştim çatlamanın 15. Günü bugün ocak annesi oluyorum
Teşekkür ederimTebrikler canım
Tebrikler canımben de 4 gün önce öğrendim 6 haftalık gebeyim bu süreci birlikte değerlendirelim.
kaç haftalık acaba:)Kızlar selam bende 2 gün önce öğrendim hamileliğimi ilk beta 156 bugün yaptırdım 401,75 çıktı ovülasyonla takip etmiştim çatlamanın 15. Günü bugün ocak annesi oluyorum
teşekkür ederim sürpriz oldu bize şaşkınız :) nasıl hesaplıcaz acaba doğum tarihiniTebrikler canım
Şu an 4 haftalık görünüyor ama 14 nisanda yumurta çatladı 3 haftalık ortlama ama adet başlangıç tarihim 5 nisankaç haftalık acaba:)
Son adet başlangıç tarihini baz alıyorsun canım kan verdin miteşekkür ederim sürpriz oldu bize şaşkınız :) nasıl hesaplıcaz acaba doğum tarihini
kan sadece beta hcg baktık yarın genel muayeneye gidicem.Son adet başlangıç tarihini baz alıyorsun canım kan verdin mi
Kaç çıktı canım bide son adet başlangıç tarihinkan sadece beta hcg baktık yarın genel muayeneye gidicem.
12 ya da 15 mart başlangıç, tarihi hatırlamıyorum ki hiç :) baktığımda 5790 gelmişti.Kaç çıktı canım bide son adet başlangıç tarihin
benim hic akintim yok canimKızlar koyu kahvrengi akıntı olanınız var mı
benim oluyor karın ağrısıyla birlikte. adet ağrısı gibi.benim hic akintim yok canim
agri normalmis akintida genelde oluyor sanirim burda akintisi olanlari cok okudum ama ben de hic olmadibenim oluyor karın ağrısıyla birlikte. adet ağrısı gibi.
zorlanıyorum açıkçası karnım ağrırken sertleşiyor üstelik. bi kaç gündür uyuyamıyorum :) allah güzel evrelere ulaştırsın :)agri normalmis akintida genelde oluyor sanirim burda akintisi olanlari cok okudum ama ben de hic olmadi
inşallah güzel anılar biriktirerek :)kizlaaar hepiniz hosgeldiniz saglikla surecimizi tamamlariz umarim
amin insallahinşallah güzel anılar biriktirerek :)
sizin ki kaç haftalık ne zamana geliyor doğum :)amin insallah
4+4 bugun 3 ocak dogumsizin ki kaç haftalık ne zamana geliyor doğum :)