- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 38
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Gözünüz aydın tebrik ederimŞükür mevlam isteyen herkese iyi önce sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin
hosgeldiniz hayirli olsunSelam kızlar ..ben de geçen çarşamba idrar testim pozitif çıktı. SAT 25 mart..tahmini 30 aralık görünüyor.kendimi ocağa daha yakın hissettim:) herkese hayırlı gebelikler diliyorum
Rüyalar demişken ben de doktora gitmeden önce çoookkk stresliydim rüyamda istiridyeden inciler çıkarıyordum hayır olur inşallahben iki yıldır çoook tatlı bir doktorla bu sürecin içindeyim zaten birbirimizi çok iyi tanıdık aşılama denedik klomen gonalf çatlatma iğneleri adamda son iki yıla dair her olayım kayıtlı tüm tıbbi geçmişim falan var.
o konuda içim rahat beni benden iyi tanıyor.
ama benim de rüyalarım bir garip sürekli bir yerlere koşturup duruyorum
afrodit mi geliyor yoksaRüyalar demişken ben de doktora gitmeden önce çoookkk stresliydim rüyamda istiridyeden inciler çıkarıyordum hayır olur inşallah ☺
Adetin geçmiş miydi canım ?
Ayyy sağlıkla gelsin de ne gelirse gelsinafrodit mi geliyor yoksa
daha dur bakalim yeni basliyoruzAyyy sağlıkla gelsin de ne gelirse gelsinbugün doktora dedim ki alın bu çocuğu laboratuvar ortamında büyütün ben 9 ay sonra gelip alim stresi beni bitirdi
İnşallah canım bekle biraz daha dayan yada kan ver öğren ama öyle de böyle de 9 ay sabırla bekleyeceğizHenüz değil 6 gün var ben baya sabırsız davrandım bekliycez bakalım
Sizleri tebrik ediyorum inşallah beraber ilerleyebiliriz
Bu arada üyeliğim yeni nasıl cevap veriliyor falan bilmiyorum şimdi oldu galibaAdetin geçmiş miydi canım ?
Yalnız benim mide bulantılarım başlamadı daha o var ayyyhhhh her türlü zorluğuna razıyım çok istedim bebeğimidaha dur bakalim yeni basliyoruz
Evet evet oldu sağ altta cevapla var ordan yardırıyosunBu arada üyeliğim yeni nasıl cevap veriliyor falan bilmiyorum şimdi oldu galiba
benim dun basladi hafif hafif keske baslamasaYalnız benim mide bulantılarım başlamadı daha o var ayyyhhhh her türlü zorluğuna razıyım çok istedim bebeğimi
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım bat bu gün ama 4 gün öncesinden çift çizgiyi gördüm çok fazla kasık ve bel ağrım var.hayırlısı olsun inşallah.böyle olanlar varmış diye okudum umarım hiç bir sorun yokturmerhaba kizlar
kan tahlili yaptirdim sonucum 311 cikti. Doktorum persembe tekrar kan tahlili yaptir 500 ustu olunca kese gorunur oyle kontrol edelim dedi. benim kasik agrim ve bel agrim cok fazla anlamadim ilk hamileligimde boyle hatirlamiyorum. persembe belli olacak hakkimizda hayirlisi
Sizinle aynı son adet tarihimizŞu an 4 haftalık görünüyor ama 14 nisanda yumurta çatladı 3 haftalık ortlama ama adet başlangıç tarihim 5 nisan