2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben de Perşembe gününe randevu aldım 6+0 oluyoruz inşallah keseyi ve bebeği görürüz 🤲

Kalp atışı içinde sonraki haftalar çağırır büyük ihtimal.
kalp atisini duyamasanizda gorursunuz bence☺️

İnşallah ama yine de o beklentiyle gitmeyeceğim üzülürüm yoksa göremezsem.
hayir uzulecek bisey yok daha cok kucuk kalp atisi icin erkende olabilir ben sadece bi ihtimal olarak soyledim☺️

valla ben arastirmadim pek oyle bi dr a gittim o da hosuma gitti devam edicem ona sanirim

Ben de öyle daha önce gittiğim doktora gidiyorum akşam araştırayım dedim ama muayenehanesi olanların ücretleri epey yüksek özel hastane daha mantıklı geldi bana.

Ben de öyle daha önce gittiğim doktora gidiyorum akşam araştırayım dedim ama muayenehanesi olanların ücretleri epey yüksek özel hastane daha mantıklı geldi bana.
bende ilk basta ozel muayenehaneye gidecektim ozel hastanelerin 2 kati aliyolar vazgectim ozel hastaneye gidiyorum gerek yok o kadar para vermeye.

Merhaba bat 30 Nisan her ay olduğu gibi yine dayanamayıp test yaptım 2. Çizgi silik çıktı bu sefer. Umutlanmak istemiyorum ama varsa da burda yerimi alayım şimdiden :)
Selamlar kizlar
Ben geldim. Bat geçeli 5 gün oldu hergün test yaptim hergün 2. Cizgi koyulasti umarim devam eder. Bugün ayin 12 sine randevu aldim kan testini de ozaman yaptircam. Yalniz benim cok fazla kasik agrim ve adet sancısı gibi sancim oluyor dün gece iki bucukta agridan uyandim sabaha gecti ama kesik kesik sağ kasik ağrim var. Var mi sizin böyle şikayetleriniz?

Selamlar kizlar
Ben geldim. Bat geçeli 5 gün oldu hergün test yaptim hergün 2. Cizgi koyulasti umarim devam eder. Bugün ayin 12 sine randevu aldim kan testini de ozaman yaptircam. Yalniz benim cok fazla kasik agrim ve adet sancısı gibi sancim oluyor dün gece iki bucukta agridan uyandim sabaha gecti ama kesik kesik sağ kasik ağrim var. Var mi sizin böyle şikayetleriniz?
evet canim kasik agrisi oluyor adet olacakmis gibi karin agrisi da oluyor yerlesme agrisiymis iste onlar kanama olmadigi surece normalmis

Selamlar kizlar

Evet benim de oluyor hatta genelde akşamları yorulunca artıyor şuanda da var sanki regl olucam gibi ağrılar.

Sağlık ocağındaki ebe ağrın olabilir normal demişti. Tabi arkadaşın da dediği gibi lekelenme kanama olmadığı sürece.

Ben de akşam uyumadan önce doktor araştırıyordum Allah'ım kabus oldu bütün gece hep aklım doktorlardaydi o mu bu mu diye 🤦
ben iki yıldır çoook tatlı bir doktorla bu sürecin içindeyim zaten birbirimizi çok iyi tanıdık aşılama denedik klomen gonalf çatlatma iğneleri adamda son iki yıla dair her olayım kayıtlı tüm tıbbi geçmişim falan var.
o konuda içim rahat beni benden iyi tanıyor.
ama benim de rüyalarım bir garip sürekli bir yerlere koşturup duruyorum 😁

Selamlar kizlar
evet canım geçen gün bana da öyle oldu hala da çok şiddetli olmasa da var. doktoruma yazdım eğer leke veya kanama yoksa bebek rahme yerleşiyordur işte ne güzel dedi

Insallah kizlar saglikli bi süreç olsun hepimiz için. Cok sükür simdilik sadece agrim var.
Iyi haberleri duyalim da. Agriya aciya razıyım.
evet canim kasik agrisi oluyor adet olacakmis gibi karin agrisi da oluyor yerlesme agrisiymis iste onlar kanama olmadigi surece normalmis
Evet benim de oluyor hatta genelde akşamları yorulunca artıyor şuanda da var sanki regl olucam gibi ağrılar.

Sağlık ocağındaki ebe ağrın olabilir normal demişti. Tabi arkadaşın da dediği gibi lekelenme kanama olmadığı sürece.
evet canım geçen gün bana da öyle oldu hala da çok şiddetli olmasa da var. doktoruma yazdım eğer leke veya kanama yoksa bebek rahme yerleşiyordur işte ne güzel dedi

X