2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım boş gebeliğin bi belirtisi var mıydı sende ancak ultrasonda anlaşılıyor galiba
5.hafta sonunda kanamam olmuştu doktorum olabilir düşük tehlikesi var deyip progesteron vermişti canım. Onun haricinde farklı bir durum olmamıştı. 7.hafta kalp atışını duymaya gidene kadar ne doktor ne ben bilmiyorduk.

İnşallah bir daha yaşamazsın canım ben de nedense ondan korktum rabbim kimseye vermesin

Neredeyse benimde aynı belirtiler canım.herkes kabız olurmuş ama bende de tam aksi durum var.gögüslerde hassasiyet, kasık ve bel ağrısı,birde ağzımdaki tükürükte artış oldu baya

off ben de cok korkuyorum bos gebelik olmasindan ilki kimyasaldi o yuzden olumsuz durumlar beni cok korkutuyor. Allah herkese saglikli evlatlar versin

off ben de cok korkuyorum bos gebelik olmasindan ilki kimyasaldi o yuzden olumsuz durumlar beni cok korkutuyor. Allah herkese saglikli evlatlar versin
Amin inşallah.aklımıza kötü getirmemeye çalışalım inşallah hepimiz kalp atışını duyduğumuz günleri konuşuruz tez zamanda burda

İnşallah bir daha yaşamazsın canım ben de nedense ondan korktum rabbim kimseye vermesin
İnşallah kimse yaşamaz canım.doktor eşimden kaynaklı olabileceğini söyledi.ileri hızlı sperm sayısı azdı morfolojide de az biraz sıkıntı vardı tedavi oldu.sizlerde böyle bi durum yoksa hiç endişe duymayın.

Bizimki daha sperm tahlili vermemişti canım inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz

günaydın kızlar nasıl kahvaltı yapıyorsunuz? iştah durumunuz nedir?
bir de içinizde sigara kullanan var mıydı?
ben sigarayi yilbasinda birakmistim. İstahimda 2 gun oncesine kadar iyiydi ama bikac gundur canim hicbisey istemiyor midem bulaniyor bide asiri halsizlik var oturdugum yerden kalkmak istemiyorum hic Sizde de var mi asiri halsizlik?

ben sigarayi yilbasinda birakmistim. İstahimda 2 gun oncesine kadar iyiydi ama bikac gundur canim hicbisey istemiyor midem bulaniyor bide asiri halsizlik var oturdugum yerden kalkmak istemiyorum hic Sizde de var mi asiri halsizlik?
6. Haftada başlar benimki galiba şu an çok az mide bulantım var halsizlik yok hatta bugün hastaneye geldim çalışmaya

Ben arada bir bir iki fırt içiyorum ama kesin bırakacam onu dahi yapmayacam bu ara iştahım normal hafif bulantılarım var sen de durum nasıl ??
ohhh yalnız değilim
canım ben normalde günde bi paketten fazla içiyordum şimdi günde 3-4
ben de tam olarak bırakamadım ya üzülüyorum her içişte ama yapamıyorum şu an
çok da moda giremedim belki
eşim sigara kullanmıyor ama baya dirayetlisin böyle devam falan gaza getirmeye çalışıyor.
benim midem birden çok yemek yediğimde kötü oluyor sadece şimdilik.

var tabi aşırı halsizlik yattığım yerden kalkasım gelmiyor çok zorluyorum kendimi oysa ki geçen hafta çok enerjiktim.
ne güzel ya ben bırakamadım hala tamamen.

günaydın kızlar nasıl kahvaltı yapıyorsunuz? iştah durumunuz nedir?
bir de içinizde sigara kullanan var mıydı?
Günaydın canım.. Diyabetim oldugu için diyetisyene danışarak yiyorum öğünlerimi.. Karbonhidrat destekli bol kalsiyumlu oluyor genelde.. Öyle aşırı iştahım açılmadı.. Normal seyrinde gidiyor :) senin nasıl durumlar?

Kızlar gebelik kesesi normal ultrasonda ne zaman görünüyor bir bilginiz var mi? Kendi doktorum çok uzak yakın başka bir doktora gidicem.Ona vajinal muayene olmak istemiyorum.

İşten eve gelince bir döklüyorum yattığım yerde kalıyorum. Akşam yemeğinden sonra zaten direk uyumaya gidiyorum ben ama yinede uyku yetmiyor

var tabi aşırı halsizlik yattığım yerden kalkasım gelmiyor çok zorluyorum kendimi oysa ki geçen hafta çok enerjiktim.
ne güzel ya ben bırakamadım hala tamamen.
benim iradem cok saglamdir hicbir seyden vazgecmek zor gelmez bana sadece gunde 1 lt kola iciyordum 1 bardaga dusurdum onuda hatta dun hic icmedim. Cay kahve zaten nadiren icerim haftada 1 falan. Onun disinda gunde 1 kase yogurt yiyorum yulafla karistirip. Ama yemek az yerim zorlamaya gelmez hic pisman eder zorladigima

Kızlar gebelik kesesi normal ultrasonda ne zaman görünüyor bir bilginiz var mi? Kendi doktorum çok uzak yakın başka bir doktora gidicem.Ona vajinal muayene olmak istemiyorum.
bhcg 5000 civari oldugunda karindan gorunuyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…