- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Ovülasyon testiyle takip ediyordumSizinle aynı son adet tarihimizyumurta çatladığını nasıl anladınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovülasyon testiyle takip ediyordumSizinle aynı son adet tarihimizyumurta çatladığını nasıl anladınız?
Allah nasip ederse benimki 2. Olacak inşallah:) neyi merak ederseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:)inşallah burda hepimiz kalırız dokuz ay boyunca birlikte öğreniriz. ikinci çocuğu olanlar daha tecrübelidir bizi bilgilendirir diye düşünüyorum
Ovülasyon testiyle takip ediyordum
Ovülasyon testiyle takip ediyordum
ben ovülasyon testi yapmadım ama 20 si gibi çatladı diye düşünüyorum.Sizin döllenmeniz 5 gün önce olmuştur muhtemelen bendenOvülasyon testiyle takip ediyordum
ben iki yıldır çoook tatlı bir doktorla bu sürecin içindeyim zaten birbirimizi çok iyi tanıdık aşılama denedik klomen gonalf çatlatma iğneleri adamda son iki yıla dair her olayım kayıtlı tüm tıbbi geçmişim falan var.
o konuda içim rahat beni benden iyi tanıyor.
ama benim de rüyalarım bir garip sürekli bir yerlere koşturup duruyorum
Canım benim adetin ayın 14 ü 10. Günü yumurtlama ayın 15 i 11. Gün çatlama oldu erken döllenme sanırım ayın 27 sinde test yaptım bhcg 156 çıktıben ovülasyon testi yapmadım ama 20 si gibi çatladı diye düşünüyorum.Sizin döllenmeniz 5 gün önce olmuştur muhtemelen benden
Maşallah.Bence erken döllenme olması çok güzel geç döllenmede sürekli bi sıkıntı mı var neden geride soruları takılıyor insanın aklına.henüz baktırmadım bhcg ye ama merak ettim bende şimdi kaç acaba diyeCanım benim adetin ayın 14 ü 10. Günü yumurtlama ayın 15 i 11. Gün çatlama oldu erken döllenme sanırım ayın 27 sinde test yaptım bhcg 156 çıktı
Teşekkür ederimGözünüz aydın tebrik ederim ❤
Belirtilerim Bas ağrısı, bel ağrısı , akinti, kasik agrisi ve göğüslerim sisti ve acıdı regl olacakmışım gibi ben adete 4 gün kala normal test yaptim cok silik cikti hergün testi yeniledim koyulasacakmi diye. Bence agri kesici alma emin olmadan.Benim göğüslerim çok dolgunlaştı ve adetimden 6 gün önce dolgunlaşmaya başladı akıntım yok afedersiniz cırcır olmaya başladım 4 5 gündür sıcak basarak uyanıyorum uykumdan ve sol kasığımda sanki sert birşey var düzgün oturamıyorum rahatsız ediyor hatta ara ara karnımın alt kısmına ağrı giriyor siz bunlar için ne yapıyorsunuz ben hamile olduğumu hissediyorum ama üzülmemek için bekliyorum 1 hafta beklicem birde ağrı kesici alsam hamileysem bebeğe zararı olur mu?
Kızlar Ben şu anda 4+2 deyim ve beta hcgm 85 çıktı sizce çok mu düşük? Korkuyorum kimyasal olur diye.. sizlerin nasıl?
yarın tekrar kan vereceğim ama korku oldu işte içimde anlarsınız beni :) Rabbim hayırlısını nasip etsin tabi ona inancım sonsuz yinede korkuyor insan...4+6da HCG 224 çıktı.
Doktor geç döllenme olmuştur dedi.
Senin de öyle olmuştur belki 2 gün sonra tekrar kan verebilirsin. Doktor benden istemediği için ben evde kendim idrar testiyle koyulaşma takip ettim.
Bu hafta da inşallah keseyi görmeye gideceğim.
yarın tekrar kan vereceğim ama korku oldu işte içimde anlarsınız beni :) Rabbim hayırlısını nasip etsin tabi ona inancım sonsuz yinede korkuyor insan...
Gunaydin canim mutlu sabahlaaarrrGünaydınn tatliş anneler
Olsun ona da şükürbenim dun basladi hafif hafif keske baslamasa
Günaydın canımGünaydınn tatliş anneler
Canım boş gebeliğin bi belirtisi var mıydı sende ancak ultrasonda anlaşılıyor galibaMerhaba kızlar.her şey yolunda giderse inşallah bende Ocak annesi olacak gibiyim ama kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. Daha önceden bir kimyasal birde boş gebeliğim oldu o yüzden biraz endişeliyim. Umarım isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini